Easy Anti Cheat yüklenmiyor...

CptAlcatraz

Üye
Ben oyunu D diskine kurdum hatayı alan arkadaşlar da mı D ye kurdu ben de aynı hatayı alıyorum. Silip C ye yüklemeyi deneyeceğim
Ben de d ye kurdum. Fakat şu an yaklaşık 10. kez yükledim bu sefer yüklendi easy anti chat ekstra herhangi bir şey yapmadım. Ben konu dışıyım.

Styx

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

dileyen arkadaşlar aşağıdaki işlemi uygulayarak Windows Defender'ı kapatmadan Tüm oyun ve uygulamaları açtığınızda (tarama yüzünden kasma sorunu - fps drop sorunu ) yaşayanlar için bir nebze çözüm hem de Defender'a takılmaması için aşağıdaki işlemi uygulayabilir.

Windows güvenliği > virüs ve tehdit koruması ayarları > Ayarları Yönet > Dışlamalar > Devre dışı Bırakılanları Ekle veya Kaldır > Bir Dışlama ekle altından Klasör Seçeneğini Seçip Uygulamanın klasörünü göstermeniz yeterli.

Not : Kendim de emin olduğum oyunlardan ve uygulamalarda bu işlemi uygulayıp çok faydasını görüyorum. Bu işlem sayesinde defender'ı da kapatmadan olası gerçek tehditlere karşı korunmaya devam ediyorum.

Bilgi amaçlı ve tavsiyedir.

1605813290807.png

1605813307236.png

1605813324763.png

1605813343756.png

Vintair

Üye
Ben de bu hatayı giderirken şu adımları takip ettim
driverları güncelle
windowsu güncelle
oyunu sil
güvenlik duvarını kapat
tekrar yükle
( 2. seferinde C diskine kurdum. bu hatayı D diskine kurduğumda almıştım ama muhtemelen ondan kaynaklanmıyor)

tlnytlny

Üye
çözümü şu şekilde : cmd yi açıp bcdedit -set DEBUG OFF bu kodu yazıyorsunuz ve pc ye reset atıyorsunuz o kadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt