Merhaba oyunda yeniyim terimlerde hata yaparsam kusura bakmayın. Farm ile para kazanmaya çalışıyorum ancak bazı ürünler örneğin mısır 6 7 binden satılırken havuç domates 1.5 2 den satılmıyor. Örneğin patates yemeği için tüccardan alınan malzemelerin toplamı 6-7 bin olması lazım. Üstüne iki patates de ben ekliyorum. Zararına 5 bine satmaya çalışıyorum o bile satılmıyor. Üstüne 100 binde repair ücreti veriyorum. Ürünler aynı ürünler ama aynı değeri görmüyorlar. Topladığımız çoğu ürün tamamen çöp.
Önerim;
-Topladığımız ürünler 2 yada 3 bine tüccarlara satılabilmeli. ( 2 3 bin hiçbirşey. Akşamdan akşama giren oyuncu küçük birikimini yapar çıkar. Sürümden kazanır)
- Tüccarlara takas özelliği getirilmeli. Örneğin 100 havuç verip 50 mısır alınabilmeli. Yada 100 mısır verip 50 havuç alınsın. ( En azından toplanılan herşey bi.işe yaramış olur)
Önerim;
-Topladığımız ürünler 2 yada 3 bine tüccarlara satılabilmeli. ( 2 3 bin hiçbirşey. Akşamdan akşama giren oyuncu küçük birikimini yapar çıkar. Sürümden kazanır)
- Tüccarlara takas özelliği getirilmeli. Örneğin 100 havuç verip 50 mısır alınabilmeli. Yada 100 mısır verip 50 havuç alınsın. ( En azından toplanılan herşey bi.işe yaramış olur)