Easy Anti Cheat yüklenmiyor...

CptAlcatraz

Üye
Rise Online'ı sorunsuz şekilde indirdim kurdum. Fakat otomatik kurulumda easy anti cheat kurulmadı. Manuel şekilde elle kurmak istediğimde ise setup dosyası hiç bir şekilde açılmıyor ve tepki vermiyor. Oyuna girişte easy anti cheat başlatılamadı hatası alıyorum.

Ekli dosyalar

• asdasd.pngs.png
    asdasd.pngs.png
    227.2 KB · Görüntüleme: 68

TearFall

Üye
Easy Anticheat epic games tarafından sunulan bir uygulama , Rise online a ait yapı aktif edildiğinde , Uzak sunucudan dosyalar yüklenerek kurulumu sorunsuz sağlanacaktır. Şuan yaşadağınız sorun aslında ALFA sürecinin ertelenme sebebi.

Merhaba

Üye
antivirüs engeline takılmış olabilrsin

Son düzenleme:

karagülle52

Üye
arkadaşlar play e tıkladıktan sonra loading diye adlandırılan uzun kısımda eski videolara ait bir takım kesitler izliyorum. orayı atlatmamın bir yolu yok mu her girişti onu izlemek zorunda mıyım ?

CptAlcatraz

Üye
Easy Anticheat epic games tarafından sunulan bir uygulama , Rise online a ait yapı aktif edildiğinde , Uzak sunucudan dosyalar yüklenerek kurulumu sorunsuz sağlanacaktır. Şuan yaşadağınız sorun aslında ALFA sürecinin ertelenme sebebi.
Anladığım kadarıyla giriş ekranına kadar gelenler var onlar easy anti chati nasıl kurdular onu anlamadım.

CptAlcatraz

Üye
Sanırım Launcher ile değilde , kurulu olduğu dizinde bulunan .exe den girilebiliyor, Henüz clienti indirmediğim için deneyimleme şansım olmadı.
Ben hepsini denedim :). Olmuyor.Mesele oyunun açılıp açılmaması değil. Easy anti cheat yüklenmiyor. Oyun o yüzden hata veriyor.

shady19071907

Üye
Ben easy anti cheati sorunsuz şekilde yükledim. Çok büyük ihtimalle virüs programından kaynaklı bir sorun. Sil baştan kurarken virüs programından Rise Online'ı güvenilir olarak seç bro düzelir. Sorunsuz şekilde girişe kadar yükleniyor

CptAlcatraz

Üye
Ben easy anti cheati sorunsuz şekilde yükledim. Çok büyük ihtimalle virüs programından kaynaklı bir sorun. Sil baştan kurarken virüs programından Rise Online'ı güvenilir olarak seç bro düzelir. Sorunsuz şekilde girişe kadar yükleniyor
Daha önce de dedim galiba görmediniz virüs programı kullanmıyorum win defender kullanıyorum. Deaktif edip denedim yine olmadı.

shady19071907

Üye
Daha önce de dedim galiba görmediniz virüs programı kullanmıyorum win defender kullanıyorum. Deaktif edip denedim yine olmadı.
Bende aynıyım, win defender kullanıyorum bende böyle bir hata vermedi sorunsuz yükledim. Daha çok sistem kaynaklı bir hata gibi duruyor. Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz. Bir de Microsoft visiual c++ uygulamalarının 2005- 2017 güncel olduğuna bakabilir misiniz

CptAlcatraz

Üye
Bende aynıyım, win defender kullanıyorum bende böyle bir hata vermedi sorunsuz yükledim. Daha çok sistem kaynaklı bir hata gibi duruyor. Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz. Bir de Microsoft visiual c++ uygulamalarının 2005- 2017 güncel olduğuna bakabilir misiniz
Win 10. intel i5. 1050 Tİ. Güncel bir sistem. Güncellemeleri haftalık olarak kontrol ediyorum c++ programlar sürekli güncel aktif gamer olduğum için.

Vionra

Yönetici
Game Developer
Merhaba
Öncelikle hangi anti virüs programını kullanıyorsunuz bunu bildirirseniz sevinirim.
Muhtemelen Easy Anti Cheat servislerini yüklerken sorun oluşmuş.
Anti virüs veya Windows izinleriniz bu servisi yüklemeniz engel olmuş olabilir.

CptAlcatraz

Üye
Merhaba
Öncelikle hangi anti virüs programını kullanıyorsunuz bunu bildirirseniz sevinirim.
Muhtemelen Easy Anti Cheat servislerini yüklerken sorun oluşmuş.
Anti virüs veya Windows izinleriniz bu servisi yüklemeniz engel olmuş olabilir.
Antivirüs programı kullanmıyorum. Windows defender kullanıyorum. Tüm windows defender virüs korumalarını kapattım ve denedim olmadı.

Aura

Üye
Genelde bu hatayı alanlar ya işletim sistemleri + donanım güncellemesi yapmayanlar da ve ya işletim sistemi crackli olanlarda olabiliyor ama net olarak bundan kaynaklandığı söylenemez sadece etkendir.

Vintair

Üye
Ben oyunu D diskine kurdum hatayı alan arkadaşlar da mı D ye kurdu ben de aynı hatayı alıyorum. Silip C ye yüklemeyi deneyeceğim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt