etkinlikler hakkında

Sexlove

Üye
Etkinliklerle alakalı bir güncelleme bir res veya çalışma varmı ? Artık girememekten cıddı anlamda bıktım fps yetersızlıgınden giremıyorum mevcut bir çalışma varmı ? oyun acıldıgından berı 1 kere gıremedım

maticmeta

Üye
Etkinliklerw girişin rastgele olması hatta girmeyenlerin öncelikli girmesi lazım.

HeaveN

Üye
Sınırlı ondan erken girenler oluyo dostum

BySavas

Üye
ben işin kolay yolunu buldum royal ve crystal hep girebiliyorum

Archantos

Üye
Lag olmayan ve fps çok aldığınız yerde tıklayın. 20:00 tıkladıysanız 20:10' a kadar çekmesini bekleyin. Eğer giremediyseniz çarınıza mutlaka relog atınız. Eğer relog atmazsanız bir sonraki etkinlik penceresi ekrana gelmiyor

0TT0MAN

Üye
bugune kadar etkınlık bana hep 14:00:20 de geldı hıc saatınde gelmedı resımde oyunun youtube ıcerık ceken yayın yapan arkadaslara gonderdıgı etkınlık gırıs saatıne bakarmısınız saka mı bu ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    371.2 KB · Görüntüleme: 46

DraeThyN

Üye
bugune kadar etkınlık bana hep 14:00:20 de geldı hıc saatınde gelmedı resımde oyunun youtube ıcerık ceken yayın yapan arkadaslara gonderdıgı etkınlık gırıs saatıne bakarmısınız saka mı bu ?
şaşkınlık içerisindeyim :/

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Kendi bilgisayar saatiniz gerideyse, oyun içerisinde saat onu göstermektedir. Fakat etkinlik saatleri sunucu saatine göre açılmaktadır.
İyi forumlar.

chatlax035

C
Selamlar,

Kendi bilgisayar saatiniz gerideyse, oyun içerisinde saat onu göstermektedir. Fakat etkinlik saatleri sunucu saatine göre açılmaktadır.
İyi forumlar.
Cevaben bunu beklemiyoruz. Niye giremiyoruz bunun cevabını bekliyoruz ya limiti coğaltın ya da kapatın.

sanne2

Üye
Erken tıklayan giriyor sınırı var, zaten çok kutu giriyor sınırsız yaparsan bu sefer iyice allak pullak olcak, çok basit çözümleri var girmenin.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Etkinlikler ile ilgili yaşanan hataların farkındayız, bazen can sıkıcı bir durum olduğunu gayet iyi anlayabiliyoruz. Fakat ekibimiz tüm hızıyla çalışmalarına devam etmektedir, en kısa sürede hatalar ile ilgili yeni güncelleme gelecektir. Bu süreçte anlayışınıza sığınıyoruz. Oyunumuz halen geliştirilme sürecinde, zamanla her şey mükemmel olacağından emin olabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

MetinPOLAT

Üye
Etkinlikler ile ilgili yaşanan hataların farkındayız, bazen can sıkıcı bir durum olduğunu gayet iyi anlayabiliyoruz. Fakat ekibimiz tüm hızıyla çalışmalarına devam etmektedir, en kısa sürede hatalar ile ilgili yeni güncelleme gelecektir. Bu süreçte anlayışınıza sığınıyoruz. Oyunumuz halen geliştirilme sürecinde, zamanla her şey mükemmel olacağından emin olabilirsiniz. :)

İyi forumlar.
Sayın sunrise 2070 süper ekran kartım var amd 7 işlemci 16 gb ram fps ve ping sorunum yok ama daha 1 kere bile hiç bir etkinliğe giremedim her defasında joine basıyorum ama giremiyorum :( Birileri paraları chestlerin içine koyup götürürken biz pot parası zor buluyoruz lütfen yardım edin bize

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt