Dungeon Kill Görevi ? Önemli Anket Herkes Gelsin

Dungeon Girmek İçin Kill Görevini Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    84

gumuskaya

Üye
85 level olmak için bu oyunu en az 2 3 ay oynamanız gerekiyor eğer bu süre zarfında karakterinize 25 kill alacak kadar bir item koymadıysanız zaten yanlış oyundasınız demektir. bp priestsen inte döner support olarak oynayıp yine kill görevini yapabilirsin okcuysan zaten 8 kişi birleşip cok rahat bir sekilde yine görevinizi yapabilirsiniz mageyseniz her türlü yine toplama bir partiyle bile mage pt kurup yine 25 kill alabilirsiniz
sen olayı anlamamışsın daha bu dayatma birilerini memnun etmek için ben tercihimi pk da kullanmak istemiyorum bana pk atmıcaksan ne işin var deme bu oyunların mantığını sadece ko ve rise dan öğrenme beni pk yamecbur bırakma çabaları pk nın düşmesi oyunda kimse kalmaması bu şekilde iyice soğutuyolar oyundan 2-3 ayda bu arada ne itemi yapıcaksın anlatsana bana farm yokken ne kasıcakta item yapıcak adam 150 bine bi tane item satın alıyo ben para ile oyun oynayanları eğlendirmek zorundamıyım ...

gaddarkerim

Üye
85 level olmak için bu oyunu en az 2 3 ay oynamanız gerekiyor eğer bu süre zarfında karakterinize 25 kill alacak kadar bir item koymadıysanız zaten yanlış oyundasınız demektir. bp priestsen inte döner support olarak oynayıp yine kill görevini yapabilirsin okcuysan zaten 8 kişi birleşip cok rahat bir sekilde yine görevinizi yapabilirsiniz mageyseniz her türlü yine toplama bir partiyle bile mage pt

85 level olmak için bu oyunu en az 2 3 ay oynamanız gerekiyor eğer bu süre zarfında karakterinize 25 kill alacak kadar bir item koymadıysanız zaten yanlış oyundasınız demektir. bp priestsen inte döner support olarak oynayıp yine kill görevini yapabilirsin okcuysan zaten 8 kişi birleşip cok rahat bir sekilde yine görevinizi yapabilirsiniz mageyseniz her türlü yine toplama bir partiyle bile mage pt kurup yine 25 kill alabilirsiniz
yapılır yapılırda ..soru şu sen oyunu malum oyuna göre kopyaladın dedin bıraz fark yaratalım düngeon online yaptın oyunun en iyi droplarını bu zindanlara koydun herbır zindanı oyunda oyuncu gorunsun dıye süsledin püsledin 30dk 40 dkika yaptın..eyi güzel baktın işler yürümüyor elınde demır bas bir kıtle var onlarda pkda zaten drop ıle ıslerı yok ıtemı gb yı tl basıp alıyolar..bu abileri mutlu etmek için zındanlara şart koymalısın 25 kıl oooo ne kadar mantıklı asas elıt abıler avuclarını ovalıyor yetermı yetmez premiumda olmalı :) arkadaşım sana dıyorum sana yorumun sahıbı mmo oynuyosun mmo nun % 80 temel dayanagı farm dır cz de kestıgın boslar bıle farma gırer kımseyı pk ya zorlayamasın .adam ben +5 takı yapmadan dw ye cıkmam der 5 yıl farm atar bu mantıklıdır ama senın yaptıgın yorum sacmalıgın danıskasıdır..siz bu kafayla devam edın 60k userden 500 kısı kalmıs yakında gm ler ile oynarsınız..

Son düzenleme:

fstab

Üye
yapılır yapılırda ..soru şu sen oyunu malum oyuna göre kopyaladın dedin bıraz fark yaratalım düngeon online yaptın oyunun en iyi droplarını bu zindanlara koydun herbır zindanı oyunda oyuncu gorunsun dıye süsledin püsledin 30dk 40 dkika yaptın..eyi güzel baktın işler yürümüyor elınde demır bas bir kıtle var onlarda pkda zaten drop ıle ıslerı yok ıtemı gb yı tl basıp alıyolar..bu abileri mutlu etmek için zındanlara şart koymalısın 25 kıl oooo ne kadar mantıklı asas elıt abıler avuclarını ovalıyor yetermı yetmez premiumda olmalı :) arkadaşım sana dıyorum sana konunun sahıbı mmo oynuyosun mmo nun % 80 temel dayanagı farm dır cz de kestıgın boslar bıle farma gırer kımseyı pk ya zorlayamasın .adam ben +5 takı yapmadan dw ye cıkmam der 5 yıl farm atar bu mantıklıdır ama senın yaptıgın yorum sacmalıgın danıskasıdır..siz bu kafayla devam edın 60k userden 500 kısı kalmıs yakında gm ler ile oynarsınız..
ben pkcıyım, amacım pve olsa pveden zevk alan biri olsam bu oyunu zaten oynamazdım gider diablo oynardım lost ark oynardım pve alanında bu oyun cok düz bir oyun hiç bir strateji yok, taktik yok dümdüz mob kesip zindanlara girip dümdüz bosa vura vura kesmekten zevk alıyorsanız bir şey diyemem

gaddarkerim

Üye
mesele zevk meselesı ise zaten sorun burda baslıyor..ben gıdıp sponsor adı altında epıncılere para yedırmek ıstemıyorum yok gb cek yok ıtem al..oyundakı mantık krakter yarat farm yap krakterı guclendır asıl zevk budur..gıdıp sıteden ful 8 set cekıp pkya cıkıcaksam .aynısı malum oyunun pvp serverlerınde var ınan buradan daha keyıflı oralar..biz zaten zevk alalı9m dıye basladık ne ara bu oyun pvp ye dondu onu anlayamadık...dw dısında ne yaparsan yap zarar edıyosun..dw canlı gorunsun dıye herşeyi dw ye nereye kadar taşıyıcaksın bunu tartışmak lazım..

gaddarkerim

Üye
ben pkcıyım, amacım pve olsa pveden zevk alan biri olsam bu oyunu zaten oynamazdım gider diablo oynardım lost ark oynardım pve alanında bu oyun cok düz bir oyun hiç bir strateji yok, taktik yok dümdüz mob kesip zindanlara girip dümdüz bosa vura vura kesmekten zevk alıyorsanız bir şey diyemem
mesele zevk meselesı ise zaten sorun burda baslıyor..ben gıdıp sponsor adı altında epıncılere para yedırmek ıstemıyorum yok gb cek yok ıtem al..oyundakı mantık krakter yarat farm yap krakterı guclendır asıl zevk budur..gıdıp sıteden ful 8 set cekıp pkya cıkıcaksam .aynısı malum oyunun pvp serverlerınde var ınan buradan daha keyıflı oralar..biz zaten zevk alalı9m dıye basladık ne ara bu oyun pvp ye dondu onu anlayamadık...dw dısında ne yaparsan yap zarar edıyosun..dw canlı gorunsun dıye herşeyi dw ye nereye kadar taşıyıcaksın bunu tartışmak lazım..

bitter

Üye
Oyun sizi PVP'ye zorlamıyor, 5 adet günlük zindandan sadece biri 25 kill görevi istiyor ve görevi yapmak için süre/saat sınırlaması yok. O da çok kısa süre ve görev itemleri ile bile yapılabilecek bir PVP görevi.

Eğer bu kadarını bile yapmayacak kadar pvp'den nefret ediyorsan 1 zindan eksik girersin sadece.

Premium'a gelince oyun parası ile zindanlardan çıkan coin'e eşdeğer bir ücreti var.

Bu yenilikler yapılabilecek en ama en makul ve düşük şekilde yapılmış fakat bu bile P2V muhabbetlerini engelleyememiş gerçekten şaşırtıcı.

PistoleroTR

Üye
Şimdi görev itemiyle kill görevi yaparsın diyen arkadaş. Öncelikle şunu belirteyim herkesin sen kadar boş vakti olmayabilir bu 1. Diğeri de sen hiç 85 lvl i 80 lvl görev itemiyle kesen bir çar gördün mü bu 2. Pre konusu iyi olmuş. onda hem fikiriz. Şimdi birde diyorsun ki kaleb yapma diğer 4 dropsuz zindanı yap! Yahu adam gibi doğru dürüst item atan tek zindan kaleb. Bence daha fazla kanırtma sen bu konuyu arkadaşım. Herkes seninle aynı şartlara sahip değil. İroni yapmayı öğrenmelisin önce.

Raymond

Üye
Biz ne zaman oyuncu dostu bir güncelleme görürüz dedikçe yönetim bundan uzaklaştı . Kendi halinde solo oyuncuyum bir ekibim yok. Toplayıcılık müthiş alternatifti malum oyuna göre ve bu oyunda beni tutan şeylerden biriydi. Oyunun başında yahut yeni serverda getirebilecek karakter level sınırı ile soğumuştum. Hadi dedim vakit geçirelim bari zindanlara girelim eee onda da bu saçmalıkları çıkarttınız , o zaman size bol şans ben yokum. Ne zaman yeni server gelir adam akıllı güncellemeler gelir o zaman düşünürüz. Emektar oyuna geri dönüp ufak tefek takılırım daha iyi. Görüşürüz ✌️

Zafer1991

Üye
Asas harici hangi job mutlu, priest oynayamazsin, warrior knight skill agaci fos cikti,priest sinifi yetersiz kaliyor cunku denge yok 50k lik bir skille ne item koyarsan koy prieste ölüyorsun job dengesi gelene kadar sacmalik priest oynamak hatta pvp yapmak sacmalik daha yeni itemler icin calismalara basladik yazmislar. HER PATCH GMLER ITEMLER ICIN CALISMALARA BASLADIK DIYOR BIR BITMEDI OFFICIAL OLMASINA 3 SENE VAR BU OYUNUN BELKI DAHA FAZLA.

N3v3N

Üye
Günde en az 2 zindan yapiyorum. Darknes ilk çıktığı zamanlarda 3 zindan yapıyordum. Aksatmadan hergun... Tek bir epic/uniq takı alamadım. Toplamda 3 adet uniq silah aldım. Değerleri; 1gb, 30m, 5m. Geri kalan 32.500 coin.

Ben neden premium çekip zindana gireyim? Zaten hergun 32.500 coin alıyorum. Son zamanlarda iyice sogumustum. Buglu rng sistemini düzeltmek yerine premium şartı getirip yetmezmiş gibi atak,HP,defans, sw SC basıp pk yapma şartı getirildi. Zindanlar pot masrafımi bile zor karsiliyorken ekstradan hergun 10m lik masraf mı yapayım?

Öncesinde herkesin itiraz ettiği rng sistemini duzeltirsin. Sonra ip kısıtlaması getirirsin (Amaç Multi hesaplari engellemek ise). Sonra xx zindanin en yüksek seviyesi için premium şartı getirebilirsin.

Yoksa erken erişim oyunda olduğumuzu mu unuttuk?

HARE

Üye
Anket cevapları biraz garip olmuş :)

Söz gelimi hazır ekiple girilmediği zaman prime time dışında zindan için beklenen zaman çok fazla olacak, sıkıntı burada işte.

JohnPlane

Üye
Anket cevapları biraz garip olmuş :)

Söz gelimi hazır ekiple girilmediği zaman prime time dışında zindan için beklenen zaman çok fazla olacak, sıkıntı burada işte.
Katılıyorum kesinlikle katılıyorum gibi cevaplar çok duyguları tarif etmiyor :D o yüzden böyle

bycix604

Yeni Üye
Bende saldım oyunu işten gelir 2-3 saat oynardım zindan falan yapıp pre vs sıkıntım yok keyif alıyorsam parası neyse veririm ama artık hiç giresim gelmiyor oyun maalesef solo oyuncuları hiç düşünmüyor pve bitti oyunda ben pvp atmak istemiyorum bunun için zamanım yok pvpci biri değilim zorla dayattırılıyor kimi farmdan zevk alır kimi pkdan denge maalesef hiç kalmadı bu konuda oyunda.

Promises

Üye
80-83 level arası adamlar o 25 kill görevini nasıl yapacak?

gumuskaya

Üye
Oyun sizi PVP'ye zorlamıyor, 5 adet günlük zindandan sadece biri 25 kill görevi istiyor ve görevi yapmak için süre/saat sınırlaması yok. O da çok kısa süre ve görev itemleri ile bile yapılabilecek bir PVP görevi.

Eğer bu kadarını bile yapmayacak kadar pvp'den nefret ediyorsan 1 zindan eksik girersin sadece.

Premium'a gelince oyun parası ile zindanlardan çıkan coin'e eşdeğer bir ücreti var.

Bu yenilikler yapılabilecek en ama en makul ve düşük şekilde yapılmış fakat bu bile P2V muhabbetlerini engelleyememiş gerçekten şaşırtıcı.
zorlamıyor dediğin görev normalde bu şekilde değildi .
Farm olayını dv ye taşıdılar zindanıda bowl a bu kadar basit neyi anlatıyonuz
itemlerini kasıptamı yaptın yoksa paraylamı çok merak ettim gerçekten anlatsana biraz
bu oyunun bu kadar adaletsiz olmasının sebebi belli başlı klanların ağlaması ve alınan yanlış kararlar ...
senin yaptığın itemleri farm atarak kaç senede yapabilirsin hesaplasana pk azaldı büyük klanlar isyan etti yönetim farmı dv ye taşıdı neden oyuna TL ile item almış kişiler farmcıları kessin diye oda yetmedi şimdide bu adaletsiz hükümetlerin ekonomiyi batırdıktan sonra yandaş şirketleri kurtarmak için halka vergi yükü bindirmesine benziyo bu olaylar bikaç klan üzülmesin diye yapılan bunlara sessizmi kalmamız lazım sizce

Silencer

Üye
Ağlayanlar klübüne hoşgeldiniz :)) arkadaşlar ben lr mageyim dün tek başıma 25 kill görevini yaptım 1 senedir oynayıp chara 1 takı bile koymadıysanız bu oyunu oynamayın bence mümkünse bırakın çok mutlu oluruz :)

Zafer1991

Üye
Ağlayanlar klübüne hoşgeldiniz :)) arkadaşlar ben lr mageyim dün tek başıma 25 kill görevini yaptım 1 senedir oynayıp chara 1 takı bile koymadıysanız bu oyunu oynamayın bence mümkünse bırakın çok mutlu oluruz :)
Zaten magelere yaradı birde bowl ortası yapmıslar kill görevini kimin ekmeğine yarıyorsa guncelleme tam tersi tavır içinde kimsede demiyor 80 lvl adamı hangi 85 lvl adam pt alcak clanlar bile oturmamışken oyunda açık ve net söylüyorum bu güncelleme yeni user gelmesin eldekilerde sıkılıp bıraksın biz beceremedik alcagımızı alalım,koparcagımızı koparalım zaten official söyle dursun alfa olamadık :) Gerisi THE AND film biter...:) Bol işler herkese derler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt