Exp ve Farm yapan 'MACRO' oyuncular hakkında.

esterq0n

Üye
Şimdi beyler bu macro belası nedir ben anlayamıyorum yani exp/farm kasarsın saatlerce ELLE kasarsın sıkılır yorulursun çıkarsın dinlenirsin senden sonrakilere yer açılır. Bu macro belasını adam kuruyor ondan sonra gidiyor yemek yiyor tv izliyor arada sırada gelip bakıyor slotlarda ne exp kasabiliyoruz nede bazı slotlarda görev yapılabiliyor. GM'ler slot gezmeyecekse bunlara daha şimdiden bir önlem alınmayacaksa nereye gidecek bu mevzu böyle ?

ChanseR

Üye
Makroyu çözün lütfen oyun oynanmaz halde gm girsin gerekirse tek tek slot gezsin banlasin ( GM lagdan oyuna giremedi)

NOCHE

Üye
Evet GM zaten tek tek skor gezer ve gezmek zorunda çünkü yeni açılmış bir oyun adamlar para kazanicam diye macroyu kapamiyor olan bize oluyor

LocustAviru

Üye
warriorlar asaslar deli gibi macro kullanıyor slotlar çıkmadan slot a attack yapıyorlar hatta bazen macroları takılıyor başka slot a gidiyor karakterleri bunlar neden banlanmıyor sadece Z block yapılıyor anlamıyorum benim oyun huzurumu neden bozuyor ben neden elle oyniyorum ?

Bigjest

Üye
Merhaba;
Oyun içerisinde macro kullanmak ilk aşamada atak ban daha sonrasında kullanıcının komple erişiminin sonlandırılması ile sonuçlanmaktadır. Macro kullandığını düşündüğünüz oyuncuları lütfen oyun içerisinde sol üst kısımda bulunan destek kısmından raporlar mısınız?
İyi forumlar.

Thracian

Üye
Macro kullanımı kesinlikle yasaktır , kullanımının farkedilmesi sonucunda cezai işlem uygulanır. Macro olduğunu düşündüğünüz oyuncuların gerekli ekran görüntüleriyle birlikte destek'e iletebilir veya üzerine sağ tıklayarak report for macro(macro için raporla) seçeneği ile bildirebilirsiniz. Hepinize temiz ve adil bir oyun dilerim.

esterq0n

Üye
sevgili forum yöneticileri tavsiyelerinizi zaten yapıyoruz raporluyoruz ama değişen birşey yok 3 gündür exp için gezdiğim slotlarda sabit adamların macro ile atak yaptıgını görüyorum. Bu adalete giden yolu 'raporlayın,ticket gönderin,ekran kaydı alın' gibi uzatma yolları yerine 1-2 tane oyun içinde aktif GM olsada slotlarda gezse dolaşsa zaten gözüyle macrolu adamı bilecek görecek ve engelleyecek işin kolay tarafı bu ama nedense herkez işi bize bırakmış raporlayın diyip duruyor.

undertaker

Üye
Macro kullanımı kesinlikle yasaktır , kullanımının farkedilmesi sonucunda cezai işlem uygulanır. Macro olduğunu düşündüğünüz oyuncuların gerekli ekran görüntüleriyle birlikte destek'e iletebilir veya üzerine sağ tıklayarak report for macro(macro için raporla) seçeneği ile bildirebilirsiniz. Hepinize temiz ve adil bir oyun dilerim.
Şu cümleyi sonunda gördük. Teşekkür ederiz.

Bigjest

Üye
sevgili forum yöneticileri tavsiyelerinizi zaten yapıyoruz raporluyoruz ama değişen birşey yok 3 gündür exp için gezdiğim slotlarda sabit adamların macro ile atak yaptıgını görüyorum. Bu adalete giden yolu 'raporlayın,ticket gönderin,ekran kaydı alın' gibi uzatma yolları yerine 1-2 tane oyun içinde aktif GM olsada slotlarda gezse dolaşsa zaten gözüyle macrolu adamı bilecek görecek ve engelleyecek işin kolay tarafı bu ama nedense herkez işi bize bırakmış raporlayın diyip duruyor.
Ticket kısmından aktarmış olduğunuz raporlamalar direk olarak yönetici ekibine ulaşır. İlgili raporlamadan sonra Game Master ekibi bizzat kontrolü için direk olarak o kullanıcının bulunduğu alana gider. Tespiti durumunda kullanıcı ilgili cezayı alır. Bunun haricinde oyun içerisinde aktif olarak görev yapan, kontrol gerçekleştiren Game Master ekipleri de bulunuyor. Game Master ekibi oyun içerisinde görünmeden ilgili işlemleri halledebiliyor. Geri bildiriminiz ve görüşleriniz adına teşekkür ederim.
Tekrardan iyi forumlar diliyorum.

esterq0n

Üye
Ticket kısmından aktarmış olduğunuz raporlamalar direk olarak yönetici ekibine ulaşır. İlgili raporlamadan sonra Game Master ekibi bizzat kontrolü için direk olarak o kullanıcının bulunduğu alana gider. Tespiti durumunda kullanıcı ilgili cezayı alır. Bunun haricinde oyun içerisinde aktif olarak görev yapan, kontrol gerçekleştiren Game Master ekipleri de bulunuyor. Game Master ekibi oyun içerisinde görünmeden ilgili işlemleri halledebiliyor. Geri bildiriminiz ve görüşleriniz adına teşekkür ederim.
ilginiz için ben teşekkür ederim. Konunun takibinde olacağım aktif şekilde premiumlu hesabımla exp ve görev yaparak zaman geçiriyorum haliyle slotlarla biraz ilgiliyim. inşallah bu konuda bir düzelme görebiliriz.

morpias

Üye
  1. İyi akşamlar öncelikle benim 53 görevindeki itemleri diğer itemler ile birlikte yanlışlıkla sildim geri alabiliyormuyu

2. nasıl yapacagım bilmiyorum tekrar alabileceğimiz bir yer yok mu?

anil

Üye
Boş iş. Oyunun sistemi yüzünden asla makrocular bitmeyecek. Bunun yerine adam gibi bir görev sistemi koymayı akıl edebilselerdi böyle dertler olmayacaktı.

Onlar neyi seçti? Oyuncular slotlarda gün boyu aynı mobu binlerce kez kessin. Sene 2022...

BARBARR0SSA

Üye
Macro konusunda bir önerim var

Macro bildirilen oyuncuya Robot sistemi kurulabilir ekrandaki sayıları harfleri aşağıya yazin gibisinden o yazi çıktığında atak kesicek robot olmadığını kanıtladığı anda atak yababilicek belli başli slotlara yada hatitalara bu yapılabilir .

ChanseR

Üye
Neden oyun açıldığından beri oyun içi tek bir ban bildirimi bilgisi görmedik o halde notice yazıp paylaşmak bu kadar zor olmamalı..

TEESTA

Üye
Merhaba, bu macro durumu çok can sıkıcı bir durum. Macro kurdukları zaman bilgisayar başından ayrılıp gidiyorlar ve sabah akşam o slotta kasılıyorlar.
Macro kullanmayan oyuncular o slota hiçbir zaman sahip olamıyor, orada kasılamıyor. Sırf bu yüzden diğer mmorpg oyunlara yeni oyuncu gelmiyordu.
Burada da aynı durum yaşanacaktır.

nurus207

Üye
Merhaba;
Oyun içerisinde macro kullanmak ilk aşamada atak ban daha sonrasında kullanıcının komple erişiminin sonlandırılması ile sonuçlanmaktadır. Macro kullandığını düşündüğünüz oyuncuları lütfen oyun içerisinde sol üst kısımda bulunan destek kısmından raporlar mısınız?
İyi forumlar.
ya hadi abi ya,slotların istinasız hepsiii macro,adamlar bilerek ks koyuyorlarki yatmasınlar diye,hangi birini raporlayacağız,hepsi macro.
gm 10 dkk slotları kontrol etse adam kalmayacak slotlarda.

yvangquay

Üye
ya iyi tamam da herkes aynı şeyden yakınıyor, belli slotlarda sürekli makro var diyor. bir gm'nin oyuna girip slot slot gezip makroları tespit etmesi maksimum 30dk almaz 12 kanal için. günde 2 3 kere girip gm slot kontrolu yapmayacaksa ne yapacak başka?

ZeuSGoD

Üye
Bence bu sistem raporlama ile olmamalı. Sebebine gelince kişi tehna slota koyabilir, yeterince raporlama gelmeyebilir gibi. Bunun yerine oyun içinde random sürelerde basit bir doğrulama gelmeli herkese ve bu doğrulama kısmında atack kesilmeli belli süre içerisinde bu doğrulamayı yapmayan oyuncuda dc olmalı. Bu sistem atack durumunda olmayan oyuncularda çalışmamalı ki pazar yada afk duran oyunca dc olmasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt