Farm - item satış hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shady19071907

Üye
kimse kimseyi kandırmasın, olay döner ekmek değil. ben o tayfadan yada o kafadan değilim. fakat bir oyunun değerli olmasının sebebi ( örn: pubg - csgo - lol - vs.) emeklerinin, karakterinin ve yaptıklarının ileride bir değeri olacağını bilip, en son bunu o değer karşısında satabilmektir.

parayı basarım en kral olurum diyeni engellemek imkansız, bu ve buna benzer oyunların tamamı ego tatmin etmektir.
LOL de 50 bin tl yatırıp ticarethane yapmıyorsun bro. Pugb'de de knight gibi 500 milyarlar dönmüyor yani. Bu oyunun knight gibi olmayacağı 1.ağızdan teyit edildi o yüzden içim rahat bu konu da

egoist

Üye
uskodaki rakamlar abartı orasını geç, pvp serverlarda bile item alıp satılıyor. bu amaç olmasın tabiki ama oyunun bir değeri olsun. bu alım satımı yönetim elinde tutar ve sınırlandırmalar getirebilir. alım satım konusunda yönetimin bir sistem kurması güzel olabilir.

kiljhimari

Üye
kimse kimseyi kandırmasın, olay döner ekmek değil. ben o tayfadan yada o kafadan değilim. fakat bir oyunun değerli olmasının sebebi ( örn: pubg - csgo - lol - vs.) emeklerinin, karakterinin ve yaptıklarının ileride bir değeri olacağını bilip, en son bunu o değer karşısında satabilmektir.

parayı basarım en kral olurum diyeni engellemek imkansız, bu ve buna benzer oyunların tamamı ego tatmin etmektir.
Dostum sanırım sen bu zamana kadar oyun oynamamışsın oynadım diye kendini kandırmışsın. WoW, Dota vb.(umuyorum ki RoW) kaliteli platformlarda az biraz zaman öldürseydin oyun oynama keyfine erişebilirdin. Senin yaptığın şey ticaret, oyun oynamak değil. Umarım bir gün aradaki farkı anlarsın.

shady19071907

Üye
uskodaki rakamlar abartı orasını geç, pvp serverlarda bile item alıp satılıyor. bu amaç olmasın tabiki ama oyunun bir değeri olsun. bu alım satımı yönetim elinde tutar ve sınırlandırmalar getirebilir. alım satım konusunda yönetimin bir sistem kurması güzel olabilir
Arabasını evini satanlar var hangi mantıkla abartı diyorsun? 300 - 400 milyarlar dönüyor bence sen farklı bir evrendesin. Bence bu oyunda senin gibi ticarethane kovalayanlar üzülecek de hadi hayırlısı

Akif

Üye
Para sisteminin dönmesi için hem çok erken hemde gerek yok. P2W sisteme döndüğü anda oyun biter

egoist

Üye
siz uskodaki yüksek meblaları normal oyuncuların mı aldığını zannediyorsunuz ?

oyundaki satılan itemlerin yarısını yönetim oyuna sokuyor. soyulan charları yönetim soyuyor. sadece kc ve pus satışından gelen gelir adamlara az geldi. burada eğer yönetim bu durumu kontrol edebilirse ciddi avantaj sağlar. ben sadece polyannacılık oynamadan ciddi br şekilde düşünüyorum.

gokhantrk

Üye

sen kendini kandırma. sen döner ekmekçisin. oyun keyif için oynanır. para için gidersin işe çalışırsın. dediğin oyunların hepsini oynuyorum bugüne kadar da hiç bir eşyamı satmadım. satmayı da düşünmüyorum. oyun bu çünkü. para kazanmak için zaten işime gidip çalışıyorum.

Raxable

Üye
oyuncuları küstürmeyecek derecede bir ticaretin olması gerekli oldugunu düşünüyorum.Her açıdan düşünmek gerekli

Vision

Senior Moderatör
Firmanın p2w öğelerine karşı çok iyi fikirleri var ki zaten discord soru & cevaplarda sıkça bu konulardan bahsediliyor. Şu an bu konu üzerinde tartışma ortamı yaratmak pek doğru değil.

Konu ikili tartışmaya girdiğinden dolayı kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt