EXP tüpu gelmeli mi ?

exp tüpü gelmeli mi ?

• evet, gelmeli

Oy: 30 33.0%
  • hayır, gelmemeli

Oy: 61 67.0%

• Kullanılan toplam oy
    91

KARLIGAN

Üye
merhabalar arkadaşlar. oncelikle yazim hatalarim icin kusuruma bakmayin telefondan yaziyorum cok dikkat edemedim. forumu uzun zamandır takip ediyorum. çokça şikayet edilen bir konu olarak " exp kasma zorluğu" ve "oyuna az zaman ayırabiliyoruz , çalışıyoruz otomatik bot gelsin" tarzinda konular gördüm. mmorpg oyun yapisı gereği daha uzun süre online olan kişilerin daha önce gelişmesi cok normal. Ben otomatik mob kesen bir bot sistemine açikcasi karsiyim sebebi ise zamanla exp kasma amacından cikarak 7/24 afk sekilde farm atilip slot isgal edilmesi durumundan dolayi. ancak ortak bir cozum olarak exp tupu gibi bir esya olabilir diye dusundum. ornegin ben 65 level %100 um. aktif olarak farm yapmaya devam ediyorum ve haliyle kastigim expler suan icin bosa gidiyor. markette satilan bir tüp olsa , bunu alarak kasmış oldugum explerin bir miktarini tüpe aktarsam sonra da bu tupu pazarda satsam. exp ihtiyaci olan ama zamani cok olmayan kisilerde bunu satin alip kullanip levelini kasabilir. burada her taraf kazanmis olur diye dusunuyorum. vakti olmayan expe kavusacak , cok vakti olan icin alternatif farm yontemi olacak ve son olarak da Rise online magazasi tüp satisindan kazanacak. sizin de goruslerinizi merak ettigim icin bu oneriyi anket olarak sormak istedim. dusuncelerinizi merak etmekteyim. iyi forumlar dilerim.

Nodar

Üye
Şuan için seviye oyun adına önemli bir konu. 70-80 cap geldiğinde seviyenin önemli olmadığı, oyun içi etkinliklerin daha ön plana çıktığı durumlarda bence iyi olabilir. Kararsızım aslında.

Sasakibaba

Üye
Oyuncular 7-8 saat farm ata ata düşünce mühendisi oldu bu oyunda. Bir başka tezle daha karşı karşıyayız.

Lonarad

Üye
65 %100 arkadaşlara yapacak bir şey kalmadığı için mantıklı bir fikir fakat TL ticaretinin döndüğü bir oyunda para yatıran arkadaşlara çok büyük üstünlük sağlar diye düşünüyorum. Düşünün ki siz emeğinizle haftalarca oynayıp 65 oluyorsunuz, para yatıran biri 1 gün içinde sizle aynı seviyeye gelebiliyor.

Şöyle farklı bir fikir belirteyim, bu şekilde bir tüp eklenirse pazarda değil ama NPC'ye belli bir fiyat karşılığında satılması daha mantıklı olur bence. Hem expini satmak isteyen satıp parasını kazanır, hem de diğer oyuncular arasında P2W oluşturmaz.

knight_luo

Üye
65 100%是一个合乎逻辑的想法,因为朋友没有什么可做的,但我认为它给那些在TL交易转向游戏中投资的朋友带来了很大的优势。想象一下,你玩了几个星期的劳动,然后变得65岁,一个投资钱的人可以在1天内达到和你相同的水平。

换句话说,如果以这种方式添加一根管子,我认为以一定的价格将其出售给NPC会更有意义,而不是在市场上。任何想要出售expin的人都会赚钱,但也不会在其他玩家中创建P2W。
You're right, you can exchange your extra EXP for some interesting items,

dwlsn78

Üye
Bot gelmesine karşıyım demiş hanfendi ama kendisi macroyla exp kasıp 65 oldu macroyla farm atıyor tabi sizin için hava hoş

Indark

Üye
genie gibi bir sistem gelebilir ama kurallı, sadece exp alacak geniede kasılan karakter. farm yapmayacak...

KARLIGAN

Üye
Bot gelmesine karşıyım demiş hanfendi ama kendisi macroyla exp kasıp 65 oldu macroyla farm atıyor tabi sizin için hava hoş
iftira atmayin beyfendi. gunlerce elimle arcdemon dondum ben dv de 65 olmak icin. şurada bir konu açıp medenice tartışıyoruz. ben nasil kombo yaptigimi diş cekimli sekilde kanalımda paylastim. aksini iddia edecek macro kanitiniz varsa siz de paylasir ticket atar sikayet edersiniz beni. aksi takdirde soylediginiz alenen iftiraya giriyor. Aa pardon simdi hatirladim , siz oyundaki yaratiklarin buglanmasini kullanarak exp kasmaya calisan , sonrasinda atak ban yiyince " bug oyunun sorunu benim kullanmamda sorun yok " diyen kisisiniz simdi hatirladim :)

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,

Kimse insanları çabuk level kasın diye zorlamadı. Bir yandan karakter gelişimi için uğraşıp, bir yandan exp kasabilirdiniz. Diğerlerinden bir adım öne geçmek için, slotları daha seri dönmek için level cap ine ulaşıp, sonra da şuan gelen expler heba oluyor bunu değerlendirelim demek bana pek makul gelmedi. Ayrıca biran önce oyuna bot gelmesi taraftarıyım. Günde 2-3 saat oyun oynayabilen insanları oyundan soğutup kaçırmak, sonuçta da robot gibi yaşamaya alışmış kısıtlı kitleyle oyun oynamak bana zevkli gelmiyor. Botu da mobların drop atmadığı kanallar oluşturup burada exp kasmak için kullandırmak mantıklı olacaktır.

OpRisk

Üye
merhabalar arkadaşlar. oncelikle yazim hatalarim icin kusuruma bakmayin telefondan yaziyorum cok dikkat edemedim. forumu uzun zamandır takip ediyorum. çokça şikayet edilen bir konu olarak " exp kasma zorluğu" ve "oyuna az zaman ayırabiliyoruz , çalışıyoruz otomatik bot gelsin" tarzinda konular gördüm. mmorpg oyun yapisı gereği daha uzun süre online olan kişilerin daha önce gelişmesi cok normal. Ben otomatik mob kesen bir bot sistemine açikcasi karsiyim sebebi ise zamanla exp kasma amacından cikarak 7/24 afk sekilde farm atilip slot isgal edilmesi durumundan dolayi. ancak ortak bir cozum olarak exp tupu gibi bir esya olabilir diye dusundum. ornegin ben 65 level %100 um. aktif olarak farm yapmaya devam ediyorum ve haliyle kastigim expler suan icin bosa gidiyor. markette satilan bir tüp olsa , bunu alarak kasmış oldugum explerin bir miktarini tüpe aktarsam sonra da bu tupu pazarda satsam. exp ihtiyaci olan ama zamani cok olmayan kisilerde bunu satin alip kullanip levelini kasabilir. burada her taraf kazanmis olur diye dusunuyorum. vakti olmayan expe kavusacak , cok vakti olan icin alternatif farm yontemi olacak ve son olarak da Rise online magazasi tüp satisindan kazanacak. sizin de goruslerinizi merak ettigim icin bu oneriyi anket olarak sormak istedim. dusuncelerinizi merak etmekteyim. iyi forumlar dilerim.
Youtube içerikleriniz takip eden ve sizi başarılı bulan birisiyim ama bu belirttiğiniz durumun Taksicilikten hiç bir farkı olmadığı düşüncesindeyim. Farm atan insanların oyuna zaman ayıramayan insanları para karşılığı partisine alması ile farm atan insanın veya 65 Level %100 olan birinin kastığı expi yine bir para karşılığı oyuna fazla zaman ayıramayan insana satması aynı durum gibi.

KARLIGAN

Üye
Selamlar,

Kimse insanları çabuk level kasın diye zorlamadı. Bir yandan karakter gelişimi için uğraşıp, bir yandan exp kasabilirdiniz. Diğerlerinden bir adım öne geçmek için, slotları daha seri dönmek için level cap ine ulaşıp, sonra da şuan gelen expler heba oluyor bunu değerlendirelim demek bana pek makul gelmedi. Ayrıca biran önce oyuna bot gelmesi taraftarıyım. Günde 2-3 saat oyun oynayabilen insanları oyundan soğutup kaçırmak, sonuçta da robot gibi yaşamaya alışmış kısıtlı kitleyle oyun oynamak bana zevkli gelmiyor. Botu da mobların drop atmadığı kanallar oluşturup burada exp kasmak için kullandırmak mantıklı olacaktır.
teşekkürler güzel yorumunuz için. Aslında heba olan xplerin derdinde değildim yazıyı yazarken , ben zaten her turlu 70 cap açıldığında da seri şekilde kasacağım vaktım bol olduğu için. amacım Rise Online yönetimin mağazadan gelir etmesi + sizin gibi zamanı olmayan kişilerin expe ulaşması ve farm atan kişilerin 3-5 gelir etmesiydi. ama sizin önerinizde çok mantıklı geldi bana . sadece exp kasmak için drop atmayan bır harıtada botla kasılabılır bu sayede bot afk farm ıcın kullanılmaz.

IFIRTINAI

Üye
teşekkürler güzel yorumunuz için. Aslında heba olan xplerin derdinde değildim yazıyı yazarken , ben zaten her turlu 70 cap açıldığında da seri şekilde kasacağım vaktım bol olduğu için. amacım Rise Online yönetimin mağazadan gelir etmesi + sizin gibi zamanı olmayan kişilerin expe ulaşması ve farm atan kişilerin 3-5 gelir etmesiydi. ama sizin önerinizde çok mantıklı geldi bana . sadece exp kasmak için drop atmayan bır harıtada botla kasılabılır bu sayede bot afk farm ıcın kullanılmaz.
Öte yandan exp satılabilir bir varlık durumuna gelirse halihazırda 65 seviye olan herkes slotlara tekrar akın edecek. Yine boş slot bulup farm yapmak veya exp kasmak herkes için zorlaşmış olacak. Level cap ine ulaşmış exp farmlayan partilerden de slot kalmayacağı için bu sefer de insanlar farm yaparak exp satın almaya çalışacak. Nerden baksam gözümde kaos canlandı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt