Hiç bir fikrim yok dostum. Her exp event açıldığında böyle durumlar oluyor.Protean kanal sayısı 5e düşmüş. Bug mu var? Yoksa artık kanal sayisi 5 mı olacak?
Kanka inanılmaz gerçekten, geçen ki exp event'da hagard, haddar kapanmıştıbidaha exp event olursa kanal sayısı 3e dusecek dıye korkuyorum![]()
Sorma kanka, exp event'in bir anlamı kalmıyor. Her exp event'inde bir sorun oluşuyor. İnanılmaz gerçekten.Ya arkadaşım hem slot az hem de kanal kapatıyorsunuz, kaç saatir kanallarda dönüp duruyorum boş yer yok. O zaman event yapmanın nedeni nedir yani.
düşücek zaten 2 şer 2 şer azalıyorbidaha exp event olursa kanal sayısı 3e dusecek dıye korkuyorum![]()
9 7 5 diye düştü hep exp eventla alakası yok takip etmediginiz konuda yorum yapmayın exp event yokkende 9 dan 7 ye düştü 5 tende 3 e düşecekKanal silinme sebebi için aklıma başka birşey gelmiyor ;
-Kabul edilmiştir
- Arkadaşlar oyunda çok fazla GB oldu ve Exp event ile Farm yapılıp GB daha çok artacağı ve piyasası daha da düşeceği için kanal kapatalım.
- Kabul edenler ?
Craft objeleri, materyallerin daha stabil ayarlanabilmesi için geçici olarak haritalardan kaldırıldı.Dorion'da da kanal kalmamış, toplayacak materyal da yok...
yahu tamam düşecekte şuan zamanı değil mele nasıl kasacak 59lvl olana kadar 7 kanal varken bile soothsayerlar full ve sıra oluyor9 7 5 diye düştü hep exp eventla alakası yok takip etmediginiz konuda yorum yapmayın exp event yokkende 9 dan 7 ye düştü 5 tende 3 e düşecek
harpyler var hemen hemen soothsayerle aynı expi veriyoryahu tamam düşecekte şuan zamanı değil mele nasıl kasacak 59lvl olana kadar 7 kanal varken bile soothsayerlar full ve sıra oluyor