EXP tüpu gelmeli mi ?

exp tüpü gelmeli mi ?

• evet, gelmeli

Oy: 30 33.0%
  • hayır, gelmemeli

Oy: 61 67.0%

• Kullanılan toplam oy
    91

bayc

Üye
Bu önerinizin, parası olan herkesi bir an önce güçlendirmeyi, son seviyeye ulaştırmayı; haliyle süreçteki hikayenin, haritaların, yaratıkların, bitkilerin ve hayvanların keşfinin değerini düşüreceğini, bu süreçte ihtiyaç duyulan materyallerin ekonomisini ve hatta mesleklerin gerekliliğini sorgulatacak derecede olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için katılmıyorum.

Level kasmak bir yolculuk ve yolculuğun tadına varılmalı diye düşünüyorum, fazla zamanı olmayan, vakit buldukça oyuna giren kişilerin de bu yolculuğu yaşamaları taraftarıyım.

KARLIGAN

Üye
Bu önerinizin, parası olan herkesi bir an önce güçlendirmeyi, son seviyeye ulaştırmayı; haliyle süreçteki hikayenin, haritaların, yaratıkların, bitkilerin ve hayvanların keşfinin değerini düşüreceğini, bu süreçte ihtiyaç duyulan materyallerin ekonomisini ve hatta mesleklerin gerekliliğini sorgulatacak derecede olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için katılmıyorum.

Level kasmak bir yolculuk ve yolculuğun tadına varılmalı diye düşünüyorum, fazla zamanı olmayan, vakit buldukça oyuna giren kişilerin de bu yolculuğu yaşamaları taraftarıyım.
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :)

Mutchee

Üye
Şimdi burada bir ikilem söz konusu. Zaten hali hazırda vaktiniz varsa ve daha yüksek tecrübe puanı ve altın veren yaratıkların hakkından geliyor olmanız lazım. Bu durumda düşük seviyeli bir kimsenin altını mantık çerçevesinde sizden düşük olacaktır. Ayrıca neden tüpü parayla satın alıp doldurup oyun içi altın karşılığında satmak istediğinizi de anlamadım. Başından beri karşı olduğum RMT ( gerçek parayla takas ) arttıran ve kısmen karşı olduğum çiçek taksicilerini yasallaştıran bir özellik olur bu en fazla.

KARLIGAN

Üye
Şimdi burada bir ikilem söz konusu. Zaten hali hazırda vaktiniz varsa ve daha yüksek tecrübe puanı ve altın veren yaratıkların hakkından geliyor olmanız lazım. Bu durumda düşük seviyeli bir kimsenin altını mantık çerçevesinde sizden düşük olacaktır. Ayrıca neden tüpü parayla satın alıp doldurup oyun içi altın karşılığında satmak istediğinizi de anlamadım. Başından beri karşı olduğum RMT ( gerçek parayla takas ) arttıran ve kısmen karşı olduğum çiçek taksicilerini yasallaştıran bir özellik olur bu en fazla.
aslında onerımın sebebı genie tarzı bot sıstemının gelmesını ıstememem. Ben exp satmasam da olur. hani herkes exp kasamamaktan yakınıp oto bot tarzı bır sey ıstıyor ya , o sekılde bot gelecegıne bu sekılde bır tüp sıstemı daha ıyı olabılır mı acaba dusuncesıyle yazdım. ama gordugum kadarıyla buyuk cogunluk karsı sanırım :) karşılıklı olarak tartısıp fikir alısş verişi yapmak istedim. Çok tesekkurler güzel yorumunuz için

Delucia

Üye
Valla bilemiyorum tüp ün bir sınırı olursa olabilir günlük 10m exp gibi falan yoksa kötü kişilerce kullanılabilir

SvZ

Üye
Exp'i saklayıp ilerde bir şekilde kendi karakterine kullanmak mantıklı değil bence o zaman 70 cap - 80 cap gelsin hiç farkı yok. Satmakta mantıklı değil diğer arkadaşların dediği gibi başkasına exp satmak '' kazan kazan '' olsa da uykusundan kısanlara haksızlık olur. Afk kalıp botla kasmakta slot istilasına girer itemi alan zaten alır slotu KS kriz getirir. Bilemedim, konu güzel ve çok mantıklı ama arafta kaldım.

Aziz

Üye
End-game dolmadığı sürece bunların hiç biri olmayacak. Zaten bu da olmamalı. End-game dolduğu zaman zaten tecrübe kasmak basit olacaktır. Ancak şu an 65'e her oyuncuyu çekmek, oyunun sonunu hazırlar.

Mcetinturk

Üye
Bence gelmemeli, dediğiniz gibi farm yapmak için mob kesiyorsunuz artık ordaki amacınız farklı olmuş oluyor. Ancak başka bir oyuncuya satmak yerine biriktirdiğimiz expler ile pot, sc, kostüm gibi şeyler alıma açılması mantıklı olabilir. Ayrıca alınan bu eşyaları ticarete kapalı şekilde alırsak hem pazar işleyişini bozmamış oluruz hem de exple işi kalmamış insanlara bir nebze olsun pot vs. gibi ihtiyacını kendi kendine karşılaması için bir nebze yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Farmermer

Üye
karlıgan buralarıda lekeleyecek galiba hakkıyla 65 olanlar bilek kuvvetiyle onların hakkını yemek sanmıyorum sacmalıktan başka birşey degil oyun icerisinde exp eventları mümkün mertebe özel günlerde yapılıyor TARTIŞMAYA konu kapalı . Malum oyun oynayan tayfa buralarıda mahfetmek istiyorsa oyunlarına aynı şekilde geri dönebilirler

bedomazo

Üye
kodan beri oyundan para kasma harici bisey yap artik su oyunla ilgili tek onerin expleri satmakmi cidden :D

Harley

Üye
65 yüzde 100/100 olanlar bu oyun ömür boyu exp kasmak değilki bir limit olcak ondan sonra oyunumu silceksiniz pk yadar farm yapcaksınız exp parayla satılmamalı

KARLIGAN

Üye
kodan beri oyundan para kasma harici bisey yap artik su oyunla ilgili tek onerin expleri satmakmi cidden :D
kodan beri kastigim paralarla char dizen bir insanim. yani oyunu kuralina gore oynayan bir insanim farm atmadan nasil char dizilecek baska. karnimi doyurmuyorum yani kastigim para ile. exp satmak degil konunun icerigi , genie gibi bir sey yerine bu tarz bir sey onerisiydi sadece. karsi gorusunuze , sizin fikrinize açığım. konuyu olayindan saptirip sataşmayin rica ederim. olay brnim exp satip para kazanmam degil. rxp kasamiyoruz genie getirin diyen kitlenin exp kasabilmesi ve oyunin pustan kazanc saglamasi

HeaveN

Üye
Mantıklı ben 65 lvl %100 şuan tek amacım farm yapmak yoneldim ama exp tupu olsa iyi olur ama gelceni sanmıyorum sc filan satıldığı için 65 lvl %100 olanlar bari farm 2x gold atsa guzel olur gelişiriz

dwlsn78

Üye
Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söyleyerek iftirada bulunursa, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah Tealâ onu cehenneme sokar.
Hz. Muhammed (SAV

Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söyleyerek iftirada bulunursa, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah Tealâ onu cehenneme sokar.
Hz. Muhammed (SAV)

Skepta

Üye
Az zamanım olduğundan oto atak gelmesini 4 gözle bekliyorum fakat dediğin gibi oto atak farmcılara davetiye çıkarıcak ve item piyasasını kontrol altına alıp balon gibi şişirip millete tepeden item kitliycekler. Exp satışı konusu çok saçma olur bir çok kişi için başka karakter kasma kapısı olur ve hile vs yapmaları kolaylaşır ban yese bile orjinal charı duruyo olur. Farm dropu kıssınlar desem gb siteleri bayram eder. Bunlar yerine level kasmayı direkt kolaylaştırıcak eventler olabilir aynı mobu milyon kez kesmemizi gerektiren değil de dungeon, savaş vb tarzı yerlerde oynayarak kasmayı kolaylaştırsalar bence herkes için daha adaletli olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt