Kozmetikten yürümeliler bunu betada hep söyledim sat abi güzel kill efectleri ne bileyim skill efektleri ice nova yerine yerden kraken çıksın mesela onlar daha iyi bilirler yaratıcılığın sonu yok yani. Seve seve ayda pre harici 300-400 lira harcarım ekstra bi güç artışı sağlamamasına rağmen.75capte tanesine 2k verdiğimiz pot zam ve enflasyon derken tanesi 7.5k oldu admin de dcde kontrolümüz altında gözlemliyoruz sorun yok gibi şeyler söylüyor her yerden drobu coini kıstığınız halde ben neden 1 pota 7k vermek zorunda kalıyorum anlamış değilim. Her mecradan dile getirdim yine dile getiriyorum pottan para kazanmak 25sene önceki mmolarda kaldı içerik üret para kazan gelir elde et oyunun ekmeği suyu herkesin mecburen kullandığı şeyi parayla satarak anca p2w nin kralı oluruz daha da birşey olmaz.
Kozmetikten yürümeliler bunu betada hep söyledim sat abi güzel kill efectleri ne bileyim skill efektleri ice nova yerine yerden kraken çıksın mesela onlar daha iyi bilirler yaratıcılığın sonu yok yani. Seve seve ayda pre harici 300-400 lira harcarım ekstra bi güç artışı sağlamamasına rağmen.
Dota kokan hareketler bunlarWarrior frenzy basinca yıldırım yerine kafasında kükreyen bir ayı çıkabilir
Assas kritik basınca farklı simgeler veya yazılar cikabilir. "1 Shot Ready", "Come On", "Run Baby Run" yazsa alacak yüzlerce insan olur![]()
onlar da zaten shopta sadece kozmetik ürünler olacak demişlerdi ama geldiğimiz şu noktada yalan söylediklerini anlıyoruz maşallah shopta her türlü p2w item var ve yenileri eklenmeye devam ediyorKozmetikten yürümeliler bunu betada hep söyledim sat abi güzel kill efectleri ne bileyim skill efektleri ice nova yerine yerden kraken çıksın mesela onlar daha iyi bilirler yaratıcılığın sonu yok yani. Seve seve ayda pre harici 300-400 lira harcarım ekstra bi güç artışı sağlamamasına rağmen.