Excavation Site (20-lvl) Bulmak çok zor ve nedenleri!

HeaveN

Üye
Selam Değerli Arkadaşlar Bugün Jewel Meslek Toplayıcılık kascak bu işi yapmanın zorluklarını anlatcam.

1-10 Kadar biliyosunuz Dorion kasıyoruz. 3-5 Gün zamanızı alıyo ve 14-16 saat oynamak lazım.

10-20 Kadar Lunaskar - Protean Krallık gittinizde çok fazla kazı alanı var 20 lvl olursunuz 3-5 günde yine 14-16 saat oynama şartıyla.

20 lvl En önemli nokta insanlar 20 lvl olam taş atıyo direk para kasmak için bu meslek toplayıcılık yapmakta,
Ama sorun şu 20 lvl olduktan sonra kesinlikle 20 lvl bulamıyosunuz imkansız nedeni şu açıklıcam yönetim bunu yanlış ayarlamış.

Çok yayıncıları izliyorum adamlar 8 kişi olmuş yayında görüyorum izliyorum video alıp atabilirim Tüm 20 lvl yerlerini tutmuşlar sadece onlar topluyolar
Gece ve gündüz adamlar bu işi vardiyalı yapıyo , evet yapabilir helal hoş olsun ama şöyle birşey var koskoca Rise online oyunu bu sadece 2 clan bu işi hem protean hem Lunaskar
Alması saçma, 1 dakika bekleme süresi geldi biliyosunuz Ks olmasın die bu çözüm kesinlikle değil zaman kaybı o adam için.

Ben bu meslek daha adil yapılması için ve mafya türememesi için çözümüm.
Sunucular 1 dakika daha geçme süresi konulmasıdır.
1 dakika koydunuz süre en az sadece Jewel meslek için 5 dakika olması şarttır.
1-2-3-4-5 Sunucu var bütün sunucu 6 tane 20 lvl yakaladım bu 6 - 20 lvl madenleri hepsini yayıncılar alıyo yada bu işte mafyalaşmış çeteleşmiş insanlar topluyo.

Yeni başlamış insan olarak bu işte kısa sürede bunu çözmüşken çok insan 20 lvl ulaştını bumuydu diyip yönetim kızcaktır yine.
Ben Lunaskar 5 deyim burda rahat toplama yapabilmem için Lunaskar 1-2-3-4 gelen tp atıp bu insanlar önüne engel koymazsan 20 lvl kimse bulamaz.

Bunun kesinlikle düzgün ayarlanması lazım onun harici kesinlikle bu işe kalkışmayın büyük zaman kaybı pişman olursunuz.

Son düzenleme:

Luj

Üye
süre random ayarlanırsa sorun çözülür. mesela 30dk da bir çıkıyorsa , onu 20-40dk aralığında çıkacak şekilde ayarlamak lazım

HeaveN

Üye
@Luj haklısın süre random olayı çözer şimdi adam süreyi biliyo sürekli çıkcanı bildiği sunucuları alıyo hep süre random eşit olur herkese
en ezik ve en başta başlayan insan eline para geçmiş olur kısmet onun olur ama böyle herşey tek kişi yapılıyo.

DevilRai

Üye
Arkeoloji ve JW kasan birisi olarak sonuna kadar destekliyorum

Bu işi 8 kişi birlikte yapan yada çoklu bilgisayar ile bu iş ile uğraşan tek kişi özelinde tüm 20 leri topluyorlar @ justice bilginize

priesttt

Üye
süreleri ve lokasyonları random olarak atsa, hangi yerin nerede çıktığı belli bir yer olmasa, tüm oyuncular faydalanabilirdi. bir tane taşı 2me satılıyor

Crushbane

Üye
Çözümü arkadaşlar söylemiş. Aynısını tavuk yumurtası konusunda bende yazdım. Çıkış süresi 20dk mı mesela ? Bunu random 15-25 yapsan mafya-çete olayına taş koyarsın daha fazla insan faydalanabilir.

Uljoha

Üye
Takip eden ekiple oynayan kazanır kardeşim sen tek başına kazabil diye adamlar tüm sistemi değiştirecek değil, bir saatte bir çıkıyor tut süresini sende topla. Materyaller bu kadar pahalı olduğu sürece bu böyle olur.

Rhae

Üye
Takip eden ekiple oynayan kazanır kardeşim sen tek başına kazabil diye adamlar tüm sistemi değiştirecek değil, bir saatte bir çıkıyor tut süresini sende topla. Materyaller bu kadar pahalı olduğu sürece bu böyle olur.
forumda saçma yorumlar yarışması olsa bunu 1. sıraya aday gösterirdim.Beliki bu arkadaş da o ekipten ekmek yiyor.Ekiple oynamak zorunda mıyım? Solo oyuncular da var bu oyunda.Zaten bu sistem böyle gitmez yakında random olur ağlamaya baslarsınız.

Mmomanyagı

Üye
Diyorum abi gelin EmniyetGenelMüdürlüğü diye bir Clan açalım, çeteleri çökertelim bizim de RPG Mix bu olsun?

Benbu

Üye
Bu bir rekabet oyunu sizde kurun ekibinizi sizde bekleyin veya soloysanız sürekli dolanın ben harvesting topluyorum proteanım gunde en az 20 30 tane 20 lik geçip gidiyorum yanından birazda rahatınıza duskunsunuz veya işi kolay yoldan halletmek istiyorsunuz onlar yapıyorsa sende yap illegal birşey degil

EtikeT

Üye
İŞİN OLAYI O EKİP OLURSAN KAZANIRSIN SOLO iş yapamazsın.

Bizde 4 kişi kovalıyoruz

HeaveN

Üye
Ekip tabi daha iyi kasılır ama demek istediğim şu Lunaskar 1 sunucudan adam Lunaskar 5 geliyo orayı topluyo bu saçma her sunucu aynı adam toplaması ve bu adam
4 sunucu atlayıp direk benim olduğum yere gelip 20 lvl alıyosa haksızlıktır yada yönetim hatasıdır biz yada bizim gibi insanlar hiç yapmasın oyun kendi kendinize jewel kasın kendiniz oynayıno zaman.

Crushbane

Üye
Bu bir mmorpg. Ekip olarak haraket edenler pvp'de de farm'da da daha çok kazanım sağlayacaklar. Bunun mmorpg olduğunun farkındayız ama ekip olup haraket etmek var da sen başkasına yaşam alanı tanımayacak şekilde bu işi yapıyorsan, buna ekip olarak hareket etmek değil de çökmek ya da çete gibi hareket etmek demek daha doğru olacaktır. Maalesef sistem bunun önünü açıyor. Çözüm 50 kere söylendi. Bunların çıktığı noktalar 20 tane mi ? 200 yapacaksın. Süresi belli mi ? Rasgele olacak. Ondan sonra arayan kazansın. Kazandığı da helali hoş olsun.

HeaveN

Üye
@Crushbane ben çok yayıncıyı izliyorum kendileri söylüyo 30 yeride biz topluyoruz açın twitch izleyin görürsünüz ben nasıl 20 bulcam bu adamlar varken
adam eliyle buluyo tüm 20 lik leri kanser olmak istemiyorum ondan şuan ara verdim bu işe :)

nicolayfc

Üye
evet 20lv toplamak imkansız gibi bir şey, saatlerini alan tekelleştiriyor, birden fazla pc si olup o pclerdeki karakterlerinide level20 toplayıcılığına getirip, üstüne birde mage ile tpleterek, 3dk içinde toplayıp o kampın tüm respawn yerlerinin tamamınının saatini alıyor, ve siz o campta geri kalan 57dk boyunca gezsenizde 1 tane bile level20 bulamıyorsunuz, gerçekten çok saçma bir durum. Kesinlikle respawn sürelerinin de random olması gerekiyor.

DendroctonuS

Üye
50 kere ticket attım tekele dönmüş halde o meslek adamlar mage ile çekip çekip tek başına topluyor şu oyundaki sürelerin hepsini acilen random yapmaları lazım aynı durum leopar fil vs bunlarda da geçerli

priesttt

Üye
50 kere ticket attım tekele dönmüş halde o meslek adamlar mage ile çekip çekip tek başına topluyor şu oyundaki sürelerin hepsini acilen random yapmaları lazım aynı durum leopar fil vs bunlarda da geçerli
adamlar günde 1.3 gb kastıklarını söylüyorlar 3 saat civarında.

HeaveN

Üye
Süre tutuyolar en saçma o süre tut topla öteki adam nasıl toplucak yada o süre nasıl tutturcak bunu düşünmemişler.

feya

Üye
Süre filan tutmuyorlar,oyunda neler döndüğünün farkında bile değiliz biz.FTW klanı nerde 20 lvl kazı çıksa hemen yanımda beliriyor,bu işte bi bok yeniği var ama kimin parmağı var acaba

unknown_2022.10.25-01.22.png

Son düzenleme:

Zasa

Üye
heh bende dıyorum aylardır nasıl oluyor dıye, helal feya çok zeki adamsın vesselam :DAS:DA:S

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt