enflasyon beli̇mi̇zi̇ büktü

Otto

Üye
Dün 14 GB ye almaya niyetlendiğim GS +8 bugün 16.5 olmuş, keza diğer itemler de zam üstüne zam YİYİYOR.

Gerçek hayattan kaçmak için oyuna geldim daha fazla psikolojim bozuldu, dil okuluna mı yazılsam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

N1pple

Üye
75capte tanesine 2k verdiğimiz pot zam ve enflasyon derken tanesi 7.5k oldu admin de dcde kontrolümüz altında gözlemliyoruz sorun yok gibi şeyler söylüyor her yerden drobu coini kıstığınız halde ben neden 1 pota 7k vermek zorunda kalıyorum anlamış değilim. Her mecradan dile getirdim yine dile getiriyorum pottan para kazanmak 25sene önceki mmolarda kaldı içerik üret para kazan gelir elde et oyunun ekmeği suyu herkesin mecburen kullandığı şeyi parayla satarak anca p2w nin kralı oluruz daha da birşey olmaz.

berktun

Üye
75capte tanesine 2k verdiğimiz pot zam ve enflasyon derken tanesi 7.5k oldu admin de dcde kontrolümüz altında gözlemliyoruz sorun yok gibi şeyler söylüyor her yerden drobu coini kıstığınız halde ben neden 1 pota 7k vermek zorunda kalıyorum anlamış değilim. Her mecradan dile getirdim yine dile getiriyorum pottan para kazanmak 25sene önceki mmolarda kaldı içerik üret para kazan gelir elde et oyunun ekmeği suyu herkesin mecburen kullandığı şeyi parayla satarak anca p2w nin kralı oluruz daha da birşey olmaz.
Kozmetikten yürümeliler bunu betada hep söyledim sat abi güzel kill efectleri ne bileyim skill efektleri ice nova yerine yerden kraken çıksın mesela onlar daha iyi bilirler yaratıcılığın sonu yok yani. Seve seve ayda pre harici 300-400 lira harcarım ekstra bi güç artışı sağlamamasına rağmen.

kimyasal

Üye
Yönetmi yatırımcılara nasıl sözler verdi bilinmez ama başta söyledikleri herhalde toz pembe zamanlardı, gelir modellerini oyun mekaniklerine ve oyun ekonomisine zarar vermeden işletmeliler.

N3v3N

Üye
Kozmetikten yürümeliler bunu betada hep söyledim sat abi güzel kill efectleri ne bileyim skill efektleri ice nova yerine yerden kraken çıksın mesela onlar daha iyi bilirler yaratıcılığın sonu yok yani. Seve seve ayda pre harici 300-400 lira harcarım ekstra bi güç artışı sağlamamasına rağmen.

Warrior frenzy basinca yıldırım yerine kafasında kükreyen bir ayı çıkabilir :D

Assas kritik basınca farklı simgeler veya yazılar cikabilir. "1 Shot Ready", "Come On", "Run Baby Run" yazsa alacak yüzlerce insan olur :D

levbom

Üye
gb değer kaybettikce itemler tl cinsinden değer kaybetmemesi için gb olarak değerleniyor. özellikle rise cashle alınan itemlerde çok ciddi bir artış var. birazda arz talep meselesi.

Gensuke

Üye
onlar da zaten shopta sadece kozmetik ürünler olacak demişlerdi ama geldiğimiz şu noktada yalan söylediklerini anlıyoruz maşallah shopta her türlü p2w item var ve yenileri eklenmeye devam ediyor

kimyasal

Üye
Bence oyun yönetimi artık ekibin büyük kısmını oyun fix yerine gelir modellerini nasıl geliştiririz kısmına aktardıklarını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt