Düpecilerin itemleriyle Banlanma Keyfi

Louiss

Üye
Demek ki, okuyup, anlayıp ondan sonra işaretleyip kayıt okuyormuşuz (ben de dahil). Keşke bu sözleşmeyi günler öncesinde soru cevap kısmında (konu sıcağı sıcağınayken) hatırlatılsaydı.

ZERONKRAL

Üye
Bana kalırsa iyi iş yaptınız banladınız ama genede biraz ağır kaldınız. Herkesin midesi bulandı bu konularda ani ve net kararlar verin

Isildur

Üye
Bana kalırsa iyi iş yaptınız banladınız ama genede biraz ağır kaldınız. Herkesin midesi bulandı bu konularda ani ve net kararlar verin
Aslında bu duruma anında müdahale etmenin çok bi anlamı yok Sonuçta bu alfa tadilat sırasında yere dökülen her pisliği anında siliyor muyuz yoo.En son genel temizlik yapılır olay biter ama çok sapıttılar yönetim de elinin tersiyle sildi geçti.

Etzhel

Üye
Bugun bitane adam programla offline pazar buglayip itemleri kopyaladigini soyledi pazari bugladigina sahit oldum dedigi anda pazar failed verdi fakat itemleri gostermedi fixlerler diye ticket attim umarim bi vaka daha yasamayiz.

sentezz60

Üye
Demek ki, okuyup, anlayıp ondan sonra işaretleyip kayıt okuyormuşuz (ben de dahil). Keşke bu sözleşmeyi günler öncesinde soru cevap kısmında (konu sıcağı sıcağınayken) hatırlatılsaydı.
Oyun içi item satışı kesinlikle yasak. Soru cevaplarda Sürekli Söyleniyor. Oyun içi TL ile İtem satmak isteyen olursa SS alıp Ticket Atıp Banlata bilirsiniz.

Biz bu oyunu İtem ve GB satışı AÇık bir Şekilde Olmayacağı için Oynayacagız.

El altıdan Kara borsadan Satanlar illaki olucaktır ama

Milletin Gözüne soka soka AllChatten ayda PM den TL istersen SS in Alınır Banlanırsın.

TheUprising

Üye
Bu konuda banlanan kişi sayısının az olduğunu düşünüyorum - kesinlikle dupeyi yapmiş olan clan-clanlar dan bir kişi bile banlanmamışken , sadece itemin alımın satımını yapan kesmin banlanması beni hiç tatmin etmiyor

Killerduke

Üye
Ağızlara bir parmak bal çalınmış. Dupe yaptığından emin olunan ismi lazım değil clandaki oyunculara dokunulmamış. Daha kapsamlı bir temizlik çalısması yapılması gerekiyor.

Isildur

Üye
Bu Last Clanı için diyorlar item satışı yapıp yayınlarda kestikleri adamlara hakaret küfür ediyorlar diye şimdi de ırk değiştirmişler, eğer bişey varsa umarım gerekli cezayı alırlar

BrainyAniL

Üye
Bu Last Clanı için diyorlar item satışı yapıp yayınlarda kestikleri adamlara hakaret küfür ediyorlar diye şimdi de ırk değiştirmişler, eğer bişey varsa umarım gerekli cezayı alırlar
Ne alphada nede officalde bu insanların banlanma ihtimali yok dostum onu aklınızdan cıkarabilirsiniz. Bir gün banlanırlarsa eğer o düpe veya hileden olmaz emin ol

Xexzt

Üye
Evet arkadaşlar daha resmi bir kaynaktan bilgi verilmedi ve ''LastHeaven'' Klanı nereden bu bilgiye ulaştı bilinmez her şeye kesin bir yanıt vermiş sanki oyunun yetkilisi gibi birde yayında sergiliyor

-Video

Vision

Senior Moderatör
Evet arkadaşlar daha resmi bir kaynaktan bilgi verilmedi ve ''LastHeaven'' Klanı nereden bu bilgiye ulaştı bilinmez her şeye kesin bir yanıt vermiş sanki oyunun yetkilisi gibi birde yayında sergiliyor

-Video
Bir yayıncının izleyicilerine veya klan arkadaşlarına bilgi aktarması için resmi bir kaynaktan duyum almasına gerek yok. Yayıncı kendi düşüncelerini doğru veya yanlış gözetmeksizin aktarabilir. Rise Online ekibinin X bir klana bilgi aktardığını düşünüyorsanız, çok yanlış düşünceler içindesiniz. Lütfen daha önce oynadığınız oyunlarda yaşadığınız olumsuz deneyimleri Rise Online World projesine yansıtmayınız.

Isildur

Üye

-Video
Neden adamları kayırsınlar ki biz yine de gelecek açıklamayı bekleyelim muhtemelen bir soru cevap etkinliği yapılır diye düşünüyorum ve şunu da ekliyeyim bu açıklama geciktikçe insanlar huylanıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt