Öncelikle merhaba, siteminizi okuyup çözümledim ve mantıklı olan kararın oyunun şuanki sistemi olduğuna karar verdim ve sizin bu kararı benimsemeniz icin öncelikle şu olaydan bahsedeyim. Bu oyun dünyadaki global dediğimiz tüm mmo oyunlarından daha ucuz bir mağazaya sahip.
Bunda hemfikiriz umuyorum. İkincil olarak oyunda toplayicilik yaptığınız söylüyorsunuz günde 2-3 saat mantıklı bir meslek seçimi ile en az 2-3 m para kasabilirsiniz( bu para miktarını harvesting mesleği üzerinden hesapladım 10 level öncesi olarak) bu para miktarı günden günde artacaktır meslek dediğimiz olay tamamen zamanla fayda sağlayan bir sistem. Bu sistemi yavas şekilde öğrenerek 30 günde günde 2-3 saat oynayarak her şekilde Complete premium parasını çıkarırsınız. Oyun sizi premium almaya zorlamiyor aksine oyun sizi oyunun kendi mekaniğini kullanarak kendi alışveriş ve pazar sistemlerini kullanmaya yöneltiyor.
Elde edeceğiniz kâr şuan adı geçen elite preiumdan onlarca fazlasını karşılayacaktır.
Oyunun en güzel tarafının Türk Lirası bazlı olması bizim gibi oyuncuların bu kadar hafif bir sebep için bize sahip çıkan yönetim ve mod ekibinin tüm emeklerine saygısızlık yapmak asla kabul edilebilir değil.
Zannımca meslek levelleriniz dusuk o sebeple suan kar edemiyorsunuz tek meslek kasıp onun üzerine yoğunlaşmak ve oyunun yine bize ücretsiz olarak sunduğu sınıf toplayicilik bonuslarini kullanırsak eminim bu yorumu tekrar okuduğunuzda bana hak vereceksiniz iyi günler dilerim
@Marduk