şaşkınlık içerisindeyim :/bugune kadar etkınlık bana hep 14:00:20 de geldı hıc saatınde gelmedı resımde oyunun youtube ıcerık ceken yayın yapan arkadaslara gonderdıgı etkınlık gırıs saatıne bakarmısınız saka mı bu ?
Selamlar,bugune kadar etkınlık bana hep 14:00:20 de geldı hıc saatınde gelmedı resımde oyunun youtube ıcerık ceken yayın yapan arkadaslara gonderdıgı etkınlık gırıs saatıne bakarmısınız saka mı bu ?
Cevaben bunu beklemiyoruz. Niye giremiyoruz bunun cevabını bekliyoruz ya limiti coğaltın ya da kapatın.Selamlar,
Kendi bilgisayar saatiniz gerideyse, oyun içerisinde saat onu göstermektedir. Fakat etkinlik saatleri sunucu saatine göre açılmaktadır.
İyi forumlar.
Sayın sunrise 2070 süper ekran kartım var amd 7 işlemci 16 gb ram fps ve ping sorunum yok ama daha 1 kere bile hiç bir etkinliğe giremedim her defasında joine basıyorum ama giremiyorumEtkinlikler ile ilgili yaşanan hataların farkındayız, bazen can sıkıcı bir durum olduğunu gayet iyi anlayabiliyoruz. Fakat ekibimiz tüm hızıyla çalışmalarına devam etmektedir, en kısa sürede hatalar ile ilgili yeni güncelleme gelecektir. Bu süreçte anlayışınıza sığınıyoruz. Oyunumuz halen geliştirilme sürecinde, zamanla her şey mükemmel olacağından emin olabilirsiniz.
İyi forumlar.
sende yalnız değilsin. bende giremiyorum.Yalnız değilsin bende giremiyorum![]()