Exp event.

Shiroe

Üye
Exp event açıyorsunuz sunucu azalıyor, insanlar birbirlerine ks atıyor slot az olduğundan dolayı. Amacınız nedir?

N3v3N

Üye
Protean kanal sayısı 5e düşmüş. Bug mu var? Yoksa artık kanal sayisi 5 mı olacak?

JAVELIN

Üye
Bu sabah uyandım exp party bulabilmek için gezeyim dedim. Protean Kingdomdaki olması gereken kanal sayısı ciddi ölçüde azalmıştı. Exp event geldiği için yapıldığını düşündürtüyor insana. Madem oyuncuları yani bizleri düşünüyorsunuz, bir yerden verip bir yerden almayın. Sonucunda kaybeden yine siz olursunuz. Biz sizi seviyoruz, size ve oyuna olan inancımızdan dolayı oynuyoruz. Bu bağı koparmayın. Bizi kendinizden uzaklaştırmayın.

KOROW

Üye
bidaha exp event olursa kanal sayısı 3e dusecek dıye korkuyorum :D

Klausnicky

Üye
Ya arkadaşım hem slot az hem de kanal kapatıyorsunuz, kaç saatir kanallarda dönüp duruyorum boş yer yok. O zaman event yapmanın nedeni nedir yani.

BaranRM_

Üye
kurtlarvadisi-karahan.gif

Shiroe

Üye
Ya arkadaşım hem slot az hem de kanal kapatıyorsunuz, kaç saatir kanallarda dönüp duruyorum boş yer yok. O zaman event yapmanın nedeni nedir yani.
Sorma kanka, exp event'in bir anlamı kalmıyor. Her exp event'inde bir sorun oluşuyor. İnanılmaz gerçekten.

enokaptan

Üye
mele ekibin kendi ırkında kastığı tek slot soothsayer ve 7 kamp varken bile hepsi full oluyor sıra bekleniyor üstünede camp sayısını 5 e düşürülmesi bana çok saçma geldi en kısa sürede bu hatada dönülmesini bekliyorum

Arasbeyy

Üye
Yaptığınız ayıp. Yorumu neden siliyosunuz? Oyunu bırakıyorum dediğim için mi siliyosun

SandraB

Üye
kanallar zaten kademeli olarak azaltılıyor farkında olmayabilirsiniz azalmayada devam edicek en son 2 yada 3 kanal kalacaktır en son 9 du 7 ye inmişti şuanda 5 bi sonraki durak 3 :D aynı sekilde death valleyde 3 kanaldı 2 ye düştü

enokaptan

Üye
tamam düşecek ama şuan düşürmenin zamanı değil herkes tek serverda oynuyor

soothsayer slotlarına gidin gezin millet afk bırakmış kasıyor çoğu başkada melenin kasabileceği yer yok

cz camp sayısının düşürülmesi mantıklı evet ama protean lunaskar için camp sayısının düşürülmesini şuan için doğru bulmuyorum ben

DevilRai

Üye
Kanal silinme sebebi için aklıma başka birşey gelmiyor ;

• Arkadaşlar oyunda çok fazla GB oldu ve Exp event ile Farm yapılıp GB daha çok artacağı ve piyasası daha da düşeceği için kanal kapatalım.
  • Kabul edenler ?
-Kabul edilmiştir

SandraB

Üye
Kanal silinme sebebi için aklıma başka birşey gelmiyor ;

• Arkadaşlar oyunda çok fazla GB oldu ve Exp event ile Farm yapılıp GB daha çok artacağı ve piyasası daha da düşeceği için kanal kapatalım.
  • Kabul edenler ?
-Kabul edilmiştir
9 7 5 diye düştü hep exp eventla alakası yok takip etmediginiz konuda yorum yapmayın exp event yokkende 9 dan 7 ye düştü 5 tende 3 e düşecek

tigger

Üye
Dorion'da da kanal kalmamış, toplayacak materyal da yok...

SandraB

Üye
Dorion'da da kanal kalmamış, toplayacak materyal da yok...
Craft objeleri, materyallerin daha stabil ayarlanabilmesi için geçici olarak haritalardan kaldırıldı.

muhtemelen bir sonraki güncellemede gelicektir 28 haziran gibi birşey dendi ama net degil

enokaptan

Üye
9 7 5 diye düştü hep exp eventla alakası yok takip etmediginiz konuda yorum yapmayın exp event yokkende 9 dan 7 ye düştü 5 tende 3 e düşecek
yahu tamam düşecekte şuan zamanı değil mele nasıl kasacak 59lvl olana kadar 7 kanal varken bile soothsayerlar full ve sıra oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt