Relapse
Üye

atma bu zehirli oku :/Kim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 8037
atma bu zehirli oku :/Kim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun
Ya böyle bir şey gerçekten oluyorsa biz mahvolduk. O kadar ağlıyoruz bir de drop yok diye. Ya varsa?atma bu zehirli oku :/
gerçekmi bu kankaKim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvKim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun
gerçekmi bu kankainanmak istemiyorum cünkü
öyle bir yeteneğim yok ne yazık kiShop de buna gözünü seveyim. Kafayı sıyırmayalım şimdi.
Sen gerçek bir kahramansın hocam cidden diyecek başka bir şey bulamıyorumKim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun
Şöyle bir durum var. Bu görsel bir bug. İlk önce coin i tıklasanız kutu kapanmaz. Kutuda item kalmayınca kapanıyor. Görsel olarak kutu boş gözüksede item var. Kutu kapanmasa şüphelenir heralde insanOlan ile Ölene çare yok hepimize bir soğuk su![]()
Coin aldığım halde kapanmadığı oluyordu. Yani drop vardı ve ben bakmadım mı?Şöyle bir durum var. Bu görsel bir bug. İlk önce coin i tıklasanız kutu kapanmaz. Kutuda item kalmayınca kapanıyor. Görsel olarak kutu boş gözüksede item var. Kutu kapanmasa şüphelenir heralde insan![]()
Geçmiş olsun dostum, öyle gözüküyor umarım daha iyileri senin olur.Coin aldığım halde kapanmadığı oluyordu. Yani drop vardı ve ben bakmadım mı?![]()
Şöyle bir durum var. Bu görsel bir bug. İlk önce coin i tıklasanız kutu kapanmaz. Kutuda item kalmayınca kapanıyor. Görsel olarak kutu boş gözüksede item var. Kutu kapanmasa şüphelenir heralde insan![]()
Grupta herkes aynı bosstan farklı drop aldığı için de olabilir o durum emin değilim ama, soloda kutu topladın mı gidiyor normalde aynı şekilde birbirini etkileyen bir bug da olabilir, hâlâ net birşey yok ortadaGrup dungeon bossunda kutu hic kapanmiyorki hep acik kaliyor. Hep mi drop vardi da gormedik yanisanmiyorum ya yoksa aglarim simdi
Grupta herkes aynı bosstan farklı drop aldığı için de olabilir o durum emin değilim ama, soloda kutu topladın mı gidiyor normalde aynı şekilde birbirini etkileyen bir bug da olabilir, hâlâ net birşey yok ortada
Yeni sunucu isteriz mi diyorsun kısaca hocam, ben de açarım bi bp olursaonu bunu bilmem herşeyi sıfırlasınlar yeniden başlasın)
Boşuna oynamışız gitti benim chaos setKim bilir kaç tane drop bırakıldı bu şekilde bende diyorum neden drop atmıyor halbuki atıyor sen almıyorsun