Exp event

KhoneMai

Üye
Exp event yerine 2x etkinliklerdi kutu sayısı artırılarak daha iyi olur zaten herkez 65

MajorMikey

Üye
Ne alaka yav ? Bizden daha 61 62 olanlar var. Bir şeyden memnun kalın yuh ya :D

KhoneMai

Üye
Ne alaka yav ? Bizden daha 61 62 olanlar var. Bir şeyden memnun kalın yuh ya :D
Sizin arkadaşlarda problem var o zaman knka bizim clandaki herkesin clani geçtim oyundaki çoğu kişinin 2-3 tane 65 lwl hesabı var sizin arkadaşlar oynamak için gitmiyorlar demekki

MajorMikey

Üye
Sizin arkadaşlarda problem var o zaman knka bizim clandaki herkesin clani geçtim oyundaki çoğu kişinin 2-3 tane 65 lwl hesabı var sizin arkadaşlar oynamak için gitmiyorlar demekki
Ne alaka 1 hafta oldu başlayalı ? İlla senin çıkarına mı göre oyun etkinlik yapıcak ne kadar sacma konusuyorsun

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar sadece EXP event olacaktır

KhoneMai

Üye
Ne alaka 1 hafta oldu başlayalı ? İlla senin çıkarına mı göre oyun etkinlik yapıcak ne kadar sacma konusuyorsun
Ben sadece oneride bulundum Asıl sen saçma sapan konuşuyorsun 1 hafta başlamışsın oyuna 4 aydır neredeydin 2-3 aydır oyunda yapicak hiç bir şey yok millet sıkıntıdan 3-4 char kastı daha 1 hafta olmuş başlayalı çıkar mı arayalım burda yeni baslayanlarin zoruna gidiyor böyle söylememiz exp event i iptal etseler başka bir şey getirseler yönetime ticket atsan biz daha kasamadik diye sence adam ne cevap verir sana ? 23. Nisan 1 Mayıs 15 temmuz ramazan bayramı kurban bayramı full exp event vardı neredeydin ? Şimdi 12 saatlik exp event için mi saldiriyorsun

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Exp eventin yanında zaten BP event var onuda göz ardı etmeyelim

1661703589062.png

Nodar

Üye
Ne alaka ya? Yeni karakter kasıyorum . EXP event gayet iyi oldu.

Nafib

Üye
Ben sadece oneride bulundum Asıl sen saçma sapan konuşuyorsun 1 hafta başlamışsın oyuna 4 aydır neredeydin 2-3 aydır oyunda yapicak hiç bir şey yok millet sıkıntıdan 3-4 char kastı daha 1 hafta olmuş başlayalı çıkar mı arayalım burda yeni baslayanlarin zoruna gidiyor böyle söylememiz exp event i iptal etseler başka bir şey getirseler yönetime ticket atsan biz daha kasamadik diye sence adam ne cevap verir sana ? 23. Nisan 1 Mayıs 15 temmuz ramazan bayramı kurban bayramı full exp event vardı neredeydin ? Şimdi 12 saatlik exp event için mi saldiriyorsun
Vallah Başkan özel günlerde tüm gün evde oturup oyun oynamayı seviyor olabilirsiniz ama kimi insanlar asosyal olmayı sevmiyor o zamanlarda bizde çıktık gezdik yeni karakter kasıyordum işime gelir bp etkinliği varmış çık git 65 lvl isen ona

Nafib

Üye
Vallah Başkan özel günlerde tüm gün evde oturup oyun oynamayı seviyor olabilirsiniz ama kimi insanlar asosyal olmayı sevmiyor o zamanlarda bizde çıktık gezdik yeni karakter kasıyordum işime gelir bp etkinliği varmış çık git 65 lvl isen ona
6 saattir oyunda kasmaya çalışıyorum kusucam aynı şeyi yapmaktan vallaha işin finali buna döndü

Ekli dosyalar

• C41BD17B-65A2-4F43-9A02-A3043CD47538.jpeg
    C41BD17B-65A2-4F43-9A02-A3043CD47538.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 28

KhoneMai

Üye
:)
O zamanlar bizde çıktık gezdik bayramda yada özel günlerde hep evde değildik çok olmasada en fazla 1-2 saat ayirabildik 63 lwl olunca zaten otomatik 1 ay a yakın zindanlarla oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt