Çok teşekkürler güzel yorumunuz içinBu önerinizin, parası olan herkesi bir an önce güçlendirmeyi, son seviyeye ulaştırmayı; haliyle süreçteki hikayenin, haritaların, yaratıkların, bitkilerin ve hayvanların keşfinin değerini düşüreceğini, bu süreçte ihtiyaç duyulan materyallerin ekonomisini ve hatta mesleklerin gerekliliğini sorgulatacak derecede olumsuz etkileyeceğini düşündüğüm için katılmıyorum.
Level kasmak bir yolculuk ve yolculuğun tadına varılmalı diye düşünüyorum, fazla zamanı olmayan, vakit buldukça oyuna giren kişilerin de bu yolculuğu yaşamaları taraftarıyım.
aslında onerımın sebebı genie tarzı bot sıstemının gelmesını ıstememem. Ben exp satmasam da olur. hani herkes exp kasamamaktan yakınıp oto bot tarzı bır sey ıstıyor ya , o sekılde bot gelecegıne bu sekılde bır tüp sıstemı daha ıyı olabılır mı acaba dusuncesıyle yazdım. ama gordugum kadarıyla buyuk cogunluk karsı sanırımŞimdi burada bir ikilem söz konusu. Zaten hali hazırda vaktiniz varsa ve daha yüksek tecrübe puanı ve altın veren yaratıkların hakkından geliyor olmanız lazım. Bu durumda düşük seviyeli bir kimsenin altını mantık çerçevesinde sizden düşük olacaktır. Ayrıca neden tüpü parayla satın alıp doldurup oyun içi altın karşılığında satmak istediğinizi de anlamadım. Başından beri karşı olduğum RMT ( gerçek parayla takas ) arttıran ve kısmen karşı olduğum çiçek taksicilerini yasallaştıran bir özellik olur bu en fazla.
Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söyleyerek iftirada bulunursa, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah Tealâ onu cehenneme sokar.Bot gelmesine karşıyım demiş hanfendi ama kendisi macroyla exp kasıp 65 oldu macroyla farm atıyor tabi sizin için hava hoş
bu da çok mantıklı bır onerıcoin ve drop atmayan ''genie camp'' daha mantıklı olacaktır
karlıgan buralarıda lekeleyecek galiba hakkıyla 65 olanlar bilek kuvvetiyle onların hakkını yemek sanmıyorum sacmalıktan başka birşey degil oyun icerisinde exp eventları mümkün mertebe özel günlerde yapılıyor TARTIŞMAYA konu kapalı . Malum oyun oynayan tayfa buralarıda mahfetmek istiyorsa oyunlarına aynı şekilde geri dönebilirler
kodan beri kastigim paralarla char dizen bir insanim. yani oyunu kuralina gore oynayan bir insanim farm atmadan nasil char dizilecek baska. karnimi doyurmuyorum yani kastigim para ile. exp satmak degil konunun icerigi , genie gibi bir sey yerine bu tarz bir sey onerisiydi sadece. karsi gorusunuze , sizin fikrinize açığım. konuyu olayindan saptirip sataşmayin rica ederim. olay brnim exp satip para kazanmam degil. rxp kasamiyoruz genie getirin diyen kitlenin exp kasabilmesi ve oyunin pustan kazanc saglamasikodan beri oyundan para kasma harici bisey yap artik su oyunla ilgili tek onerin expleri satmakmi cidden![]()
Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söyleyerek iftirada bulunursa, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah Tealâ onu cehenneme sokar.
Hz. Muhammed (SAV
Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söyleyerek iftirada bulunursa, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah Tealâ onu cehenneme sokar.
Hz. Muhammed (SAV)