KARLIGAN
Üye

merhabalar arkadaşlar. oncelikle yazim hatalarim icin kusuruma bakmayin telefondan yaziyorum cok dikkat edemedim. forumu uzun zamandır takip ediyorum. çokça şikayet edilen bir konu olarak " exp kasma zorluğu" ve "oyuna az zaman ayırabiliyoruz , çalışıyoruz otomatik bot gelsin" tarzinda konular gördüm. mmorpg oyun yapisı gereği daha uzun süre online olan kişilerin daha önce gelişmesi cok normal. Ben otomatik mob kesen bir bot sistemine açikcasi karsiyim sebebi ise zamanla exp kasma amacından cikarak 7/24 afk sekilde farm atilip slot isgal edilmesi durumundan dolayi. ancak ortak bir cozum olarak exp tupu gibi bir esya olabilir diye dusundum. ornegin ben 65 level %100 um. aktif olarak farm yapmaya devam ediyorum ve haliyle kastigim expler suan icin bosa gidiyor. markette satilan bir tüp olsa , bunu alarak kasmış oldugum explerin bir miktarini tüpe aktarsam sonra da bu tupu pazarda satsam. exp ihtiyaci olan ama zamani cok olmayan kisilerde bunu satin alip kullanip levelini kasabilir. burada her taraf kazanmis olur diye dusunuyorum. vakti olmayan expe kavusacak , cok vakti olan icin alternatif farm yontemi olacak ve son olarak da Rise online magazasi tüp satisindan kazanacak. sizin de goruslerinizi merak ettigim icin bu oneriyi anket olarak sormak istedim. dusuncelerinizi merak etmekteyim. iyi forumlar dilerim.