fişing similatör olarak devam ediyorumYaklaşık 60x dungeon girip sadece kuru kayısı dropladığım için sildim oyunu geçen hafta.
Kesinlike katılıyorum. Zorluk seviyesine gore ruh bağılı olarak birikecek bir item drobu olmalı ve onunla tıpkı np ile ilerde alınabileceğini söyledikleri (dengelemek adına güçleri bir tık daha düşük olabilir) uzun süre biriktirdikçe alınabilecek item shopu olmalı (Gerekirse alınacak itemler de ruh bağı olacak şekilde düzenlenebilir). Bu oyunculara uzun vadede karakter gelişimi için en azından bir hedef verir ve dungeon gibi bir etkinlikten insanları bu denli soğutmaz. Bu senaryoda dungeon girmenin asıl sebebi drop olmayacağı için ola ki bir drop alınırsa da oyuncular kendini şanslı hisseder. Oyuna bağlılığın bu şekilde (en azından dungeon yapmak icin bile günde bir defa giriş yapılacağı için) artacağı görüşündeyim.Dungeon drop sistemi degismeli, dungeonlar jeton/bilet benzeri bir drop atmali ve belli sayida bunlardan biriktirerek dungeon shop gibi bir sistemden bu jetonlarla item alabilmeliyiz. Miktari ayarlanir bir denge bulunur. En azindan 2ay girdim ama bosuna girdim demeyiz