Aslında bu duruma anında müdahale etmenin çok bi anlamı yok Sonuçta bu alfa tadilat sırasında yere dökülen her pisliği anında siliyor muyuz yoo.En son genel temizlik yapılır olay biter ama çok sapıttılar yönetim de elinin tersiyle sildi geçti.Bana kalırsa iyi iş yaptınız banladınız ama genede biraz ağır kaldınız. Herkesin midesi bulandı bu konularda ani ve net kararlar verin
Oyun içi item satışı kesinlikle yasak. Soru cevaplarda Sürekli Söyleniyor. Oyun içi TL ile İtem satmak isteyen olursa SS alıp Ticket Atıp Banlata bilirsiniz.Demek ki, okuyup, anlayıp ondan sonra işaretleyip kayıt okuyormuşuz (ben de dahil). Keşke bu sözleşmeyi günler öncesinde soru cevap kısmında (konu sıcağı sıcağınayken) hatırlatılsaydı.
Ne alphada nede officalde bu insanların banlanma ihtimali yok dostum onu aklınızdan cıkarabilirsiniz. Bir gün banlanırlarsa eğer o düpe veya hileden olmaz emin olBu Last Clanı için diyorlar item satışı yapıp yayınlarda kestikleri adamlara hakaret küfür ediyorlar diye şimdi de ırk değiştirmişler, eğer bişey varsa umarım gerekli cezayı alırlar
Bir yayıncının izleyicilerine veya klan arkadaşlarına bilgi aktarması için resmi bir kaynaktan duyum almasına gerek yok. Yayıncı kendi düşüncelerini doğru veya yanlış gözetmeksizin aktarabilir. Rise Online ekibinin X bir klana bilgi aktardığını düşünüyorsanız, çok yanlış düşünceler içindesiniz. Lütfen daha önce oynadığınız oyunlarda yaşadığınız olumsuz deneyimleri Rise Online World projesine yansıtmayınız.Evet arkadaşlar daha resmi bir kaynaktan bilgi verilmedi ve ''LastHeaven'' Klanı nereden bu bilgiye ulaştı bilinmez her şeye kesin bir yanıt vermiş sanki oyunun yetkilisi gibi birde yayında sergiliyor
-Video
Neden adamları kayırsınlar ki biz yine de gelecek açıklamayı bekleyelim muhtemelen bir soru cevap etkinliği yapılır diye düşünüyorum ve şunu da ekliyeyim bu açıklama geciktikçe insanlar huylanıyor.Evet arkadaşlar daha resmi bir kaynaktan bilgi verilmedi ve ''LastHeaven'' Klanı nereden bu bilgiye ulaştı bilinmez her şeye kesin bir yanıt vermiş sanki oyunun yetkilisi gibi birde yayında sergiliyor
-Video