dx11 feature level 10 hatası alıyoruz

Suayipygz

Üye
merhaba dx11 feature level 10 hatası alıyorum bilgisayarımda herşeyim guncel durumda bilgisayar dx12 desteklemekte ekran kartı: gtx 1080 ti ne yapmak lazım

Ekli dosyalar

• unknown (2).png
    unknown (2).png
    294.4 KB · Görüntüleme: 88

Phteah

Üye
Merhaba, öncelikle ekran kartınızın DX11'i destekleyip desteklenmediğini kontrol ediniz. Destekliyorsa microsoft'un destek sayfasında çözüm yöntemleri sıralanmış. Oraya göz atabilirsiniz. Link için PM'de attım.

rdvn1990

Üye
Aynen Söylersen bizde Yapabiliriz. Aynı sorun Bendede Var .

DarkPowder

Üye
bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım admin sorun çözümü diye bi konu açmış sorun ile alakası yok başına böyle bi sorun gelse kendisi de yapamaz madem çözüm paylaştığı şekilde kolay kendisi aynı hatayı veren bi bilgisayar ile video çekip hatayı düzeltsin burada paylaşsın çünkü yapamaz. hata devam ediyo 6 gb paylaşımlı ekran kartım olmasına rağmen

rdvn1990

Üye
Aynen Katılıyorum Size düzeltmek için bütün videoları ve formlara baktım ve en sonunda bilgisayar ayarlarıyla oynadım resmen formaata verdim yine aynı suan ekran kartı alacagım yıne aynısı olursa bosa almıs olurum en azından ekran kartı hangısı dusuk butcelı onu onerseler oda gzl olurdu ..

DarkPowder

Üye
kardeşim daha önce açtıım konuya bakarsanız eskı ekran kartım ile aldığım sorunu paylaştım bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt