exp event çok büyük bi saçmalık

Kenshin

Üye
Arkadaşlar,

Bu oyun büyük bir çoğunluğa hitap ediyor. Herkes 60-65 seviye değil, her gün yeni başlayanlar oluyor ve seviye atlamak kolay bir iş değil. Bu etkinlikleri sadece kendinize göre yorumlamak bencillik olur. Herkesi memnun edemeyiz, kendinizi başkalarının yerine koyup yorumlamanız gerekli. Herkesin oyuna ayırabilecek zamanı, maddi imkanı farklı. Lütfen düşüncelerinizi saygılı bir şekilde ifade edin.

ozy

Üye
Buglarla 65 olan tayfa boş yapmasın. Bugla 65 oldunuz şimdi biz size yetişeceğiz.

MarcoKAGE

Üye
sanırım bu cok sacma bı event herkez 65 olunca ne anlamı kalıcak bu kadar emek veren kişiye
la herkesin 65 olacagını nereden biliyorsun ki olsa ne olucak item olmadıktan sonra zaten bu event olmassa 1 hafta yerinde 2 hafta sonra 65 olucak engel mi olacaksın nedir sizin bu sürekli biz üstte olalım siz altta saçmalıgı

TheKRZM

Üye
Hepinizin her zaman gözden kaçırdığı bir durum var arkadaşlar. Server açılırken " ERKEN ERİŞİM " diyerek açtılar ve her seferinde daha güzel olacak deniyor. Adamlar hem oyunu test edecek ve para verdiği için her şeyi anlık yönetime bildirecek user topluğuna sahip hem de binlerce oyuncudan yüzbinlerce liralık pus gelirine sahip. Kısacası gerekli kaynak ve test ekipleri olduğu için her şeyi istedikleri gibi ayarlayıp oyunu bir üst noktaya taşıyacaklar. İstediğiniz kadar bir yerinizi yırtın. Şuan hepimiz birer deney faresiyiz. Ne verirlerse onu oynayacağız.

DODOERDO

Üye
UYUSAYDIN kardeşş yatağın mı yoktu ? Altı üstü bir oyun oyun bu zombi gibi oyun oynamasaydın sen zombisin diye herkes senin gibi mi olsun. Ben işten gelince 1-2 saat kasabiliyorum. Oyundan 24 saat çıkmayan zombilerden değilim napalım siz 65 oldunuz diye bizde oturup ağlayalım mı yani. Çok yerinde bir karar olmuş herkes sizin gibi uykusuz işsiz gezmiyor adamlar genel kitleye göre hareket ediyor.Nedir bu 3 günde 65 olma sevdanız anlamıyorum. Oyun la bu oyun ne bu HIRS.
Yüzde yüz katılıyorum

Aquila

Üye
UYUSAYDIN kardeşş yatağın mı yoktu ? Altı üstü bir oyun oyun bu zombi gibi oyun oynamasaydın sen zombisin diye herkes senin gibi mi olsun. Ben işten gelince 1-2 saat kasabiliyorum. Oyundan 24 saat çıkmayan zombilerden değilim napalım siz 65 oldunuz diye bizde oturup ağlayalım mı yani. Çok yerinde bir karar olmuş herkes sizin gibi uykusuz işsiz gezmiyor adamlar genel kitleye göre hareket ediyor.Nedir bu 3 günde 65 olma sevdanız anlamıyorum. Oyun la bu oyun ne bu HIRS.
hak ettıgın kadarını alırsın o zaman kardes ben sana oynama mı dıyorum sacma sapan yorum yazmak ıcın yazma

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Oyun Sadece Exp Kasmaktan İbaret Olduğunu Zannettiğin İçin Böyle Bir Konu Açman Normal Mesleklerini Gidip Kasmaya Devam Edebilirsin Dv Bölgesinde NP'ni Kasmaya Devam Edebilirsin Mesleklerde Kullanman Gereken Silahlar İçin Pazarda Veya Slotlar da Para Kasmaya Başlayabilirsin Mesela Yani Seçenek Çok. Ayriyeten 2 Haftadır Expsizlikten Geberiyoruz Diye Ağlayan Topluluğun Exp Event Yapılıncaya Ağlaması
la herkesin 65 olacagını nereden biliyorsun ki olsa ne olucak item olmadıktan sonra zaten bu event olmassa 1 hafta yerinde 2 hafta sonra 65 olucak engel mi olacaksın nedir sizin bu sürekli biz üstte olalım siz altta saçmalıgı

Rhino

Üye
Yazdığım Yorumla Attığın Cevabı Pekiştiremedim ? Ne Alaka Biz Üstte Siz Altta Olun ?

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Oyun Sadece Exp Kasmaktan İbaret Olduğunu Zannettiğin İçin Böyle Bir Konu Açman Normal Mesleklerini Gidip Kasmaya Devam Edebilirsin Dv Bölgesinde NP'ni Kasmaya Devam Edebilirsin Mesleklerde Kullanman Gereken Silahlar İçin Pazarda Veya Slotlar da Para Kasmaya Başlayabilirsin Mesela Yani Seçenek Çok. Ayriyeten 2 Haftadır Expsizlikten Geberiyoruz Diye Ağlayan Topluluğun Exp Event Yapılıncaya Ağlaması Çok Garip.
Bunlar senın kendıne sunmus oldugun seceneler birader ben fikrimi soyledım level kasmak kolay degıl bende 62 lvl ım ama 62 olana kadar bastıgım exp sc ler vs benım fikrim bu burda sende fikrini belirte bilirsin ama insanlara ne yapacagını yada o ınsana fıkır vermenı gerektırıcek bı konu degıl ağlamaktan bahsedıyosunda yorum yopmak ıcın yorum yapıyosun

BilyG

Üye
baskası yapmasın kafası değil kardeş ben saatlerce uykusuz kaldım adam emek vermemiş benle neden aynı olsun
Senle aynı olmayacak anlamadığın nokta bu. Zaten öndesin birçok şeyi önceden elde ettin ve etmeye devam edeceksin. Sen yine onde olacaksın sadece aranızda uçurum olmayacak ki devamlılık sağlansın. Bİr argumanınız var o bile mantıksız.

Rhino

Üye
Bunlar senın kendıne sunmus oldugun seceneler birader ben fikrimi soyledım level kasmak kolay degıl bende 62 lvl ım ama 62 olana kadar bastıgım exp sc ler vs benım fikrim bu burda sende fikrini belirte bilirsin ama insanlara ne yapacagını yada o ınsana fıkır vermenı gerektırıcek bı konu degıl ağlamaktan bahsedıyosunda yorum yopmak ıcın yorum yapıyosun
Yazdıklarım Gayet Net Doğrular Exp Kasmak Zor Daha Çok Kasmak İstiyorsan SC Basacaksın Bunu Yapıyorsun Diye de Gelen Bir Etkinliğe Bencillik Yapmacıksın Bana Yorum Yapmak İçin Diyorsun da Konu Açmak İçin Konu Açmayacaksın.

ken7

Üye
54 levelim solo bp pri oynuyorum

bende gelmesine karşıyım exp event'in

kardeşim adam uykusuz kalmış full pre pus sc basmış aralıksız level kasmış 65 olmuş hakkıdır.
bak bunu 54 level olarak söylüyorum

yönetimin bu yaptığı net olarak kendi ayağına sıkmaktır. pvplerden bi farkı olsun demiş yukarda arkadaş haklı bi oyunun ömrünü bu kadar çabuk tüketirsen yarın oynıycak oyuncu bulamazsın

bunlar rise'i sevmem rağmen objektif ve gerçekçi yorumlarımdır. önce full exp sc verdıler , sonra %100 exp event açıyosun ee herkes 65 olsun oyunu tüketsin hemen o zaman.

gerçekten şu oyuna zarar verilecek hangi karar verilebilir diye düşünseydim oturup, en fazla şu telafi ödüllerini ve exp eventi bulurdum. tebrik etmek lazım.

Kusura bakmayın bırakıyorum yazan adamların yerınde ben de olsam %99 bende aynı şeyı yazardım. iyi forumlar

ken7

Üye
Her b*ka ağlayan kitleyi memnun edebilmek için oyunu KO private serverina cevirmeyin ya daha 2. Haftadan %100 exp event mi olur? Ben oyunu 5-6 yillik uzun vadeli ilerleme olarak görüyordum şimdi 5-6 aylik private server oldu.
birebir katılıyorum üzülerek..

Noxrem

Üye
"Hem ayranım dökülmesin, hem kestanem çizilmesin."

Arkadaş macro var diye ağladınız adamlar macroyu engellemeye çalıştı = İsyan ettiniz.
Exp zor diye ağladınız adamlar exp event yapıyor = İsyan ediyorsunuz.

Tüm topluluğu memnun edebilecek bir oyun daha icat edilmedi. Kendinize gelin. Ota b*ka isyan ediyorsunuz. Vallaha bıktık.

En güzel yorum yapılmış.

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Yazdıklarım Gayet Net Doğrular Exp Kasmak Zor Daha Çok Kasmak İstiyorsan SC Basacaksın Bunu Yapıyorsun Diye de Gelen Bir Etkinliğe Bencillik Yapmacıksın Bana Yorum Yapmak İçin Diyorsun da Konu Açmak İçin Konu Açmayacaksın.
Valla ben bencellık yapmıyorum herkezın yazdıkları kendıne dogru 100 de 100 event tamamen gereksiz
54 levelim solo bp pri oynuyorum

bende gelmesine karşıyım exp event'in

kardeşim adam uykusuz kalmış full pre pus sc basmış aralıksız level kasmış 65 olmuş hakkıdır.
bak bunu 54 level olarak söylüyorum

yönetimin bu yaptığı net olarak kendi ayağına sıkmaktır. pvplerden bi farkı olsun demiş yukarda arkadaş haklı bi oyunun ömrünü bu kadar çabuk tüketirsen yarın oynıycak oyuncu bulamazsın

bunlar rise'i sevmem rağmen objektif ve gerçekçi yorumlarımdır. önce full exp sc verdıler , sonra %100 exp event açıyosun ee herkes 65 olsun oyunu tüketsin hemen o zaman.

gerçekten şu oyuna zarar verilecek hangi karar verilebilir diye düşünseydim oturup, en fazla şu telafi ödüllerini ve exp eventi bulurdum. tebrik etmek lazım.

Kusura bakmayın bırakıyorum yazan adamların yerınde ben de olsam %99 bende aynı şeyı yazardım. iyi forumlar

MaRaKeSH

Üye
adamlar ne yapsa yanlış bu nasıl iş anlamadım. veriyolar neden verdin, vermiyolar neden verilmiyor. lvl kasamıyor genie gelsin, lvl kasıyor diğerleride kasacak şimdi olurmu. nasıl bir karmaşadır bu garip

ImShepty

Üye
adamlar ne yapsa yanlış bu nasıl iş anlamadım. veriyolar neden verdin, vermiyolar neden verilmiyor. lvl kasamıyor genie gelsin, lvl kasıyor diğerleride kasacak şimdi olurmu. nasıl bir karmaşadır bu garip
ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL KARDEŞİM

ken7

Üye
zaten burdaki yanlış herkesin isteğine göre hareket etmeleri. profesyonel bir ekip bir plan belirler o planın dışına çok çıkmaz.
burda şuan benım gordum kadarıyla oyunun %30 u bişey konusunda ağlayınca mantıklıda olsa servera zararda verse aman kırmayalım dıye yapılıyo.
bence bu profesyonellıkten uzak
umarım goruslerımı belırttım ıcın ban yemem :) ne dusunuyosam onu soyluyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt