Sizin arkadaşlarda problem var o zaman knka bizim clandaki herkesin clani geçtim oyundaki çoğu kişinin 2-3 tane 65 lwl hesabı var sizin arkadaşlar oynamak için gitmiyorlar demekkiNe alaka yav ? Bizden daha 61 62 olanlar var. Bir şeyden memnun kalın yuh ya![]()
Ne alaka 1 hafta oldu başlayalı ? İlla senin çıkarına mı göre oyun etkinlik yapıcak ne kadar sacma konusuyorsunSizin arkadaşlarda problem var o zaman knka bizim clandaki herkesin clani geçtim oyundaki çoğu kişinin 2-3 tane 65 lwl hesabı var sizin arkadaşlar oynamak için gitmiyorlar demekki
Ben sadece oneride bulundum Asıl sen saçma sapan konuşuyorsun 1 hafta başlamışsın oyuna 4 aydır neredeydin 2-3 aydır oyunda yapicak hiç bir şey yok millet sıkıntıdan 3-4 char kastı daha 1 hafta olmuş başlayalı çıkar mı arayalım burda yeni baslayanlarin zoruna gidiyor böyle söylememiz exp event i iptal etseler başka bir şey getirseler yönetime ticket atsan biz daha kasamadik diye sence adam ne cevap verir sana ? 23. Nisan 1 Mayıs 15 temmuz ramazan bayramı kurban bayramı full exp event vardı neredeydin ? Şimdi 12 saatlik exp event için mi saldiriyorsunNe alaka 1 hafta oldu başlayalı ? İlla senin çıkarına mı göre oyun etkinlik yapıcak ne kadar sacma konusuyorsun
Ona hiç yorum yapmayayım zaten sinirlendim zaten sanada sitem edeyim o zaman niye %50 exp event var madem 65 lwl oyuncuları o kadar düşünüyorsunuz BP event niye %30 eşit olsaydı bali
İyi kas broNe alaka ya? Yeni karakter kasıyorum . EXP event gayet iyi oldu.
Vallah Başkan özel günlerde tüm gün evde oturup oyun oynamayı seviyor olabilirsiniz ama kimi insanlar asosyal olmayı sevmiyor o zamanlarda bizde çıktık gezdik yeni karakter kasıyordum işime gelir bp etkinliği varmış çık git 65 lvl isen onaBen sadece oneride bulundum Asıl sen saçma sapan konuşuyorsun 1 hafta başlamışsın oyuna 4 aydır neredeydin 2-3 aydır oyunda yapicak hiç bir şey yok millet sıkıntıdan 3-4 char kastı daha 1 hafta olmuş başlayalı çıkar mı arayalım burda yeni baslayanlarin zoruna gidiyor böyle söylememiz exp event i iptal etseler başka bir şey getirseler yönetime ticket atsan biz daha kasamadik diye sence adam ne cevap verir sana ? 23. Nisan 1 Mayıs 15 temmuz ramazan bayramı kurban bayramı full exp event vardı neredeydin ? Şimdi 12 saatlik exp event için mi saldiriyorsun
6 saattir oyunda kasmaya çalışıyorum kusucam aynı şeyi yapmaktan vallaha işin finali buna döndüVallah Başkan özel günlerde tüm gün evde oturup oyun oynamayı seviyor olabilirsiniz ama kimi insanlar asosyal olmayı sevmiyor o zamanlarda bizde çıktık gezdik yeni karakter kasıyordum işime gelir bp etkinliği varmış çık git 65 lvl isen ona
O zamanlar bizde çıktık gezdik bayramda yada özel günlerde hep evde değildik çok olmasada en fazla 1-2 saat ayirabildik 63 lwl olunca zaten otomatik 1 ay a yakın zindanlarla oluyorVallah Başkan özel günlerde tüm gün evde oturup oyun oynamayı seviyor olabilirsiniz ama kimi insanlar asosyal olmayı sevmiyor o zamanlarda bizde çıktık gezdik yeni karakter kasıyordum işime gelir bp etkinliği varmış çık git 65 lvl isen ona
Aynen öyleExp Np event aynı anda olsa güzel olurdu kaç aydır 65 lvl %100![]()
Ne yazıktır ki adamların ne exp eventle,nede bp eventle işleri var.Köfte ekmekçilerin tek amacı var,mani mani