Dungeon droplar ve premium etkisi hk.

rotute

Üye
Etkisini üzerinden atmam bir günü buldu bol bol soda için

Alkoer

Üye
Olan ile Ölene çare yok hepimize bir soğuk su :)
Şöyle bir durum var. Bu görsel bir bug. İlk önce coin i tıklasanız kutu kapanmaz. Kutuda item kalmayınca kapanıyor. Görsel olarak kutu boş gözüksede item var. Kutu kapanmasa şüphelenir heralde insan :D

Mirage

Üye
Şöyle bir durum var. Bu görsel bir bug. İlk önce coin i tıklasanız kutu kapanmaz. Kutuda item kalmayınca kapanıyor. Görsel olarak kutu boş gözüksede item var. Kutu kapanmasa şüphelenir heralde insan :D
Coin aldığım halde kapanmadığı oluyordu. Yani drop vardı ve ben bakmadım mı? :eek:

Namesizz

Üye
İyi oluyor düşmemesi düşşe item 4 charla değil 20 charla yaparsın.İyi oluyor böylelerine.20 değil 50 charla yapar doymaz.

kopil

Üye
Grup dungeon bossunda kutu hic kapanmiyorki hep acik kaliyor. Hep mi drop vardi da gormedik yani :) sanmiyorum ya yoksa aglarim simdi

MaRaKeSH

Üye
çok ihtimal vermiyorum 2 kere unig item aldım biri chaos ring birde kalkan ama doğruysa .....

MaRaKeSH

Üye

ben günlerdir o kutu neden kapanmıyor diyorum :s

DiabIo

Üye
Grup dungeon bossunda kutu hic kapanmiyorki hep acik kaliyor. Hep mi drop vardi da gormedik yani :) sanmiyorum ya yoksa aglarim simdi
Grupta herkes aynı bosstan farklı drop aldığı için de olabilir o durum emin değilim ama, soloda kutu topladın mı gidiyor normalde aynı şekilde birbirini etkileyen bir bug da olabilir, hâlâ net birşey yok ortada

MaRaKeSH

Üye
Grupta herkes aynı bosstan farklı drop aldığı için de olabilir o durum emin değilim ama, soloda kutu topladın mı gidiyor normalde aynı şekilde birbirini etkileyen bir bug da olabilir, hâlâ net birşey yok ortada

onu bunu bilmem herşeyi sıfırlasınlar yeniden başlasın :))

DiabIo

Üye
Yani körüklemek gibi olmasın ama kutu otomatik kapanıyor hocam bişey kalmayınca içinde. Bilemedim nadiren de olsa soloda kapanmayan kutu olayını yaşayanlar var ise üzücü bir durum :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt