Dungeon Kill Görevi ? Önemli Anket Herkes Gelsin

Dungeon Girmek İçin Kill Görevini Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    84

JohnPlane

Üye
Ben bu oyunu günde 2-3 saat keyfine oynayan birisiyim buna rağmen premium ve costümlerimi alıyorum. Günde 1-2 saat keyfe keder mob kesiyorum 1-2 saat dungeonlarımı yapıp çıkıyorum pk atmak bana çok keyif vermiyor zaten çok itemimde yok ona göre Bu oyunu en çok övenlerden birisi benim herşeye rağmen solo oyuncuyum ve bu kill görevini yapmam mümkün değil Kill görevi yerine başka birşey koyun ben adam kesemiyorum gece 2 saat denedim 1k Bp kaybettim 7 kill alabildim sadece malesef oyun ayar tutana kadar tekrar ara vermek zorunda kalacağım. PK atan oyuncuları ödüllendirin ama keyfine oynayan oyunculara oyunu bıraktıracağınıza emin olabilirsiniz.

Edit: Bowl canlandırılmak isteniyorsa Kaleb quest için bowla yaratık koyun o yaratıkları keserekte görevi tamamlayabilelim alternatifi olması lazım .

Son düzenleme:

BLADEM

Üye
Ben bu oyunu günde 2-3 saat keyfine oynayan birisiyim buna rağmen premium ve costümlerimi alıyorum. Günde 1-2 saat keyfe keder mob kesiyorum 1-2 saat dungeonlarımı yapıp çıkıyorum pk atmak bana çok keyif vermiyor zaten çok itemimde yok ona göre Bu oyunu en çok övenlerden birisi benim herşeye rağmen solo oyuncuyum ve bu kill görevini yapmam mümkün değil Kill görevi yerine başka birşey koyun ben adam kesemiyorum gece 2 saat denedim 1k Bp kaybettim 7 kill alabildim sadece malesef oyun ayar tutana kadar tekrar ara vermek zorunda kalacağım. PK atan oyuncuları ödüllendirin ama keyfine oynayan oyunculara oyunu bıraktıracağınıza emin olabilirsiniz.
Her konunun altında gidip farm atıp siteye para satmaktan başka derdiniz yok. diyip pvp yi savunuyordun zindancıları döner emekçi ilan ettin şimdi de yapamam diyorsun.
Gerçekten ilginç insanlarsınız.

JohnPlane

Üye
Her konunun altında gidip farm atıp siteye para satmaktan başka derdiniz yok. diyip pvp yi savunuyordun zindancıları döner emekçi ilan ettin şimdi de yapamam diyorsun.
Gerçekten ilginç insanlarsınız.
O konularla bu konunun ilgisi yok orda farmda para çıkmıyor diye ağlayanlara kızıyorum ben Bu dungeon girmek için kill istiyor ve çok zor 1k bp kaybettim hala yapamadım geceden beri.

BLADEM

Üye
O konularla bu konunun ilgisi yok orda farmda para çıkmıyor diye ağlayanlara kızıyorum ben Bu dungeon girmek için kill istiyor ve çok zor 1k bp kaybettim hala yapamadım geceden beri.
Zindancılara karşıydın oda bir farm şekli ve sende bir zindancısın buna itiraz ediyorsun. sadece farkında değilsin. bizde senin gibi bir oyuncuyduk ama bizi anlamak yerine bazı şeyler ile suçlayıp durdun. şimdi aynı duruma sende düştün. empati yapabilmek için aynı duruma düşmeye gerek yoktu.

JohnPlane

Üye
Zindancılara karşıydın oda bir farm şekli ve sende bir zindancısın buna itiraz ediyorsun. sadece farkında değilsin. bizde senin gibi bir oyuncuyduk ama bizi anlamak yerine bazı şeyler ile suçlayıp durdun. şimdi aynı duruma sende düştün. empati yapabilmek için aynı duruma düşmeye gerek yoktu.
Lütfen manipülasyon yapma Zindancılara karşıyım diye birşey demedim ispat et. Zindanla ilgili drop oranına laf edenlere laf ediyordum. Dungeon drop oranları hala iyi böyle kalması gerekiyor zaten ama şuan dungeon girmek için premium zaten var ama bu seferde kill almam gerekiyor saçma sapan.

BLADEM

Üye
Lütfen manipülasyon yapma Zindancılara karşıyım diye birşey demedim ispat et. Zindanla ilgili drop oranına laf edenlere laf ediyordum. Dungeon drop oranları hala iyi böyle kalması gerekiyor zaten ama şuan dungeon girmek için premium zaten var ama bu seferde kill almam gerekiyor saçma sapan.
ne manipülasyonu yapacağım ki girip eski konuları okuyabilirsin. hep karşı çıktın her konunun altında muhalefet oldun bu görüşlere.

Biz oyunun pve kısmı hakkında konuşurken gelip yazıyordun oyuna katkı vermeyen pvp atmayan adamlar item kazanıyor diye.
Bunu yazarken pvp atıp günde 200 kil alıyor gibi konuşuyordun şimdi de 25 kil görevini yapamayacağını söylüyorsun.

Demek istediğim bu pve herkese lazım bir yerde oyunun mantığı mmorpg ise pve kaçınılmazdır. pve yi kaldırıp bunu siteyle para kazanmak şekline dönüştürülmesi bence yanlış. size bunu önceden söylerken karşıydınız şimdi sende konu açmışsın çünkü artık seni de etkiliyor anlaşılan.

Her neyse ben zaten oyunu güncellemedim bile bir umut bekledik işte bir şeylerin düzelmesini ama herşey daha kötüye gidicek anlaşılan.

JohnPlane

Üye
ne manipülasyonu yapacağım ki girip eski konuları okuyabilirsin. hep karşı çıktın her konunun altında muhalefet oldun bu görüşlere.

Biz oyunun pve kısmı hakkında konuşurken gelip yazıyordun oyuna katkı vermeyen pvp atmayan adamlar item kazanıyor diye.
Bunu yazarken pvp atıp günde 200 kil alıyor gibi konuşuyordun şimdi de 25 kil görevini yapamayacağını söylüyorsun.

Demek istediğim bu pve herkese lazım bir yerde oyunun mantığı mmorpg ise pve kaçınılmazdır. pve yi kaldırıp bunu siteyle para kazanmak şekline dönüştürülmesi bence yanlış. size bunu önceden söylerken karşıydınız şimdi sende konu açmışsın çünkü artık seni de etkiliyor anlaşılan.

Her neyse ben zaten oyunu güncellemedim bile bir umut bekledik işte bir şeylerin düzelmesini ama herşey daha kötüye gidicek anlaşılan.
Ben drop oranlarının iyi olduğunu düşünüyorum kendi fikrim açıkçası PVE kesinlikle şart ve iyi durumda ama oyunun temel dinamiği dungeon için kill görevi olmasına karşıyım. Premiumla girilme olayıda iyi oldu bence.

JohnPlane

Üye
Bıraktım oyunu. Solo takılan bir oyuncuyum zaten. Ben pk atmak zorunda değilim. İsterseniz 25 kill e 10gb verin. Yine pk atmayacam. 25 kill için saatlerce uğraşmayacam. 2 kuruşluk droplar için de, hiç bir işime yaramayan premium almayacam. Kokoreç, tavuk döner, zurna dürüm ne derseniz deyin.
Oyun içinde premium parasını çok rahat çıkarabilirsin çok kısa sürelik bir farmla veya sadece dungeon yapsan premium parası yine çıkıyor ama KİLL olayı tamamen saçmalık ve solo oyuncuyu tamamen bitiren bir olay

BLADEM

Üye
Ben drop oranlarının iyi olduğunu düşünüyorum kendi fikrim açıkçası PVE kesinlikle şart ve iyi durumda ama oyunun temel dinamiği dungeon için kill görevi olmasına karşıyım. Premiumla girilme olayıda iyi oldu bence.
Günde 2 3 saat oynayarak pve nin iyi durumda olduğuna karar vermen garip. mesela iyi durumda olan ne anlatırmısın merak ediyorum neler iyi durumda

JohnPlane

Üye
Günde 2 3 saat oynayarak pve nin iyi durumda olduğuna karar vermen garip. mesela iyi durumda olan ne anlatırmısın merak ediyorum neler iyi durumda
günde 2-3 vixen hatred veya 2-3 tane imperial düşürüyorum yeterli değil mi ? ekstra çıkan uniq ve epic upgrade sc leri saymıyorum bile.

BLADEM

Üye
günde 2-3 vixen hatred veya 2-3 tane imperial düşürüyorum yeterli değil mi ? ekstra çıkan uniq ve epic upgrade sc leri saymıyorum bile.
Kendin farm atarken başkalarının atmasına kızıyordun hani şimdi sende farmer oldun. Gerçekten ilginç

Nerede kasıyorsun peki :D

JohnPlane

Üye
Kendin farm atarken başkalarının atmasına kızıyordun hani şimdi sende farmer oldun. Gerçekten ilginç

Nerede kasıyorsun peki :D
Dostum işte beni anlamıyorsunuz ben kızmıyorum. Ben dediğim gibi 2-3 saat oynayıp çıkıyorum. Tüm gün aralıksız farm atıp birde droptan şikayet edenlere kızıyorum oyunu oyun olarak oynamak için oynayan bir insan 10-12 saat farm atabilir mi normal mi bu ?

haberler14

Üye
çok saçma sapan bişey kill görevi yapcak olmamız tamam premium saçmda olsa neyse diyelimde kill görevi niye yapıyorz kaleb zindana girmek için

Zafer1991

Üye
85 lvl olduktan sonra premiumun al benisi olsa prede cekilir fakat bir oyunun sunu almazsan bunu yapamazsın demesi cok sacma malum oyunu ornek alıyorlarda malum oyunda bile bole bırsey yok

BLADEM

Üye
Dostum işte beni anlamıyorsunuz ben kızmıyorum. Ben dediğim gibi 2-3 saat oynayıp çıkıyorum. Tüm gün aralıksız farm atıp birde droptan şikayet edenlere kızıyorum oyunu oyun olarak oynamak için oynayan bir insan 10-12 saat farm atabilir mi normal mi bu ?
Dostum bu zevk meselesi günde 10 saat başka oyunda toplayıcılık yapan var adam zevk alıyor bundan yani o oyunun parası siteye satılmıyor bile. insanların zevk aldığı şeylere zaman ayırması normal. kimisinin maddi ihtiyacı yok vakti bol oturup keyif aldığı şeyleri saatlerce yapabiliyor. bu oyunun kitlesi ben kazanayım sadece başkası kazanmasın mantığında.

gumuskaya

Üye
Bu tarz oyunların ne oldugunu sanırsam yöneticiler bilmiyo bi araştırsınlar bence bu şekilde pk atmaya zorlayamazsın insanı bu oyunlarda farmcı pk cı hepsi vardır içine ettiler oyunun pre biter ben almam bundan sonra

fstab

Üye
85 level olmak için bu oyunu en az 2 3 ay oynamanız gerekiyor eğer bu süre zarfında karakterinize 25 kill alacak kadar bir item koymadıysanız zaten yanlış oyundasınız demektir. bp priestsen inte döner support olarak oynayıp yine kill görevini yapabilirsin okcuysan zaten 8 kişi birleşip cok rahat bir sekilde yine görevinizi yapabilirsiniz mageyseniz her türlü yine toplama bir partiyle bile mage pt kurup yine 25 kill alabilirsiniz

AcHiLL3S

Üye
kalebe girmek için premium alıcam.25 kill yapıcam birde okcuyum 2500 atak ile 500 damage vurarak 10k hp li adam kesicem,kimse yok okcu partyi ile güçlü demesin partyi ilede rezillik iken birde üstüne cebimden sc basıcam üstüne birde bowda kesin dicekler yem olun okcular dicekler 1 saat uğraşıp görevi tamamlayamıorum bile en sonunda kalebe gireceksin hiç bişey vermeyecek yine aylarca.bu dalga geçmektir.premium koymuşsunuz bu güzel ama yetmiyor mu daha zora koşmak nedir.alın kalebinizi evinize götürün.zengin oyuncularınız girsin daha zengin olsunlar.

Prodix

Üye
Şuan zaten parti toplayamıyorlar ndn kill görevini yapamadığı için millet, yapanlar belli clanlar ve takımı olanlar zaten onlarda kendi ekibi ile giriyor. Cf desen lunaskar için fiyasko zindan desen item atmıyor 1 senedir. kaldıkı böyle şeyler çıkardılar.. büyük güncelleme büyük güncelleme krallıktan başka yararlı bir şey olmayacak sanırım biraz ara vermek en doğru karar olacak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt