Fiyatlar Kabul Edilemez İndirime Gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stupendous

Üye
Selamlar,

Oyunumuz açıldığı günden bu yana ilk önceliğimiz oyuncularımızı ülke ekonomisine göre yormadan rahat bir şekilde oyun oynatmak oldu. Ve halen daha bu önceliğimizden vazgeçmiyoruz.

Premium, Premium pot, Kostüm, Binek, Pet ve diğer tüm ürünler de hiç bir şekilde zam yapılmamıştır. Ve şuan ki mağaza fiyatları, sizlerin de dediği gibi çok ama çok uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bu ürünler de hiç bir değişiklik yapılmadı.
Yeni scrollar oyuna eklendiği için fiyatlar yine uygun şekilde mağazaya eklendi. Kullandığınız Scrollar'ın süreleri uzun olduğundan, süre olarak hesapladığınız zaman gayet makul fiyatlara çıkıyor.

Bu sebeple;
Fiyatlarda bir değişiklik yapılması düşünülmüyor.
Level cap için herkese şimdiden iyi oyunlar diliyorum :)
Selamlar,

Sevgili Sunrise,

Bir yetkilinin konuya gelip açıklama yapmasını bekledim. Açıklamanıza binaen ben de kendi penceremden mevcut değişiklikleri yorumlamak isterim.

Öncelikle işbu yeni getirilen defans ve can kağıtlarının hiç var olmadığını düşünelim. Oyunun 24 saat öncesi halindeyken bile, oyuncular arasında can ve defans farklılıkları, parası olan ile olmayanları düşünerek, ciddi farklar olduğu bilinmekteydi. Örneğin, Elite kıyafetler bir karakterin giyebileceği şu an için en üst item. Bunun +8 setini giyebilen insanlar, diğer fp +7 kullananlara göre, sanıyorum yaklaşık 100 defans daha fazla oyunu oynamaktaydılar. Bunun yanına, defans veren, serverda çok fazla olmasa da, Moon Belt takan birisi, Unique takılardan set yapan birisi 150 def daha fazla ekleyebiliyordu, sınıf farkından oluşan def özelliklerinin takılardaki değerlerine göre. Topladığınızda 250 def daha fazla önünüzde miydi evet. Bununla birlikte yine can olarak 300 ila 1000 HP, belki Priestlarda ve Warriorlarda bu daha fazladır %100 emin olamadığım için can değerlerini tahmini söylüyorum. Yine önünüzdeydi. Bu şekilde getirilen 50 daha fazla defans veren bir kağıda fazladan 495 cash vermeyi düşünmüyorsanız, çok da bir kaybınız olacağını sanmıyorum.

Yani "Rogue" var her şeyi dört dörtlüğe yakın ise, eski "SC" kağıtları ile bu arkadaşın defansı 900-950 civarında oluyordu. Şimdi de varsın olsun, 950-1000.
Bu şartları sağlayamayan popülayonun %90'ı 600 700 dolaylarında oynamaktadır. Bu Defans kağıdını alsa, değişim 50 olacaktır. Gerekliliğini size bırakıyorum.

"HP" kağıdı bir tık fark yaratabilir gibi geliyor. 1500'den 2500 güzel bir değer. En azından üst düzey itemlerle oynayan arkadaşlar, sanıyorum 7 kişilik "Mage" partisinin içerisine çok kolay girebileceklerdir. Unutulmadan, 75'e doğru ilerleyeceği için serverda, joblar arasında yeni gelecek skiller ile daha öncekinden farklı bir dengelenme de oluşabilir. Henüz bu topraklar bakir. Konuya kimse hakim değil.

Konuyu bütünüyle yorumlayıp bir sonuç çıkarmam gerekirse, ben olsam, bireysel anlamda karaktere eklenecek, kıyafetten ve takılardan gelen defansı yükseltip, son gelen defans "SC"sini kullanmak için harcama yapmazdım. Böylelikle fazladan 50 def almak için, düzenli olarak bu scye yönelmenize gerek kalmaz.

Tıpkı warriorların xp bonus veren silahını alıp kullanarak, xp kağıdını tercih etmeyenlerin olacağı gibi.

Geriye 100 TL'ye alınabilen 1100 Rise Cash ile 2x50 2500 hp veren kağıt alabilir, bunu da sanıyorum 1 ay kadar kullanabilirsiniz, kullanım süresi, oyunda ne yaptığınıza bağlı olarak değişkenlik gösterecektir.

D.N=Zaten eventlerde sc basmayanlardan şikayetçiydik, bu yeni gelen scleri hayatta basmazlar :)

Diğer bir konuya da şu şekilde atıfta bulunayım,
SunRise' nin yapmış olduğu açıklamada bir yanlışlık bulunmamakta.
Eklenecek olan bu özellikler oyun deneyimini ve güç dengelerini bozmayacak seviyede olacak.
Eklenen can miktarı 75, defans miktarı ise 15 olacak.
Kostümün süresinin bitmesi ile birlikte basılan özellikte kostüm ile birlikte kaybolacaktır.
Kostüm, kanat, pelerine ayrı ayrı bu özellikler eklenebilecekse, başka eklenti sağlanabilecek bir eşya varsa, beni düzeltirsiniz, bu 3 parça ile 225 hp, 45 de fazladan defansınız olacaktır. Yok bu şekilde değilse, sevgili Ries beni düzeltecektir sanıyorum.

Bu hususta diyebileceğim şey şudur;
Yönetim kadrosunun daha önceden, a)Olmayacaktır b)Getirilmeyecektir c)Düşünmüyoruz şeklinde olan oyun dinamiklerini etkileyecek açıklamalarının zaman içerisinde değişmesinin, tutarlılık noktasındaki çarpıklığının kaygı verici boyutlara yaklaşmasıdır.

Saygılarımla,

Jacques

Üye
şöyle de bir durum var gelecek olan skilleri açmak baya masraflı olacağa benziyor ve baya zor olacağa benziyor. Herkes mesela 3k buff 350 ac gibi özelliklerini açamayacak onun için scler bu kadar pahalı diye umuyorum. Scler ucuz olsa kimse skill açmaz alır basar sc yoluna devam eder.
Umarım skill açmakta p2w olmaz zindandan toplanabilir görevler yapılabilir tl yi basanın kral olduğu bi skill açma sistemi umarım getirmezler emek olsun uğraşıcak bir şeyler olsun.

UNDERT0KER

Üye
Umarım skill açmakta p2w olmaz zindandan toplanabilir görevler yapılabilir tl yi basanın kral olduğu bi skill açma sistemi umarım getirmezler emek olsun uğraşıcak bir şeyler olsun.
Sanmam Parası olan basar TL'yi açar skilii. parayı veren düdüğü çalar bunun önüne geçilmez. Sonuçta adam da TL veriyor belki adam günlerce çalıştığı parayı oyuna yatırıyor bir şey diyemem. Ama skill açma meteryalleri Tradeye kapalı olursa olur senin dediğin iş. Ama bu seferde adam roguedir warrior meteryali çıkar çöpe mi atacak oda zor. Tek tip çıkarsa olur mesela 70 skilii için 10 tane 75 için 20 tane meteryal bütün joblar için kullanılacak.

N3v3N

Üye
Senin günümüz oyunlarından haberin yok sanırım en basitinden örnek vermem gerekir ise gelişimini tamamlamış ve muazzam oyuncu kitlesine sahip WOW dahi 60 günlük paketini 530₺ ye satıyor türkiye piyasasında sen bu oyun 530₺ ver 3 ay kafan rahat oyunu oynarsın hiç bir şey düşünmeden ki bu gibi bir çok karşılaştırma yapılabilir az ülkenizin oyunun gelişmesi için destek verin köstek olmak yerine umarım anlayabilirsin dediklerimi.
Wow TL e geçti. Aylık 150 TL oldu. Egerki 6 ay lik alırsan 600tl yani aylığı 100tl oluyor.

Nart

Üye
Ben de yönetim tarafından desteklenseydim content creator olarak ben de uygun derdim hocam. Sahi siz cashe para veriyor musunuz?
Rise Online'yi Alphasından beri oynuyorum. Rise Online tarafından 1 kuruş dahi almışlığım yok. Ne sponsorluk ne de cash olarak. Dilerseniz yetkili kişilere sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

MontesQue

Üye
Oyun mağazamız 5 aydır hizmet vermektedir. 5 Aylık süreçte hiç bir şekilde zam gelmemiştir. Ülke ekonomisini bahane edip oyuncularımızı hiç bir şekilde huzursuz etmek istemedik. Yeni ürünlerin eklenmesiyle beraber eski mağaza ürünleri sabit fiyat olarak devam etmektedir.
Yeni eklenen Scroll fiyatlarını süresine bakıp hesap yaptığınız zaman şuan ki sisteme göre olması gerekenin en uygun fiyat olduğunu anlayabilirsiniz.
Hocam mevzu fiyatlandırma politikası degil sürekli market'e birşeyler ekleniyor ve oyuna gelen patch'ler vasıtası ile markete yönlenmek zorunda kalıyoruz bireyselde ucuz olabilir lakin sürekli birşeyler alındığında parça parça önümüze totalde büyük mevlalar çıkıyor farm kavramını bitirdiniz önceden oyun içi emek bir şekilde market alışverişimizi karşılıyordu ama şuan oda olmayınca cepten çıkan paralar göze batmaya başladı ben alfa-1 den bu yana hep oynadım ama sizin üzerine basa basa söylediğiniz herşey gün geçtikçe yalan olmaya başladı bu degildi bize verilen vaatler görüceğimiz şeyler tabiki oyun belli bir mali kazanç elde etmek zorunda ama bunu siz oyun içi farmı bitirirseniz bu sefer harcanan her kuruş oyuncuya yük olur ve göze batar önceden bulundugum discord kanallarında ne bilim exp yada farm partylerinde duydugum cümle şuydu atıyorum 3-5 drop alıyordu adam tamam ya 2 günlük pot parası çıktı bundan sonrakiler kardır ne bilim 30m kastım pre parası çıktı vs vs yani sizin anlamadığınız konu oyuncuların oyun içi ki bu oyunun %50 sidir farm'ı yok ettiniz

TheZK

Üye
Arkadaşlar Allah aşkına günde kaç saat pk atıyorsunuz? 50 Saat pk 100 TL. Şahsi olarak online saati çok fazla olan arkadaşlar illa ki vardır. Ama genel olarak oyuncu kitlesi çalışan kesim ve akşam 7den sonra pk atmaya başlıyor. akşamları sadece pk atsan atacağın saat sayısı 4 saat hadi olsun 5 saat. 10 günde 100 TL'den ayda 400 TL yapar. (pot vs. dahil) Bu mu fazla gerçekten? SC'ler yarım saatlik ve 30'lu olsa dediğinizde haklısınız ama 1 saatlik ve 50'li sc den bahsediyoruz. Biraz insaf tamam burası TL bazında ilerleyen bir oyun platformu ama bu kadar da mezarcı olmamak lazım.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Ben oyunun tam sürümü çıktığında fiyatların daha da yükseleceğini düşünüyorum şuan alışma tanışma döneminde kimse 3 kuruşa 5 köfte vermez kusura bakmayın ona göre emek verip zaman harcayın derim iyi forumlar.

MaRaKeSH

Üye
Arkadaşlar Allah aşkına günde kaç saat pk atıyorsunuz? 50 Saat pk 100 TL. Şahsi olarak online saati çok fazla olan arkadaşlar illa ki vardır. Ama genel olarak oyuncu kitlesi çalışan kesim ve akşam 7den sonra pk atmaya başlıyor. akşamları sadece pk atsan atacağın saat sayısı 4 saat hadi olsun 5 saat. 10 günde 100 TL'den ayda 400 TL yapar. (pot vs. dahil) Bu mu fazla gerçekten? SC'ler yarım saatlik ve 30'lu olsa dediğinizde haklısınız ama 1 saatlik ve 50'li sc den bahsediyoruz. Biraz insaf tamam burası TL bazında ilerleyen bir oyun platformu ama bu kadar da mezarcı olmamak lazım.

olay 400 tl değil bundan sonra ne kadar olacak bir onu düşün. Kanatın Kıyafetin Potun sc ler premium hepsini toplayınca güzel bir para yapıyor. sadece sc üzerinden hesap yapıyorsunuz

enokaptan

Üye
Pay2win oynayanların fiyatlar çok uygun demesi çok normal pek kaale almamak gerekir

Pitou

Üye
Bazı arkadaşlar belki kızacak ama bence de fiyatlarda aşırı bir pahalılık yok. Ancak oyunda party farmı olmadığından, solo farm yapanların genelde; işsiz, ekipsiz ve oyunu sadece para kazanmak için oynayan tipler olduğu için, maalesef oyunda doğru bir akış yok.

Oyuna renk katacak, yukarıya taşıyacak ekip ve kişiler oyundan kazanım elde edemiyor. Bu da dolaylı olarak oyun ve ekiplerin ekonomisine zarar vererek bu gibi tepkilere yol açıyor.

Yönetimin özellikle partyce yapılacak farmların önünü açması gerektiğini düşünüyorum.
Her şeyi tek tek düşündüğünde ucuz gibi gözüküyor ama hepsini topladığında en ufak bir pk atabilmek için tutan hesap 1500 tl senin için ucuz olabilir ama bizim için değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt