Elite Premium Hiçe Sayılması

Agaragambi

Üye
dediklerinde bir nebze haklı olsanda senin aylık aldıgın o elit premium rc sini biz bi actıonda scroll ve pot masrafı olarak harcıyoruz bilmem anlatabildim mi :D bence kaldırılsın elit pre komple :D ve mevcut premiumlarda düzenlensin suan mevcut premiumlarda da bi espiri yok zaten pek daha derli toplu ve ayrıcalıklı premium gelse güzel olurdu ayırdılar iyicene daha berbat oldu bence
Onun aldığı elite parasını senin bir seferde kullanman vs filan.... Ee yani?

0TT0MAN

Üye
Bu tarz durumlara bilet üzerinden cevap alabilrisiniz.
ben oyun içinden ticket attım ve gelen cevap premium özelliklerinin üstünde yazdığı seklinde şahane bir cevap geldi.

bende cevap olarak ben premium aldığımda bu güncelleme yoktu premium aldım 1 hafta sonra gelen güncelleme ile elite premiumun , premiumsuz oyuncularla bir tutulacağını öngeremediğim için sizden ve yönetiminizden özür dilerim diye cevap yazdım.

balron

Üye
Bu oyun dibine kadar p2w bir oyun önce bunu kabullenin sonra çorba parası için ömrünü feda edecek 1000 lerce çoluk çocuk var sonra bunu idrak edin.
Toplayıcılık için uygulanan bu karar çok doğru aksi halde bu macrocu ve 1 kuruşcular yüzünden normal oyuncularda bunları yapamayacaktı.

Günde 2 saat oynayabiliyorsan zaten sen çok yanlış oyuna gelmişsin. Bu oyun MMORPG üstüne solo oyuncunun nerdeyse hiçbirşey yapamayacağı bir oyun. Alt lvllarda bile solo görev yapmak birşeyden sonra imkansız oluyor.

0TT0MAN

Üye
Bu oyun dibine kadar p2w bir oyun önce bunu kabullenin sonra çorba parası için ömrünü feda edecek 1000 lerce çoluk çocuk var sonra bunu idrak edin.
Toplayıcılık için uygulanan bu karar çok doğru aksi halde bu macrocu ve 1 kuruşcular yüzünden normal oyuncularda bunları yapamayacaktı.

Günde 2 saat oynayabiliyorsan zaten sen çok yanlış oyuna gelmişsin. Bu oyun MMORPG üstüne solo oyuncunun nerdeyse hiçbirşey yapamayacağı bir oyun. Alt lvllarda bile solo görev yapmak birşeyden sonra imkansız oluyor.
konu bir tek 2 saat oynamısım falan değil buradaki asıl konu bir ürün alıyorsun ve daha 1 hafta gecmeden o ürünü nerfluyorlar ve sana daha 20 gün süresi varken yeni bir ürün almaya zorlamaları aslında digerleri bunun alt baslıgı

Kaikiri

Yeni Üye
merhabalar,

son gelen güncelleme ile elite premium iyice yok sayılmış durumda günde 2 saat oyun oynayan biri olarak oyunda rc ile alınan bir premiumun bu kadar yok sayılması sacma toplayıcılıkta premıumsuz oyuncu gibi sayılması çok saçma ben oyuna 2 saat vakit ayırabiliyorum ve bu süre zarfında karakterimi güçlendirmek için zindan ve toplayıcılık yapıyorum ama görüyorum ki 900 rc ile alınan bu premıum hiçe sayılıyor madem öle kaldırın kökten ben 2 saat oynayabildigim oyun için neden 4000 rc lik premıum almak için zorlanıyorum

örn: premıumsuz bır oyuncu ile 900 rc vermiş premiumlu bir oyuncu aynı sürede toplayıcılık yapacak bu ne kadar dogru bir yaklasım sizce
Öncelikle merhaba, siteminizi okuyup çözümledim ve mantıklı olan kararın oyunun şuanki sistemi olduğuna karar verdim ve sizin bu kararı benimsemeniz icin öncelikle şu olaydan bahsedeyim. Bu oyun dünyadaki global dediğimiz tüm mmo oyunlarından daha ucuz bir mağazaya sahip.
Bunda hemfikiriz umuyorum. İkincil olarak oyunda toplayicilik yaptığınız söylüyorsunuz günde 2-3 saat mantıklı bir meslek seçimi ile en az 2-3 m para kasabilirsiniz( bu para miktarını harvesting mesleği üzerinden hesapladım 10 level öncesi olarak) bu para miktarı günden günde artacaktır meslek dediğimiz olay tamamen zamanla fayda sağlayan bir sistem. Bu sistemi yavas şekilde öğrenerek 30 günde günde 2-3 saat oynayarak her şekilde Complete premium parasını çıkarırsınız. Oyun sizi premium almaya zorlamiyor aksine oyun sizi oyunun kendi mekaniğini kullanarak kendi alışveriş ve pazar sistemlerini kullanmaya yöneltiyor.
Elde edeceğiniz kâr şuan adı geçen elite preiumdan onlarca fazlasını karşılayacaktır.
Oyunun en güzel tarafının Türk Lirası bazlı olması bizim gibi oyuncuların bu kadar hafif bir sebep için bize sahip çıkan yönetim ve mod ekibinin tüm emeklerine saygısızlık yapmak asla kabul edilebilir değil.
Zannımca meslek levelleriniz dusuk o sebeple suan kar edemiyorsunuz tek meslek kasıp onun üzerine yoğunlaşmak ve oyunun yine bize ücretsiz olarak sunduğu sınıf toplayicilik bonuslarini kullanırsak eminim bu yorumu tekrar okuduğunuzda bana hak vereceksiniz iyi günler dilerim @Marduk :)

0TT0MAN

Üye
Öncelikle merhaba, siteminizi okuyup çözümledim ve mantıklı olan kararın oyunun şuanki sistemi olduğuna karar verdim ve sizin bu kararı benimsemeniz icin öncelikle şu olaydan bahsedeyim. Bu oyun dünyadaki global dediğimiz tüm mmo oyunlarından daha ucuz bir mağazaya sahip.
Bunda hemfikiriz umuyorum. İkincil olarak oyunda toplayicilik yaptığınız söylüyorsunuz günde 2-3 saat mantıklı bir meslek seçimi ile en az 2-3 m para kasabilirsiniz( bu para miktarını harvesting mesleği üzerinden hesapladım 10 level öncesi olarak) bu para miktarı günden günde artacaktır meslek dediğimiz olay tamamen zamanla fayda sağlayan bir sistem. Bu sistemi yavas şekilde öğrenerek 30 günde günde 2-3 saat oynayarak her şekilde Complete premium parasını çıkarırsınız. Oyun sizi premium almaya zorlamiyor aksine oyun sizi oyunun kendi mekaniğini kullanarak kendi alışveriş ve pazar sistemlerini kullanmaya yöneltiyor.
Elde edeceğiniz kâr şuan adı geçen elite preiumdan onlarca fazlasını karşılayacaktır.
Oyunun en güzel tarafının Türk Lirası bazlı olması bizim gibi oyuncuların bu kadar hafif bir sebep için bize sahip çıkan yönetim ve mod ekibinin tüm emeklerine saygısızlık yapmak asla kabul edilebilir değil.
Zannımca meslek levelleriniz dusuk o sebeple suan kar edemiyorsunuz tek meslek kasıp onun üzerine yoğunlaşmak ve oyunun yine bize ücretsiz olarak sunduğu sınıf toplayicilik bonuslarini kullanırsak eminim bu yorumu tekrar okuduğunuzda bana hak vereceksiniz iyi günler dilerim @Marduk :)
öncelikle haklı oldugunuz birkac sey var katıldıgım fakat bilmenizi istedigim sey ben bu oyunu hemen hemen ilk cıktıgı günden beri oynuyorum hani sadece elite premıumun oldugu row un olmadıgı zamanlarda level kastım fakat buradakı asıl konu elıte premıumun premıumsuz oyuncular sınıfına getırılmesı bu premıum ılk cıktıgında skıl sıfırlama ucretsızdı kaldırıldı onda degılım artık ama ben premıum alıyorum 20 gün süresi varken gelen güncelleme ile premıum premıumsuz oyuncu sınıfına düşüyor ve bana daha 20 gün sürem varken yeni premıum aldırıyorlar hani adalet bakalım buna hak verecekmısın?

Kaikiri

Yeni Üye
öncelikle haklı oldugunuz birkac sey var katıldıgım fakat bilmenizi istedigim sey ben bu oyunu hemen hemen ilk cıktıgı günden beri oynuyorum hani sadece elite premıumun oldugu row un olmadıgı zamanlarda level kastım fakat buradakı asıl konu elıte premıumun premıumsuz oyuncular sınıfına getırılmesı bu premıum ılk cıktıgında skıl sıfırlama ucretsızdı kaldırıldı onda degılım artık ama ben premıum alıyorum 20 gün süresi varken gelen güncelleme ile premıum premıumsuz oyuncu sınıfına düşüyor ve bana daha 20 gün sürem varken yeni premıum aldırıyorlar hani adalet bakalım buna hak verecekmısın?
Öncelikle bu konuda hakkınız var objektif olarak bakılırsa oyun yönetiminin telafi olarak belli bir ücret geri ödeme rise cash veya coin olarak veyahut da bir ayrıcalık yapması etik olarak şart. Bu konuda size katılıyorum. Onun dışında benim bu konu hakkındaki fikrimi onaylamanıza sevindim.
Bu yaşadığınız olayı destek bileti olarak oyun içinden attınız mı? Attıysanız ve dönüş olmadıysa bu konuyu rise discord adresinde GM'lerin huzurunda ve SunRise Tarkan beyin önünde paylaşırsanız belki de bir şekilde bu kırgınlığınızı telafi ederler, saygılar.

bozobozo

Üye
Elite pre=zindan boşuna satıyorlar bu premiumu,hiç bir özelliği kalmadı

bozobozo

Üye
umarım buyuk guncellemede elite premıum un ozelliklerini biraz yukseltırler ( crafting de )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt