Exp kasmak işkence. Çok fazla solo oyuncu oyunu bırakmak üzere

henks

Üye
Görevler neredeyse hiç exp vermiyor. Herkesin mage guildi yok ve mage oynamıyor. Oyun sanki mageonline olarak yapılmış. 50 lwl dan sonra seviye atlamak ayrı bir işkence. Solo oyuncular için görevler ve expleri korkunç ayarlanmış. 2022 yılındayız bundan 20 sene önceki oyunda yaptıgımız gibi günde 10 saat elle kasabilecek zamanımız yok. Exp ile ilgili acil düzenleme yapılması lazım, yoksa bu çok fazla oyuncu kaybına yol açacak. 4 tane arkadaşım sırf bu yüzden oyunu bıraktı. En kötü şu hale gelmeleri lazım:

-Görevlerden gelen exp oranları en az 5-10 kat arttırılmalı.
-Yaratıklardan gelen exp oranı en az 2 kat arttırılmalı. (Zaten exp etkinliği tam bir rezaletti. Sadece 59 lwl olanlara yaradı)
-Premiumun +50 ve +60 da verdiği exp oranları arttırılmalı.
-Exp ile ilgili etkinlikler sürekli olmalı. Çok fazla şey vaadedildi. Dungeon vs gibi. Fakat hiçbiri aktif değil. Bütün gün slot kesmek dışında pve tarafında yapılabilecek hiçbir şey yok.

Oyun güzel tasarlanmış, erken çıkarılmış. Evet zamana ihtiyacı var ama herkesin ne sabrı ne zamanı var. En azından exp kasmak çok daha kolaylaştırılmalı ve bu acil bir şekilde düzeltilmelidir.

Toxic

Üye
-Mage guild değiliz meleeyiz ve magelere rağmen çok rahat kasıldık. Bir mob 70k exp verirken bazen bu mob da bazen 40k exp veren mobda kasıldık.
-Bazen topluyduk hepimiz aynı pt de bazen hepimiz ayrı pt lerde biz solo oyuncu değiliz ama bakıldığında her zaman hep birlikte oynayan oyuncularda değiliz. Zaten bir partiye girip girmemeye sololuğu bağlayan oyuncularda değiliz allaha çok şükür.
-30 lwl de apost slotuna girdik kimimiz 25 de 60 lwl de ayrıldık . Keşke 50 olunca cz gidip orada kasılsaydık biz geç öğrendik.
-Görevler fazla exp verse sen tek kastığın için 50 de takılmayacaktın belki ama 60 da takılacaktın ve parti arayıp kasılmayı akıl edebilen oyuncular seni yine geçeceklerdi sen yine mob kesemeyecektin yine bu konuyu açacaktın ama o adamlar ya bu konuyu okuyup sana güleceklerdi yada benim gibi salaklar sana bir şey anlatmak için kendi zamanından çalacaklardı.
-Günde kaç saat oynadığın seni bağlar. Ben günde 1 saat oynuyorum diyip yöneticilerden her şeyi isteyeceğim bir kafaya düştüğüm gün lütfen biriniz gelip kafama falan sıkın yalvarıyorum <3
-Oyuncu kaybedeceksiniz kartını oynadığın an bu konuşmayı bitirmem gerekirdi ama haketmediğin cevabı vermeye devam ediyorum.
--------------------------------
!!!Görevler şuan tıkandığın yerden bir sonraki tıkanacağın yere taşır seni sorununu çözmeyecek arkadaşım. Sen zaten solo şekilde şuan tüm görevlerini yapamıyorsun veya sen solo şekilde yapmaya çalışsan ve bitirsen bile diğer insanlar senden 50 yıl öne geçecekler bu sefer farklı sorunlarla buraya geleceksin...
!!!Yaratıklardan gelen exp arttığında yine party şeklinde kasanlardan çok ama çok geride kalacaksın millet bu sefer exp i bırakıp farma geçtiğinde aklını çalıştırıp girmediğin partileri hiç bulamayacaksın bu seferde exp kasan yok yeni oyuncu yok ben kasamıyorum diyeceksin... Piyasa da çok fazla farm yapan olduğu için değişik itemler çıkacak ve sen baldırı çıplak şekilde gezdiğin için yine ağlayacaksın. Ama bak piyasaları düşeceği için alabilirsin aslında evet. bu düşünülebilir. Lakin sen mob kesemiyorsun oğlum sen exp kasabilirsin ne farm .
!!!Yine aynı sorun aynı problem. mob kesemiyon ki sana %123123123 bile arttırsalar nafile. Hee partiye girip exp kasıyorsan o zaman bu yukarıda ki tüm yazılarını unutacaksın yani sorun yok demektir.
!!!Sen kafayı yemişsin moruk sen tam bir casualsin ve ben her oyunda senin gibilerinin düşünce yapısından nefret ediyorum. Sıfır oyun bilgisi çok dırdır sıfır oyun bilgisi çok yaygara.

Sabrın ve zamanın yok lakin bir çok isteğin var. Bilgi yok fikir çok. Dostum hayatta başarılar lütfen gerçek hayatta karşıdan karşıya geçerken 2 kez soluna ve 1 kez sağına bakmayı sakın unutma tamam mı ? Veya sen ne sağa ne sola bak kanka yürü gitsin boşver yardır :D

Görevler neredeyse hiç exp vermiyor. Herkesin mage guildi yok ve mage oynamıyor. Oyun sanki mageonline olarak yapılmış. 50 lwl dan sonra seviye atlamak ayrı bir işkence. Solo oyuncular için görevler ve expleri korkunç ayarlanmış. 2022 yılındayız bundan 20 sene önceki oyunda yaptıgımız gibi günde 10 saat elle kasabilecek zamanımız yok. Exp ile ilgili acil düzenleme yapılması lazım, yoksa bu çok fazla oyuncu kaybına yol açacak. 4 tane arkadaşım sırf bu yüzden oyunu bıraktı. En kötü şu hale gelmeleri lazım:

-Görevlerden gelen exp oranları en az 5-10 kat arttırılmalı.
-Yaratıklardan gelen exp oranı en az 2 kat arttırılmalı. (Zaten exp etkinliği tam bir rezaletti. Sadece 59 lwl olanlara yaradı)
-Premiumun +50 ve +60 da verdiği exp oranları arttırılmalı.
-Exp ile ilgili etkinlikler sürekli olmalı. Çok fazla şey vaadedildi. Dungeon vs gibi. Fakat hiçbiri aktif değil. Bütün gün slot kesmek dışında pve tarafında yapılabilecek hiçbir şey yok.

Oyun güzel tasarlanmış, erken çıkarılmış. Evet zamana ihtiyacı var ama herkesin ne sabrı ne zamanı var. En azından exp kasmak çok daha kolaylaştırılmalı ve bu acil bir şekilde düzeltilmelidir.

LosTurcos

Üye
Solo gerçekten şuan zor ama görevleri niye yapamıyorsunuz anlamıyorum, tamam su gibi mana gidiyor yaratıklar kolaay kesilmiyor belki birkaç kez ölüyorsunuz da ama yapılıyor öyle yada böyle. Biz solo oyuncular için bu oyun henüz çoook erken. Dungeon ve günlük etkinlik görev birşeyler geldiğinde bizde keyfimize bakacağız inşallah.

Alkoer

Üye
-Mage guild değiliz meleeyiz ve magelere rağmen çok rahat kasıldık. Bir mob 70k exp verirken bazen bu mob da bazen 40k exp veren mobda kasıldık.
-Bazen topluyduk hepimiz aynı pt de bazen hepimiz ayrı pt lerde biz solo oyuncu değiliz ama bakıldığında her zaman hep birlikte oynayan oyuncularda değiliz. Zaten bir partiye girip girmemeye sololuğu bağlayan oyuncularda değiliz allaha çok şükür.
-30 lwl de apost slotuna girdik kimimiz 25 de 60 lwl de ayrıldık . Keşke 50 olunca cz gidip orada kasılsaydık biz geç öğrendik.
-Görevler fazla exp verse sen tek kastığın için 50 de takılmayacaktın belki ama 60 da takılacaktın ve parti arayıp kasılmayı akıl edebilen oyuncular seni yine geçeceklerdi sen yine mob kesemeyecektin yine bu konuyu açacaktın ama o adamlar ya bu konuyu okuyup sana güleceklerdi yada benim gibi salaklar sana bir şey anlatmak için kendi zamanından çalacaklardı.
-Günde kaç saat oynadığın seni bağlar. Ben günde 1 saat oynuyorum diyip yöneticilerden her şeyi isteyeceğim bir kafaya düştüğüm gün lütfen biriniz gelip kafama falan sıkın yalvarıyorum <3
-Oyuncu kaybedeceksiniz kartını oynadığın an bu konuşmayı bitirmem gerekirdi ama haketmediğin cevabı vermeye devam ediyorum.
!!!Görevler şuan tıkandığın yerden bir sonraki tıkanacağın yere taşır seni sorununu çözmeyecek arkadaşım. Sen zaten solo şekilde şuan tüm görevlerini yapamıyorsun veya sen solo şekilde yapmaya çalışsan ve bitirsen bile diğer insanlar senden 50 yıl öne geçecekler bu sefer farklı sorunlarla buraya geleceksin...
!!!Yaratıklardan gelen exp arttığında yine party şeklinde kasanlardan çok ama çok geride kalacaksın millet bu sefer exp i bırakıp farma geçtiğinde aklını çalıştırıp girmediğin partileri hiç bulamayacaksın bu seferde exp kasan yok yeni oyuncu yok ben kasamıyorum diyeceksin... Piyasa da çok fazla farm yapan olduğu için değişik itemler çıkacak ve sen baldırı çıplak şekilde gezdiğin için yine ağlayacaksın. Ama bak piyasaları düşeceği için alabilirsin aslında evet. bu düşünülebilir. Lakin sen mob kesemiyorsun oğlum sen exp kasabilirsin ne farm .
!!!Yine aynı sorun aynı problem. mob kesemiyon ki sana %123123123 bile arttırsalar nafile. Hee partiye girip exp kasıyorsan o zaman bu yukarıda ki tüm yazılarını unutacaksın yani sorun yok demektir.
!!!Sen kafayı yemişsin moruk sen tam bir casualsin ve ben her oyunda senin gibilerinin düşünce yapısından nefret ediyorum. Sıfır oyun bilgisi çok dırdır sıfır oyun bilgisi çok yaygara.

Sabrın ve zamanın yok lakin bir çok isteğin var. Bilgi yok fikir çok. Dostum hayatta başarılar lütfen gerçek hayatta karşıdan karşıya geçerken 2 kez soluna ve 1 kez sağına bakmayı sakın unutma tamam mı ? Veya sen ne sağa ne sola bak kanka yürü gitsin boşver yardır :D
illa her konuda nickinin hakkını vericeksin. dostum senin gibi ekibi olup lv-item kasan adam ölsün demedik. bu oyunu yapan adamlar büyük ihtimal oyunu senden iyi biliyordur ve verdikleri vaatleri hatırlıyorlardır. aç RoW resmi youtube hesabını yapımcıların solo playerlar hakkında dediklerini izle. şuan solo oyuncu diye birşey yok !

sen grup olarak xp-item kasmışsın onları satıp trilyon kazanmışsın bizim umrumuzda değil. mutluysan git oyununu oyna.

bestgr

Üye
exp event sonrası 52 mage ile czde exp deneyeyim dedim daha towndan çıkıp slotlara bakmaya giderken asasın biri tek attı, hesapladım buffım olsa da tek atıyordu vurduğu damagein çoğu boşa gitti. Sen ne ara 65 yaptın da item kastın da geldin tek atıyorsun.
Oyun; hayatsızlara, iş güç eş vs. sahibi insanları yem etme üzerine kurgulanmış. Twitchte gb alıp upgrade yapanı da gördük, adam banlanmadı.
Bu oyunu hayatının en önüne koyan hayatsızlar malum oyunda da vardı: Karşı ırkla anlaşmalar, vardiyalı maaşlı farm sistemi kuranlar...
Verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı.

hayatsız loserın biri aşağıya yazmış, KO tayfası aynen gelmiş anlaşılan. blokla blokla bitmiyor. Sen real lifeta sabah akşam ağlarsın, ben kafa dağıtıp 1 saat eğlenmeye girdiğim oyunda böyle bir şeye denk gelip alt f4 atar next derim başka oyuna geçerim ve senin hayatın olan bu oyunu tek tuşla silebilirim fark bu. Sen de kendin gibi hayatsız 3-5 parti ile bu oyunu oynamaya devam edersin.

Betada da yazdık bunları. Dediğimize er geç geldi yönetim. Aynı hatayı tekrar yapmayı uygun görmüşler.
Betada da çok yüksek katılım vardı en başta, millet hep bıraktı. 2022 yılında slotta saatlerce mob kesme diye bir olay yok. Dungeonlar olmasına rağmen uğraşmadı millet, pre ve scler de bedavaydı.
Sonra herkesi full item full seviye yaptılar ama o ilk andaki hype'ı kaybetmişlerdi. Son hafta czde 1er pt mage kalmıştık.

Son düzenleme:

KENZOO

Üye
50 level üzeri görevler biraz daha fazla exp verebilir mantık olarak ama bu oyunda party hiç girmeden tek başına 65 olman hiçbir zaman mümkün olmayacak malesef.

SREMM

Üye
vallaha arkadaşlar şöyle bir önerim var hepimize 65 lvl full item char versinler bu mevzularda kapansın. rahatlasın herkes.

ne zaman foruma girsem exp kasmak zor görevler az exp veriyor gibi konularla karşılaşıyorum. o kadar alışmışlar ki pvp diye adlandırdığımız serverlarda oynamaya her şeyi hazır bekliyorlar. emek vermeniz gereken bir oyun olduğunu artık anlamanızı istiyorum..

teşekkürler

Jacques

Üye
exp event sonrası 52 mage ile czde exp deneyeyim dedim daha towndan çıkıp slotlara bakmaya giderken asasın biri tek attı, hesapladım buffım olsa da tek atıyordu vurduğu damagein çoğu boşa gitti. Sen ne ara 65 yaptın da item kastın da geldin tek atıyorsun.
Oyun; hayatsızlara, iş güç eş vs. sahibi insanları yem etme üzerine kurgulanmış. Twitchte gb alıp upgrade yapanı da gördük, adam banlanmadı.
Bu oyunu hayatının en önüne koyan hayatsızlar malum oyunda da vardı: Karşı ırkla anlaşmalar, vardiyalı maaşlı farm sistemi kuranlar...
Verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı.

hayatsız loserın biri aşağıya yazmış, KO tayfası aynen gelmiş anlaşılan. blokla blokla bitmiyor. Sen real lifeta sabah akşam ağlarsın, ben kafa dağıtıp 1 saat eğlenmeye girdiğim oyunda böyle bir şeye denk gelip alt f4 atar next derim başka oyuna geçerim ve senin hayatın olan bu oyunu tek tuşla silebilirim fark bu. Sen de kendin gibi hayatsız 3-5 parti ile bu oyunu oynamaya devam edersin.

Betada da yazdık bunları. Dediğimize er geç geldi yönetim. Aynı hatayı tekrar yapmayı uygun görmüşler.
Betada da çok yüksek katılım vardı en başta, millet hep bıraktı. 2022 yılında slotta saatlerce mob kesme diye bir olay yok. Dungeonlar olmasına rağmen uğraşmadı millet, pre ve scler de bedavaydı.
Sonra herkesi full item full seviye yaptılar ama o ilk andaki hype'ı kaybetmişlerdi. Son hafta czde 1er pt mage kalmıştık.
Abi nasıl olur 52 lvl mage ile cz de tek yemen hiç normal değil allah allah bu işte bir iş var.

Şarapçıoğlu

Üye
Abi nasıl olur 52 lvl mage ile cz de tek yemen hiç normal değil allah allah bu işte bir iş var.
Hayır bir de diyor ki hesapladım buff'ım olsa da tek atıyordu diyor. Zaten aldığın hasar maksimum canın kadar olabiliyor, neye göre hesaplıyorsun :D Boş beleş insanlar, sırf eleştirmek için kendi işlerine geleni söylüyorlar.

Kapzifa

Üye

Arkadaşım anlamadığınız konu şu, sizin işiniz, eşiniz, dostunuz, yada sosyal bir hayatınız olmayabilir, bütün yaşamınızı pc başında geçiriyor olabilirsiniz, ama bu konu herkes için aynı değil, bazıları sizin gibi oyunu tam zamanlı iş haline getirebilir, bazıları da oyunlara hobi, eğlence olarak bakar. Arkadaşın önerisi uçuk kaçık değil gayet makul, ama sizin bu isteklerden rahatsız olmanızın sebebini anlamak mümkün değil, oyun açılalı 20 gün olmuş 7/24 oyun başında vakit geçirenler bile yeni 65 oldu, diğerleri için 1 yılda son seviyeye ulaşmak ve oyuna başlamak cazip olmayabilir, ekip taleplere bir karşılık verir yada vermez, ama diyeceğim şu oyun ilk açıldığında yabancı yayıncılar falan vardı şimdi nerede bunlar oyun bunları kaybetti, şu an düzeleceğine dair umudu olup bekleyenler var ve düzeldiğini görüp geri gelecekler var, biz buradan sorunları söylüyoruz ekip bunları düzeltirse kaybettiği bir kesimi geri kazanabilir, yok böyle devam diyorsa K.O. neden bittiyse aynı sebepten burasıda bitecektir ve artık sınırlı bir sayı kişi ile kendi kendinize oynarsınız.

DeathlyDaggers

Üye
kardeşim solo olarak mob kessem mana ve pot harcamamı karşılamıyor. item düşürmek zaten zor. mob desen ölmüyor solo olarak. ne yapıcaz biz?

BrkeYrlmz

Üye
Konuya Tamamen katılıyorum. Knight Online'da siz 50'li levellara geldiğinizde o levelda açılan exp görevleri o level için %30a yakın exp verebiliyorken bu oyunda %5-10 arası en fazla veriyor yada veremiyor bile. Solo oyuncular görev yaparak da ilerleme katedemiyor. Dengeleme gelmesi şart.

Dorion bölgesindeki görevlere gelen 2x exp buffı gibi bir buff da Lunaskar Protean bölgelerine gelmeli. 2x bile yetersiz gelir bunu şimdiden söyleyeyim. Yukarda verdiğim örnekte sayısal olarak herşey apaçık ortada zaten. 2.5-3x katında görev exp'lerine buff gelmesi şart bana göre.

Yada Canavar exp'lerini arttırın. Ama bu da şunu ortaya cıkaracak, belli başlı exp slotları full çekecek ve slotta yer bulamayan SOLO oyuncular yine işe yaramaz görevlerle vakit kaybedecek. O yüzden en mantıklı mevcut görevlerin exp ödülünü CİDDİ MANADA ARTTIRMAK

Tengrikut

Üye
geçen günlerde "bıraktık"
bu günlerde "bırakmak üzere"
haftaya "acilden yazıyorum hastahaneye yattım"

yeni forum hesabı aynı beklentiler enejinizi forumda küçük çapta algı yaparak harcamak yerine oyundan zevk almak eğlenmek için kullanmalısınız.

BrkeYrlmz

Üye
geçen günlerde "bıraktık"
bu günlerde "bırakmak üzere"
haftaya "acilden yazıyorum hastahaneye yattım"

yeni forum hesabı aynı beklentiler enejinizi forumda küçük çapta algı yaparak harcamak yerine oyundan zevk almak eğlenmek için kullanmalısınız.
Yeni forum hesabından kastın Lafın bana belli ki. Geçen sene alfa sürecinde de oyunu denemiş biri ve Knight online'ı da başından beri oynamış bir oyun yapımcısı olarak konuşuyorum. Emin olabilirsin oyundan zevk almak için oynuyorum ne TL beklentim var farmer olarak ne başka birşey. Meslek hastalığı da diyebilirsin, özgür bir vatandaş olarak düşünceyi belli etmek de diyebilirsin yazdıklarıma. Algı yaratmaya çalışsaydım dediğin gibi "YENİ HESAP" olmazdım, çok daha önceden Alfa döneminden girer yazmaya başlardım.

henks

Üye
Beyler herkes işsiz güçsüz değil. Ailesi, hayatı olanlar var. Bu oyuna çoğu insanın gelme sebebi diğer oyundaki saçmalıklardan arınmış olmasıydı, ama olmadı. Daha da zorlaştırılmış daha da çok eziyete dönmüş. Oyunu gerçekten sevdim fakat bütün günümü bir mmo ya vermek istesem, şu an halihazırda tonlarca tamamlanmış ve onlarca aktivitesi olan mmolar mevcut. Buradaki amaç geçmişin verdiği güzel duyguyu tekrar yaşatması. Fakat aynı işkenceleri yalatacak, aynı pazarcılar, aynı baskın guildler, aynı çirkef insanlarla dolu olacaksa o zaman oynamanın bir anlamını göremiyorum. Şu an üzülerek söylüyorum bu şekilde devam ederse ilerde oyunda kalacak tek kitle, büyük guildler, pazarcılar, hayatsız bunu iş bellemiş insanlar. Pvp serverı gibi sönüp gidecek.

Robert

Üye
Az oynayanla çok oynayanın farkının olmadığı bir oyun mu var ya ? Bugün git fps oyunlar oyna onda bile her gün 5-6 saat oynayan adamla arada bir giren adamın aim'i arasında dünya fark var. Ya da multi player olmayan bir oyunu çok oynayan adam 20 günde bitirir diğeri 3 ayda. Burada eşim var ailem var hayatım var deyip sonra da ben de sizinle aynı koşullarda oynamak istiyorum diyenler neyin kafasını yaşıyor ? Gerçek hayatta mesaiye kalan adamla kalmayan adam aynı maaşı mı alıyor ? Ekstra nöbet tutan öğretmen de doktor da hemşire de ekstra ücret alır. Ne kadar emek o kadar para. Burada da böyle işte. Siz diyorsunuz ki günde 2 saat oynayayım her şeye de sahip olayım. Öyle bir oyun da yok öyle bir dünya da yok :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt