EXP tüpu gelmeli mi ?

exp tüpü gelmeli mi ?

• evet, gelmeli

Oy: 30 33.0%
  • hayır, gelmemeli

Oy: 61 67.0%

• Kullanılan toplam oy
    91

OldStar

Üye
iftira atmayin beyfendi. gunlerce elimle arcdemon dondum ben dv de 65 olmak icin. şurada bir konu açıp medenice tartışıyoruz. ben nasil kombo yaptigimi diş cekimli sekilde kanalımda paylastim. aksini iddia edecek macro kanitiniz varsa siz de paylasir ticket atar sikayet edersiniz beni. aksi takdirde soylediginiz alenen iftiraya giriyor. Aa pardon simdi hatirladim , siz oyundaki yaratiklarin buglanmasini kullanarak exp kasmaya calisan , sonrasinda atak ban yiyince " bug oyunun sorunu benim kullanmamda sorun yok " diyen kisisiniz simdi hatirladim :) +1

slmaster11

Üye
Biz gelsin dedik diyelim ki her lw kasip farm yapan insan için ek bir gelir droplari güzel olmasa dahi pot parasini cikarabilecek ve hüsrana ugratmiyacak bir sistem olur dar görüşlü arkadaşlara saygı duyarim bu sistem bir kac oyunda mevcut vede gayet başarili asıl konu burdaki anketin sonucu gelsin cıkarsa getireceklerini zannetmiyorum GELSİN diyoruz bakalim sonuc ne olacak.

KhanConqueroR

Üye
Bence gelmeli yalnız sadece kendi hesabındaki karaktere kullanabilmelisin yani satışı veya başka hesaplara verilmesi kapalı olmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt