Excavation Site (20-lvl) Bulmak çok zor ve nedenleri!

HeaveN

Üye
Tek çare Random süredir ! Gelmişsiniz buraya 3-5 kişi aynı clandan hak savunması yapmayın yok 120bin tl harcadım çok büssürü gb harcadım kardeşim biz bunu anlatmıyoruz 20 lvl olduk 20 lvl kazı alan yok ona çare arıyoruz süre tut kas böyle bi sistem olamaz herkes tutsun kassın kavga olsun ozaman Siz açıkcası mayfa biziz diyosunuz burda belli etmiş oldunuz.

HeaveN

Üye
Bu konu Anket yapalım Radom süre istiyenler evet Hayır diyenler varsa hayır bassın yönetim ona göre oyuncu göre hareket etsin.
Çünkü 20 lvl maden yok kardeşim oyunda onu anlatıyoz neden 20 kim alıyo bu 20 lvl madenlerı Süre tutup topluyosunuz işte tek siz mi oynucaksınız onu anlatmak istiyoz.

Diğer yeni başlamış bu meslek yapcak insan üretim yapamasa bile toplama kasmak ister nasıl kascak yokki 20 lvl 20 lvl çoğaltılsın yada random olsun

İyi oyunlar herkese hiç birşey yapmazsada oyun kendi kaybeder. tek clan kassın oyun içinden geçsin :D ezilenler 1 ay oyunu bırakır görürsünüz.

DraeThyN

Üye
Tek çare Random süredir ! Gelmişsiniz buraya 3-5 kişi aynı clandan hak savunması yapmayın yok 120bin tl harcadım çok büssürü gb harcadım kardeşim biz bunu anlatmıyoruz 20 lvl olduk 20 lvl kazı alan yok ona çare arıyoruz süre tut kas böyle bi sistem olamaz herkes tutsun kassın kavga olsun ozaman Siz açıkcası mayfa biziz diyosunuz burda belli etmiş oldunuz.
Öncelikle jewel craft ve toplama işine bulaşmadım hiç ama şartlar herkes için aynı. Süre tutup kişiler kazı yaparken sende yapabilirsin bir engel yok diye biliyorum.

RickSancheZz

Üye
Öncelikle jewel craft ve toplama işine bulaşmadım hiç ama şartlar herkes için aynı. Süre tutup kişiler kazı yaparken sende yapabilirsin bir engel yok diye biliyorum.

itiraz eden arkadaşlar muhtemelen bu toplama yapan clan gibi organize olamıyor o sebeble bu şekilde ısrarcı. Bende hiç arkeolojiye bulaşmadım ama maden ve odun toplarken 20 lvl kazı alanlarına denk geliyorum toplayan görürsem haber veriyorum şuradada spawn oldu diye

Crushbane

Üye
Burası ağlama duvarı değil FORUM..
Oyunun gelişmesi için insanlar geliyor fikirlerini belirtiyor. Diyoruz ki süre tutmalı sistem 2022 yılının mmorpg'sinde olmaz. Wow'da 15-20 sene önce tüm madenler bitkiler vesaire rasgeleydi. Adamın 20 sene önce yaptığını 2022'de yapamazsan ve insanlar çeteleşecek şekilde bunu istismar ederse insanlar da haklı olarak isyan eder. Burası ağlama duvarı değil forum demişsin ya zaten forum olduğu için böyle yazabilmişsin. Kimsenin karşısında o lafı edemezsin adamın ...

Luj

Üye
lütfen süreler random olsun çeteleşmelerden bıktık artık. bireysel oynayan oyuncuları da düşünün.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt