FPS Sorunu Can Sıkıcı Bir Hal Almaya Başladı.

cepnot

Üye
Arkadaşlar biraz empati yapın. Kaç kişi bu işin arkasında çalışıyor illa ki eksiklikler, aksaklıklar olacak. Bende istiyorum bir an önce sorunlar giderilsin ama sabretmesini de bilin birazcık. Bekleyin bakalım bir kaç hafta ne olacak. Baktın hiçbir iyileşme yok. O zaman şahsım olarak oyunu bende oynamayacağım. Şu an yaptığım tek şey hatalı gördüğüm her şeyi rapor etmek. Arkada çalışan ekip sizin uşağınız değil. Optimizasyonu düzelt, düzelsin. Aa grafik bugu hemen düzeltin, düzelsin. Bunlar zamanla olacak şeyler.
Sadece rise ye özel değil şuan cıkan hiç bir oyun düşük grafik desteğine sahibmi, hatırlamıyorum.
Söylediğimiz sistemler öyle çok ucuk değil normal düzeyler.

samilyen1

Üye
Kardeşim biz %80 lik kesim olarak ağır grafikler istemiyoruz FPS oyununda ağır grafikler olmaz grafik isteyenler yanlış adrestesiniz bu oyunun mevzusu grafik değil akıcılığı ve pvp zevkidir sen düşük grafiklerde de aynı oyun zevkini alabilirsin ama biz %80 lik kesim olarak oyunu oynayamıyoruz.
köylü milleti

DeathlyDaggers

Üye
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHZ
RAM 16,0 GB
NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST
Benim sistemim bu aldığım FPS: 100

BeyazAfrikali

Üye
Bu konu ülkenin özeti oldu :) bir tarafta düşük sistemi olup grafiklerin düşmesini isteyenler (ben de bıu gruptayım) bi tarafta sistemi iyi olup ama düşük sistemi olanlar için üzülenler bir tarafta benim ki kaldırıyor kardeşim grafikler düşürmeyin bana dokunmayan yolan bin yaşasın diyenler...

samilyen1

Üye
Saçma sapan bir muhabbet. 2000 yılından kalma 22 yıldır grafik güncellemesi doğru düzgün almamış oyunu oynayıp kör topal pk atanlar gelmiş burada grafikleri kısın diyor. bu oyunu yapan adamlar sadece 40 50 yaşında dayılar oyuna dönsün sadece belirli bir kitle oynasın diye yapmıyorlar 17 18 yaşında gençleri de bu oyuna çekebilmek için günceli yakalamaya çalışıyorlar günceli yakalamak istiyorsan yeni user almak istiyorsan da kusura bakmayın 20 yıllık oyuna benzer grafiklerle kimse iş yapmaz yapmayı aklından bile geçirmez. biraz mantıklı düşünün hayrına yapılmıyor bu oyunlar sen oynayabil diye grafikleri düşürüp yeni nesil oyuncudan feragat edecek değil insanlar. Düzenleme muhakkak getirilecektir belirli bir seviyeye çekilecektir ancak kusura bakmayın ama eski bilgisayarınızla oyuna giremiyorsanız bu , oyunu yapan yapımcıların suçu değil bir zahmet kendinize sistem çekin.

Omega

Üye
Bendede 3060 var hiç bir takılma yok ama fps 59 da sabit kalıyor çözümünü diyecek varmıdır?

WystoN

Üye
GTX 1660 SUPER Ekran Kartım Var. Ben de hiç kasma vs. Yok.. Isınma da görmüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 5363
GTX 1650 Ti ekran kartım var.. Hight seviyede oyunu oynayınca ekran kartı fan gücünü arttırıyor.. Buna rağmen FPS dalgalanması yaşıyorum ve arada kasmalar oluyor.. Oynadığım masaüstü PC değil laptop belki bunun payı vardır ancak daha iyi grafik özelliklere sahip oyunlarda ekran kartı fanı bu kadar yükselmiyordu..

Ayrıca 1-2 saat önce oyuna girdim ve 6. günde ilk defa böyle bir olay ile karşılaştım.. İşlemci ve ekran kartı ısısı ve fanları daha yüksek seviyedeler.. Very low seviyesine çektim ayarları ancak değişen bir şey olmadı.. Bu konu hakkında beni bilgilendirecek bir arkadaşım varsa sevinirim.. Optimizasyon ayarlarından bahsediliyor bundan kaynaklı ise sorun yapımcı kaynaklı ve gerekli güncellemeler ile sıkıntım ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.. Yanılıyor muyum ?

Alberia

Üye
GTX 1650 Ti ekran kartım var.. Hight seviyede oyunu oynayınca ekran kartı fan gücünü arttırıyor.. Buna rağmen FPS dalgalanması yaşıyorum ve arada kasmalar oluyor.. Oynadığım masaüstü PC değil laptop belki bunun payı vardır ancak daha iyi grafik özelliklere sahip oyunlarda ekran kartı fanı bu kadar yükselmiyordu..

Ayrıca 1-2 saat önce oyuna girdim ve 6. günde ilk defa böyle bir olay ile karşılaştım.. İşlemci ve ekran kartı ısısı ve fanları daha yüksek seviyedeler.. Very low seviyesine çektim ayarları ancak değişen bir şey olmadı.. Bu konu hakkında beni bilgilendirecek bir arkadaşım varsa sevinirim.. Optimizasyon ayarlarından bahsediliyor bundan kaynaklı ise sorun yapımcı kaynaklı ve gerekli güncellemeler ile sıkıntım ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.. Yanılıyor muyum ?
Zaten anlamsız olan bişey var epic e çeksende fps aynı kalıyor very low a çeksende aynı kalıyor bilmiyorum bi türlü çalışma şeklini anlamadım her türlü drop oluyor ne yaparsan yap. Şu anda optimizasyon gerçekten çok kötü buna hemen bir çözüm bulunmasi lazim oyun zevki açısından arkadaşlara katılıyorum bu arada gerçekten istedigimiz grafik filan degil sadece akıcı bir oyun oynanmasi bu kadar. i5 7600k işlemci rtx 2060 super 16 gb ram masaüstü bir bilgisayarlada drop yaşıyorum sürekli hepimiz bu sorundan şikayetçiyiz ilk gelicek güncellemede inşallah bu konuda gelir. gelecek olan güncellemelerde yük azaltılıp daha rahat bir oyun oynariz inş.

aykutbrt1

Üye
açık ve net konuşuyorum grafik istiyorum oyunun bu hali çok güzel olmuş 3050 ti lı arkadaş gitisn bilgisayarını yaptırsın bence. fps sorunu var bunu da güncelleme ile düzelteceklerini söylediler ama kimse 2022 yılında piksel piksel oyun oynamamızı beklemesin smoothluk çok iyi şuan skill efektleri görüntü gayet tadında
Aç tokun HALİNDEN ne anlar

mitsu

Üye
Sevgili arkadaşlar oyunun minimum sistem gereksinimlerine kanıp oynamaya çalışırsanız bu iş olmaz.PC ve donanımdan zerre anlamayan insanların burada veryansın etmelerine gerçekten şaşırıyorum.15 senelik grafik kartı ve 8 gb ddr3 ram kullanıp burada ağlamanın bir mantığı yok.Ayağını yorganına göre uzatacaksın.Kullandığın bilgisayar toz içindeyse sıcaklıkları 80-90 ları görüyorsa kimse kusura bakmasın ama oyuna b*k atmasın kimse.Evet optimizasyon sorunu varmı var, fakat ölmüş tarihi eser pc lerle burada oynamak gerçekten zor. Bu tok ve aç kavgası da değildir oyunu açan adamlar seni düşünecek hali yok kardeşim global düşünüyorlar.

Sakir Ç.

Üye
bu fps şikayetlerini anlamıyorum rx570 4gb kartım var fps i unlimited yapıp vsync açınca kaymak gibi oynuyorum oyunu millet cidden birşeyleri yanlış yapıyor buna eminim

bu fps şikayetlerini anlamıyorum rx570 4gb kartım var fps i unlimited yapıp vsync açınca kaymak gibi oynuyorum oyunu millet cidden birşeyleri yanlış yapıyor buna eminim
bende de aynı ekran kartı var ama fps sürekli dalgalanmalar oluyor

HeaveN

Üye
İnşAllah biraz düşürürler düşük bile ekran kartı baya çalışıyo az birşey kalite aliyosun ekran kartı çok fazla uçuşa geçiyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt