FARM ZARAR ETTİRİYOR

Dinamit

Üye
Merhaba oyunda yeniyim terimlerde hata yaparsam kusura bakmayın. Farm ile para kazanmaya çalışıyorum ancak bazı ürünler örneğin mısır 6 7 binden satılırken havuç domates 1.5 2 den satılmıyor. Örneğin patates yemeği için tüccardan alınan malzemelerin toplamı 6-7 bin olması lazım. Üstüne iki patates de ben ekliyorum. Zararına 5 bine satmaya çalışıyorum o bile satılmıyor. Üstüne 100 binde repair ücreti veriyorum. Ürünler aynı ürünler ama aynı değeri görmüyorlar. Topladığımız çoğu ürün tamamen çöp.

Önerim;
-Topladığımız ürünler 2 yada 3 bine tüccarlara satılabilmeli. ( 2 3 bin hiçbirşey. Akşamdan akşama giren oyuncu küçük birikimini yapar çıkar. Sürümden kazanır)

- Tüccarlara takas özelliği getirilmeli. Örneğin 100 havuç verip 50 mısır alınabilmeli. Yada 100 mısır verip 50 havuç alınsın. ( En azından toplanılan herşey bi.işe yaramış olur)

Şarapçıoğlu

Üye
7k-8k'ya mısır alan var mı bilmiyorum ama ederi o kadar değil. 10. seviyeden sonra mısırı hiç kullanmıyorsun zaten. 7-8k'dan mısır alacağıma level atlamak için NPC'den yağ alıp patates pişiririm daha iyi.

Dinamit

Üye
Mesele level atlamak değil emeğin karşılığını almak. 2 saat farm yapıyorsun. Üstüne repair ücreti veriyorsun. Sonuç başladığın yerdesin.

Şarapçıoğlu

Üye
Mesele level atlamak değil emeğin karşılığını almak. 2 saat farm yapıyorsun. Üstüne repair ücreti veriyorsun. Sonuç başladığın yerdesin.
Repair ücreti bugün gelen güncellemeye kadar yoktu, yine fiyatlar 7k-8k.
1-2 hafta önce 2.5k'dan satarlarken zarar etmiyorlardı da şimdi mi zarar etmeye başladılar 7-8k'dan satarak?
Zarar ettiriyorsa daha kârlı bir işe geçin bence. Ya da 10mlik çapa kullanmayın.

Dinamit

Üye
Repair ücreti bugün gelen güncellemeye kadar yoktu, yine fiyatlar 7k-8k.
1-2 hafta önce 2.5k'dan satarlarken zarar etmiyorlardı da şimdi mi zarar etmeye başladılar 7-8k'dan satarak?
Zarar ettiriyorsa daha kârlı bir işe geçin bence. Ya da 10mlik çapa kullanmayın.
Dostum karlı işe geç derken yapılan iş zarar ettiriyorsa bu bi sorundur. Bu sorunun üstüne gidilmesi gerekir. Sorunu atla başka bişey yap demek ne kadar doğru.

İkincisi gruplarda 15 20 yaratık aynı anda kesilince 30 40 bin kazanılıyor. Bende tek oyuncu 2 3 bin kazansın dedim. Afaki bişey söylemedim.

Şarapçıoğlu

Üye
Dostum karlı işe geç derken yapılan iş zarar ettiriyorsa bu bi sorundur. Bu sorunun üstüne gidilmesi gerekir. Sorunu atla başka bişey yap demek ne kadar doğru.

İkincisi gruplarda 15 20 yaratık aynı anda kesilince 30 40 bin kazanılıyor. Bende tek oyuncu 2 3 bin kazansın dedim. Afaki bişey söylemedim.
Doğru söylüyorsun, lütfen devam et.

JaxSui

J
Önerilerine katılıyorum. Özellikle 2. seçenek çok mantıklı

Marceline

Üye

Sen o arkadaşa bakma :D

Muffiin

Üye
Merhaba oyunda yeniyim terimlerde hata yaparsam kusura bakmayın. Farm ile para kazanmaya çalışıyorum ancak bazı ürünler örneğin mısır 6 7 binden satılırken havuç domates 1.5 2 den satılmıyor. Örneğin patates yemeği için tüccardan alınan malzemelerin toplamı 6-7 bin olması lazım. Üstüne iki patates de ben ekliyorum. Zararına 5 bine satmaya çalışıyorum o bile satılmıyor. Üstüne 100 binde repair ücreti veriyorum. Ürünler aynı ürünler ama aynı değeri görmüyorlar. Topladığımız çoğu ürün tamamen çöp.

Önerim;
-Topladığımız ürünler 2 yada 3 bine tüccarlara satılabilmeli. ( 2 3 bin hiçbirşey. Akşamdan akşama giren oyuncu küçük birikimini yapar çıkar. Sürümden kazanır)

- Tüccarlara takas özelliği getirilmeli. Örneğin 100 havuç verip 50 mısır alınabilmeli. Yada 100 mısır verip 50 havuç alınsın. ( En azından toplanılan herşey bi.işe yaramış olur)
Türkiye'deki çiftçilerle aynısın kanka ahshahahah gerçekte zarar oyunda zarar satarken gübresiydi lojistik ucretiydi filan eklersin üzerine

vroslav

Üye
Hocam bu tarz mekanikler ileri seviyelerde daha işlevsel olur şuan para kaynağı olarak değil de o mesleğe level aldırma aracı olarak gör bence. İyi forumlar

Jacques

Üye
Çiftçiler her yerde mağdur devlet destek vermeli hayırlı işler kardeşim.

Dinamit

Üye
9 bine mal edilen ürünü 5 bine satamıyorsunuz diyorum. Hala saçma sapan cevaplar geliyor. Madem farm sistemi var işler hale getirilmeli. Madem gerek yok kaldırılsın.

Toxic

Üye

Önerim;

:D sen farm olayını çok yanlış anlamışsın . Oyunlarda oyuncular bir itemi satın almıyor diğerleri satıp cebine para katmıyor diye güncelleme yapılmaz bu ne casuallık bu ne uyanıklıktır :D

Dinamit

Üye
Olayı yanlış anlamakdan kasıt ? O madenler oraya sebzeler oraya süs olsun diye de konulmadı. Uyanıklıkdan kasıt topladığın ürünün 1k ya tüccara satılması mı ?? Yaratıktan zaten 1.5 k altın + eşya düşüyor. O da kaldırılsın o zaman

Şarapçıoğlu

Üye
Olayı yanlış anlamakdan kasıt ? O madenler oraya sebzeler oraya süs olsun diye de konulmadı. Uyanıklıkdan kasıt topladığın ürünün 1k ya tüccara satılması mı ?? Yaratıktan zaten 1.5 k altın + eşya düşüyor. O da kaldırılsın o zaman
Yaratığı keserken emek harcıyorsun, priest cure atıyor, heal atıyor, buff atıyor, hp takibi yapıyor. Mısır toplamak için f tusuna basıp arkaplanda işlerini halledebiliyorsun.

Dinamit

Üye
Yaratığı keserkex exp kazanıyorsun para kazanıyorsun pot kazanıyorsun + item düşürme şansın var. F Tuşuna basınca bişey kazanamıyorsun.

Dinamit

Üye
Tekrar belirtiyim. Ben de yaratık kesmeye başladım birkaç gündür. Bankamda binlerce maden var. Farm sistemi hatalı. Farkına varan farm ı bırakır. Bu kez ne olacak . Herkes level atlayınca online oyuncu sayısı artınca boş slot bulamayacağız. Bırakın isteyen farmdan kazansın isteyen meslekten kazansın isteyen yaratıktan kazansın. Bütün oyuncuları aynı slotlara göndermenin mantığı yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt