Gerçekten Zi̇ndanlara Bp İlemi̇ Gi̇ri̇lecek ???

gumuskaya

Üye
Pk atamayan itemi fazla olmayan yada bp olup klanı olmayanları oyundan soğutup bıraksınlar diyemi bunu getirmeyi planlıyorsunuz bp ile sıralamaya girenlere özel vip zindan yapmayı hangi asas arkadasınız önerdi bilmiyorum ama topuğunuza sıkıyorsunuz bana kalırsa illa o çoklu charlar için önlem arıyorsanız başka bitşey bulun bizim hakkımıza girmeyin ....

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Zindanların en son seviyesine girebilmek için Sezon puanına göre, örneğin ilk 250 Protean/Lunaskar (Sayılar Örnektir) sıralamasına girmiş olmanız gerekecek.

Yani son seviye zindan oluyor zaten zor oluyor öyle düşünmek lazım.

Diğer zorluklara girebilirsiniz.

osi

Üye
bu oyunda şuanda başlayan ve zevkine oynayanlar deli gibi tl harcamadan pvp yapamaz. Ben oyunlara tl yatırmaya karşı birisiyim. sıralamada ilk 250 için ayrı bir zindan açmak çok mu zor ? yönetim bir dönem asas seviciliği yüzünden bir sürü oyuncu kaybetti, şimdi de saçma sapan fikirler yüzünden oyuncu kaybetmeye mahkümdur.

Zogguko

Üye
oyuncuların zaten zindana girip item-xp kasarak pk atacak seviyeye gelmesi gerekiyor bunlar pk atanlara ödül olarak sunuyor.
basit bi matematik aslında ama teknik çözümler yerine böyle saçma çözümlere yöneliyoruz çünkü oyuncuların da beyni bu kadar sürekli bu öneriler geliyordu.
işin özeti oyuncu kaybı ile sonuçlanacak. bunu isteyen 3-5 balina daha fazla pk olmayacağını oyuncu azalınca daha kötü olacağını hesaplayamıyor. aynı şekilde pus alışverişinin artacağını düşünen firma oyuncu sayısı azalınca yükseliş olmayacağını da hesaplayamıyor.
oyunu doldurursanız bütün herkesin sorunu çözülür peki doldurmaya mı uğraşıyoruz boşaltmaya mı ?

bitter

Üye
Son zamanlarda alınmış en iyi karar. Verilen bilgiye göre sadece en son seviyeye girişte uygulanacak bir sistem bu, exp kasmak isteyen oyunculara diğer seviyelerin hepsi aktif olacak zaten. Fakat örnek olarak verilen 250 sayısı aşırı kolay, amacına hizmet edilmesi için 50 (Oyun tarafından belirlenen sembol sırası) olması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

osmangaziforum

Üye
Zindanların en son seviyesine girebilmek için Sezon puanına göre, örneğin ilk 250 Protean/Lunaskar (Sayılar Örnektir) sıralamasına girmiş olmanız gerekecek.

belkide güzl olur :) yorum yapmıştım ama sonradan düşündümde belki sadece kaleb e gelir bu uygulama gerekli yerlere gelirse uygun olabilir

Son düzenleme:

gumuskaya

Üye

Drop oranları aynımı değil yani itemi fazla olan daha fazla drop alabilecek artık Ben Pk atmak zorundamıyım değil itemim var farm atıyorum item kasmaya devam ediyorum o sıralamadaki insanlara ulaşamam belki ama en son seviyede zindanda drop alma şansım yüzde 1 se alttaki zorluk seviyesinde 0,5 olacak bu kadar saçma bir olay olamaz o zaman drop oranlarını eşitleyin sıralamada yüksek olanlar zaten ya mageler yada asaslar ben saatlerce pc başında pk atamıyorum kusura bakmayın sizin için asasları eğlendiremicem o çoklu charlar ile girenlerle uğrasmak istiyosanız oyuna direk video çekme özelliği ekleyin siteye zindan şakayet bölümü açın atak yapmayanı orda ifşalasın insanlar 1 ay uzaklaştırın olay bu kadar basit sizde başkanlık sistemi gibi fakiri daha fakir zengini daha zengin yapma mantığını acil bırakın İnsanları mecbur bırakmaya çalışmayın kaç kişi için yaptınız bu oyunu anlamıyorum bu kadar mantıksız fikirleri nasıl üretebiliyosunuz şaşırmamak elde değil ama bizim gibilerde inatla oyunu oynamaya devam ediyo sizde buna şaşırıyosunuz demi ...

Son zamanlarda alınmış en iyi karar. Verilen bilgiye göre sadece en son seviyeye girişte uygulanacak bir sistem bu, exp kasmak isteyen oyunculara diğer seviyelerin hepsi aktif olacak zaten. Fakat örnek olarak verilen 250 sayısı aşırı kolay, amacına hizmet edilmesi için 50 (Oyun tarafından belirlenen sembol sırası) olması gerektiğini düşünüyorum.
oyunda itemi olan sıralamada olanın savunacağı bi durum zaten bu şaşırmadım drop oranları aynımı bunu savunmanız için her zindanın drop oranının aynı olması gerekir diğer türlü bu sistem sizler için yapılmış bi sistemdir zaten asas olduğunuz için derdiniz yok bp pri ile ben o sıralamaya giremem ve solo oynamayı tercih ediyorum pc başından acil kalkmam gerektiğinde partiye zarar vermek istemiyorum varmı benim buna imkanım mageler ve asaslara yarar bu olay ...

Aklıma takıldı da kaç sefer zindana giriyosun günde merak ettim

PistoleroTR

Üye
Ben mi yanlış okudum bilmiyorum ama orada diyor ki; hard ve üstü dışında drop oranı ciddi miktarda düşürülecek diyor. Yani easy zindandan bahsediyorlar. Bu easy zindanda drop vardı da bizim mi haberimiz yoktu acaba? Düşünmeye başladım....!

MusTi

Senior Moderatör
Ben mi yanlış okudum bilmiyorum ama orada diyor ki; hard ve üstü dışında drop oranı ciddi miktarda düşürülecek diyor. Yani easy zindandan bahsediyorlar. Bu easy zindanda drop vardı da bizim mi haberimiz yoktu acaba? Düşünmeye başladım....!

Vardı neden olmasın ?

Iwilliamz

Üye
85 level itemli premiumlu tek bir karakterim var. Her ay pus itemlerine belli miktar para harciyorum. İşten çıkıp eve gelince keyfine zindanlara giriyorum. Zindanda dusen itemleri (toplasan 2gblik item düşmüştür simdiye kadar, çer cöp) karakterimi gelistrmek icin kullaniyorum. Ekibim yok. Pk için vaktim yok. Pk atmak istemiyorum. Pk atmayı sevmiyorum. Bu BP kuralı gelirse oyun benim gibi yüzlerce kişiyi kaybedecek. Çoklu kullanıcılar için başka bir yöntem bulun.

gumuskaya

Üye
85 level itemli premiumlu tek bir karakterim var. Her ay pus itemlerine belli miktar para harciyorum. İşten çıkıp eve gelince keyfine zindanlara giriyorum. Zindanda dusen itemleri (toplasan 2gblik item düşmüştür simdiye kadar, çer cöp) karakterimi gelistrmek icin kullaniyorum. Ekibim yok. Pk için vaktim yok. Pk atmak istemiyorum. Pk atmayı sevmiyorum. Bu BP kuralı gelirse oyun benim gibi yüzlerce kişiyi kaybedecek. Çoklu kullanıcılar için başka bir yöntem bulun.
aynı benim durumumdasın bu olaydan premiumluları bari dışarda tutmaları gerekir zaten oyun çark ile pay to win olayına giriş yaptı bize pay to win olur demesinler bundan sonra biraz önce düşen itemlere baktım paso çarktan düşüyo ne anlamı kaldı oyun oynamanın parası olan alıyo zaten drobu

Zafer1991

Üye
Böyle userlerin işine yaramayan bütün uygulamalar da yayıncılar vardır işin içinde ve o yayıncılar %100 asastır,malum asas onlineyiz şu oyunda asas (okcu) mage harici oynayan joblardan zevk alan varmı acaba dengeyi bi sağlayamadılar gitti 95 te belki sağlarlar ne kaldı surda 95 gelmesine 2 aya gelir :)

bitter

Üye
konunun asaslar ile olan alaka seviyesi:

opera_Bw690i4aBo.png

Pitou

Üye
Sadece zindana giren ordan aldığı drobu satan oyuncunun oyuna zaten hiçbir katkısı yok . Adam 30 -40 hesapla giriyor. Sıfır premium çekiyor. Bütün aldığı drobu siteye satıyor. 1 kere bile death valleye çıkmıyor. Full +8 / +4 +5 takılı adamlar prime time olmayan saatlerde kesecek adam bulamıyor o adamda bırakıyor. Yani işin özü şu sadece zindana girip drobu siteye yaslayan oyuncunun bu oyuna hiçbir katkısı yoktur. Siz oyunu bıraktığınızda hiçbir oyuncu kaybı olmayacak gerçek oyuncular Death valleyde. Zaten çıkardığınız itemi o pk atan adamlara satıyorsunuz pk atan adamı oyuna bağlayamazsan itemi nasıl satacaksın ? Umarım bu olaylar gerçekleşir ve zindancı tayfa oyunu bırakırda oyun rahatlar.

Son düzenleme:

Silencer

Üye
Ağlayan arkadaşların farmville oynamasını tavsiye ederim madem hiç dv çıkmayacaksınız rekabet etmeyeceksiniz gidin farmville veya minecraft falan oynayın .

cado4545

Yeni Üye

75 level bir karakter toplamda 1.8milyar exp veren 2 adet tekrarlanabilir görevleri yapmak için ''death dragon's lair'' girmek zorunda bunu nasıl ayarlayacaksınız ?

MusTi

Senior Moderatör
75 level bir karakter toplamda 1.8milyar exp veren 2 adet tekrarlanabilir görevleri yapmak için ''death dragon's lair'' girmek zorunda bunu nasıl ayarlayacaksınız ?

Death Modda girmenize gerek yok rehberi inceleyebilirsiniz.

cado4545

Yeni Üye
Death Modda girmenize gerek yok rehberi inceleyebilirsiniz.

görevin sayması için easy modda darkness cavern'e , death modda dragon's lair'e girmek gerekiyor diye biliyorum. Bir değişme oldu herhalde? death mod sadece sıralamaya girenler için ise bu görevi yapmak sıkıntı olur o yüzden sormuştum tşkler

SonJnoW

Üye
Sadece zindana giren ordan aldığı drobu satan oyuncunun oyuna zaten hiçbir katkısı yok . Adam 30 -40 hesapla giriyor. Sıfır premium çekiyor. Bütün aldığı drobu siteye satıyor. 1 kere bile death valleye çıkmıyor. Full +8 / +4 +5 takılı adamlar prime time olmayan saatlerde kesecek adam bulamıyor o adamda bırakıyor. Yani işin özü şu sadece zindana girip drobu siteye yaslayan oyuncunun bu oyuna hiçbir katkısı yoktur. Siz oyunu bıraktığınızda hiçbir oyuncu kaybı olmayacak gerçek oyuncular Death valleyde. Zaten çıkardığınız itemi o pk atan adamlara satıyorsunuz pk atan adamı oyuna bağlayamazsan itemi nasıl satacaksın ? Umarım bu olaylar gerçekleşir ve zindancı tayfa oyunu bırakırda oyun rahatlar.
diye diyee herkese oyunu bıraktırdınız:D sizi gidi oyunu düşünen tayfa :D "bırakırda oyun rahatlar" cümlesi 10 yıldır hiç yabancı değil artık özdeşleşti bizle :D

gaddarkerim

Üye
Ağlayan arkadaşların farmville oynamasını tavsiye ederim madem hiç dv çıkmayacaksınız rekabet etmeyeceksiniz gidin farmville veya minecraft falan oynayın .
ooo çok iddalı bir yorum .daha mmo oynadıgının bile farkında değilsin demi..orası savas alanı orada savasmak için önce krallıklarda aylarca yıllarca farm atman gerekır..sırf kalabalık gorunsun dıye pusa harcama yapan asas abılerı mutlu olsun dıye savas alanını farm alanına cevırmısler :) 10 tane zından koymussun oyuna 1vatandaşa kutudan 2 ünig takı cıkıyor 1 vatandas yıllarca unıg takı alamıyor .bu vatandaşlar coklu gırıncede zındana suçlusu onlar oluyor öylemi:) madem bu şekılde olucak oyunun ismi degıssın pvp onlıne olsun npc lerede koysunlar 9 itemlerı takılın kafanıza gore..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt