Gerçekten Zi̇ndanlara Bp İlemi̇ Gi̇ri̇lecek ???

JusTTory

Üye
Zindanların en son seviyesine girebilmek için Sezon puanına göre, örneğin ilk 250 Protean/Lunaskar (Sayılar Örnektir) sıralamasına girmiş olmanız gerekecek.

Yani son seviye zindan oluyor zaten zor oluyor öyle düşünmek lazım.

Diğer zorluklara girebilirsiniz.
sadece düşünce aşamasında kesin böyle mi olacak ?

SonJnoW

Üye
aklı idrakı olan adam şunu sorar " ya daha wariorların skill agacı tamamlanmamış zindana np kısıtlaması ne demek?????" tamam güzel np kısıtlaması gelsin sorun değil hatta no problem ama warior un skill ağacı nolacak ne zaman gelcek abi bu ciddi ciddi ya olacak şeylerden çok olmuyacak şeyler var oyunda

Witch_King

Üye
Son zamanlarda alınmış en iyi karar. Verilen bilgiye göre sadece en son seviyeye girişte uygulanacak bir sistem bu, exp kasmak isteyen oyunculara diğer seviyelerin hepsi aktif olacak zaten. Fakat örnek olarak verilen 250 sayısı aşırı kolay, amacına hizmet edilmesi için 50 (Oyun tarafından belirlenen sembol sırası) olması gerektiğini düşünüyorum.
Siz binlerce lira yatırıp char dizip pk attığınız için sana iyi karar geliyor arkadaşım. Bu bahsettiğin en son seviyeye uygulanacak kısmında sorun yok. Sorun, o diğer girilecek zorluklarda ciddi derece drop şansının düşürülmesi olacakmış. Ben solo oyuncuyum ve sadece Pve kısmında veya craft kısmındayım diyelim. Tek item yapabilme şansım zindan. Bu tarz oyuncular sizlere nasıl yetşebilecek? Var mı önerin?

He bunun tersini düşünelim. Herkes günde en az 200 mob kesecek ve zindan hakkı öyle açılacak denilse aynı şekilde bunu da desteklemiyoruz. Bu kadar seçenekleri olan bir oyunda seni bir şeye itmemeliler. Kimse pk atmak zorunda değil. Kimse mob kesmek zorunda da değil. Bu yaptıkları çözüm değil yaptırım. İyi düşünülürse bu çoklu karakterlerle girenlere çok daha mantıklı çözümler getirilebilir.

SonJnoW

Üye
yani bence zindanları komple kaldırsalar bu kadar insanın bu derece tepkisini almazlardı ama adamlar oyundaki eksik olan yerlere kafa yormak yerine bu tür saçma sapan şeylere kafa yorup vakit harcıyorlar tüm enerjilerini bunlara harcıyorlar abi ben warriorumu kastım 5 aydır oyuna girmiyorum skill ağacı gelsin diye bekliyorum belki başkası daha çok bekliyordur biraz enerjinizi ve vaktinizi dolu şeylere harcayın kurban olim

gumuskaya

Üye
Ağlayan arkadaşların farmville oynamasını tavsiye ederim madem hiç dv çıkmayacaksınız rekabet etmeyeceksiniz gidin farmville veya minecraft falan oynayın .bu oyun
Ağlayan falan yok her ay premide alıyorum bu oyunlar sadece pk dan da ibaret değil oyunun başından beri asaslara kıyak geçicez diye diğer karakterlerin içine edildi insanlar pk dan soğudu b pri neden pk cıksınki su zamanda en itemlisi bile bıraktı pk yı hangi kafa sizinki farmvilleymiş sana mı sorcaz oyunu oynucamızı terbiyesizlik yapma eşitlik olacak oyunda itemli olan daha da item yapmıcak ben gb de satmıyorum item yapmaya çalışıyorum nasıl olcak o onuda anlatsana zengin züppeleri eğlendirmek dısında başka bi amacı kaldımı oyunun bu gelirse para ile item almış ezikler gelsin keselim diye beklewyen emek vermeyen zindan bile girmeyen TL harcayan grup bana oyun öğretiyo

Son düzenleme:

Lady

Üye
Oyunu şuan rogue olarak keyifle oynuyorum diğer sınıflar hiç de umurumda değil, yönetim de benle aynı fikirdeki bu yönde geliştirdi karakterimi.
Farm atacağım zaman okçu oluyorum, pk atacağım zaman asas oluyorum.
Zindanlarda durmadan drop alıp piyasayı düşürenler için de gayet güzel bir düzenleme olmuş, ellerine sağlık.
O kadar para yatırdım karaktere bunlar yüzünden piyasası düşmesin eşyalarımın. İleride yatırım olarak kullanacağım zaman ederi kadar karşılığı olsun.
:devilish:

Prodix

Üye
Zindan yerine pk atan oyunculara farklı bir şeyler yapabilirsiniz. herkes pk sevmek zorunda degil sevenlere farklı güzellik yapmanız gerekiyor. Bu oyuncu kayıp ettirir. Ettirmese bile adam easy hard girmek istemez yine - olur.

SonJnoW

Üye
Zindan yerine pk atan oyunculara farklı bir şeyler yapabilirsiniz. herkes pk sevmek zorunda degil sevenlere farklı güzellik yapmanız gerekiyor. Bu oyuncu kayıp ettirir. Ettirmese bile adam easy hard girmek istemez yine - olur.
çok güzel yazmışsın da reis pk atan oyunculara ne verseler doymaz onlar , istek ve arzularının bitmemesi zaten oyunu bitiriyor :) ıııh o olmadı bunu yapalım yooh o da olmadı şöyle yapalım ama bu da olmadı kısıtlayalımmm ama yine olmazsaa aaaa :D

levbom

Üye
burada asıl sıkıntı olan düşük seviye görev itemleriyle zindana girip. zindandada mana gidecek diye yüksek skill kullanmayıp diğerlerinin sırtından geçinen arkadaşlara önlem almak.
ben int priestim zindanlara bp olarak giriyorum. normalde db oynuyorum zindana buff olarak giriyorum. ben zindan öncesi 50 tane işlem yaparken diğer arkadaşların yüüznden kaç kere son bossu kesemedim. o yüzden ekip yoksa artık zindana girmiyorum.
bazı yazıları okudum ben pk yapmıyorum zindandan drop gelmezse nasıl item yapacağım demiş. dostum pk yapmayacaksan görev itemleri sana gayet yeterlidir item yapip ne yapacaksın craftmı yapacaksın?
hep kendi tarafınızdan düşünüyorsunuz.
bu arada bp olayına bende çok katılmıyorum level sınırlaması gelse daha iyi olurdu.
mesela dragon's lair zindanı için
63 -70 easy
71 -77 hard
78 - 83 death
84 -85 Hell gibi.
bundada zindanları levellere göre tekrar zorlaştırabilirler ve droplarıda doğal olarak zorluguna göre attırmalılar.
kimse kusura bakmasında 70 level adam ile 85 level adam aynı aynı zindana girip aynı drop oranına sahip olmamalı.

gumuskaya

Üye
burada asıl sıkıntı olan düşük seviye görev itemleriyle zindana girip. zindandada mana gidecek diye yüksek skill kullanmayıp diğerlerinin sırtından geçinen arkadaşlara önlem almak.
ben int priestim zindanlara bp olarak giriyorum. normalde db oynuyorum zindana buff olarak giriyorum. ben zindan öncesi 50 tane işlem yaparken diğer arkadaşların yüüznden kaç kere son bossu kesemedim. o yüzden ekip yoksa artık zindana girmiyorum.
bazı yazıları okudum ben pk yapmıyorum zindandan drop gelmezse nasıl item yapacağım demiş. dostum pk yapmayacaksan görev itemleri sana gayet yeterlidir item yapip ne yapacaksın craftmı yapacaksın?
hep kendi tarafınızdan düşünüyorsunuz.
bu arada bp olayına bende çok katılmıyorum level sınırlaması gelse daha iyi olurdu.
mesela dragon's lair zindanı için
63 -70 easy
71 -77 hard
78 - 83 death
84 -85 Hell gibi.
bundada zindanları levellere göre tekrar zorlaştırabilirler ve droplarıda doğal olarak zorluguna göre attırmalılar.
kimse kusura bakmasında 70 level adam ile 85 level adam aynı aynı zindana girip aynı drop oranına sahip olmamalı.
item yapıcam ileride pk cıkıcam ama şu parayla item alıp orantısız güçlü olanlar asasların orantısal fazla gücü olması yüzünden pk cıkamıyoz sonrada pk cıkmazsan zindan yok drop yok deniyo bu zorlama farmcılarıda zorladılar illa cz de farm atacaksın diye sonuç ortada

levbom

Üye
valla arka taraflar farmcı dolu black mumy diviner flame rock ne zaman gitsem adam var her iki taraftada.
hatta diğer ırklarda sürekli geliyor sürekli bi pk dönüyor arkalarda.
şunuda kabul edin zindana bi güncelleme lazım. asalak gibi sıfır çarlarla sürekli zindan yapan insanlarla ben zindana girmek istemiyorum. hep ekipde bulamıyorum.
bpye göre girmekde çözüm değil hoşumada gitmedi zaten.
cfw giren charlar ilk 250e rahat girecektir.

RainOfFire

Üye
valla arka taraflar farmcı dolu black mumy diviner flame rock ne zaman gitsem adam var her iki taraftada.
hatta diğer ırklarda sürekli geliyor sürekli bi pk dönüyor arkalarda.
şunuda kabul edin zindana bi güncelleme lazım. asalak gibi sıfır çarlarla sürekli zindan yapan insanlarla ben zindana girmek istemiyorum. hep ekipde bulamıyorum.
bpye göre girmekde çözüm değil hoşumada gitmedi zaten.
cfw giren charlar ilk 250e rahat girecektir.
Evet guncelleme gerektigini surekl idile getiriyordum, ama bu sekilde degil. herkes bp kasmak zorunda degil, herkes tl yatrip item almak zorunda degil, farm yapip dizmeye kalksan farm bitik, pazarda al sat yapip para kasmaya calissan pazar bitik yaprak kimildamiyor fiyatlar her gun dusuyor. ben full crafta focuslanmistim uzun zamandir pk atmiyorum 1m bp var main hesabimda. en azindan 1 2 drop alip craft seviyemi yukseltiyordum ama artik onu da yapamayacagim anlasildi. Oyun once seviye siniri getirdiler, 1 dk bekleme eklendi her tip mataryele. simdi ise bu zindan guncellemesi ile zaten sogumus olan craft yapan kisiler icin sanirim ayrilik vakti coktan gelmis. tebrik edilesi muhtesem vizyon. Yapilmasi gereken dogru cozumler varken kolaya kacip durumu idare etmeye calismak bana bi yerden tanidik geliyor.. sonunun husran oldugunu hepimiz biliyoruz. gittiginiz yol yol degil malesef.

SonJnoW

Üye
abi mantıklı olun az idrak edin kaybedecek bişeyi olmayan bişey kaybeder mi bunlar sürekli kaybedecek bişeyi olmayana saldırıyor şaka gibi yaaa valla güle güle ağlıyorum :D:D

AsilRuzgar

Üye
Coklu kullanıcı hedef olsa zindan için premium şartı gelirdi. Oyun abilerinin amacı farklı ☺️

fstab

Üye
ilk 250 sınırı bence az bile suanki sıralamaya göre bu 10 k bp ye eşdeğer bir rakam ediyor ki bunu kasabilmek için 1,2 gün yeterli, bu oyunun amacı karakteri güçlendirip death valleyde battle points kasmaktır farklı bir oyun bakış açınız varsa zaten bu oyun size göre değildir. dungeon gircem diyorsanız gidin new world veya diablo oynayın günlerce dungeon yapabilirsiniz

Coklu kullanıcı hedef olsa zindan için premium şartı gelirdi. Oyun abilerinin amacı farklı ☺️
o zamanda p2w diye ağlardınız

çok güzel yazmışsın da reis pk atan oyunculara ne verseler doymaz onlar , istek ve arzularının bitmemesi zaten oyunu bitiriyor :) ıııh o olmadı bunu yapalım yooh o da olmadı şöyle yapalım ama bu da olmadı kısıtlayalımmm ama yine olmazsaa aaaa :D
Allah aşkına death valleye bi gün gelip pk atmaya calıssana, 24 saatte 2 veya 3 saat pk dönüyor sonrası boş, olan saatlerdede ırk dengesizliği var.

gumuskaya

Üye
Allah aşkına death valleye bi gün gelip pk atmaya calıssana, 24 saatte 2 veya 3 saat pk dönüyor sonrası boş, olan saatlerdede ırk dengesizliği var.
siz bu dayatmadan sonra pk artacak mı zannediyonuz açaç itemli paşalarımın egoları tatmin etmek şu anki ekonomi modeli gibi hareket ediyolar dayatma ile iş olmaz pk cıkmayan gene cıkmıcak çünkü şansı yok neden oynasın oyundaki adaletsizliği düzelttilerde millet pk danmı soğudu sistemi manipüle edip durmaktan baska bişey yapmıyolar klasik ülke ekonomisini yönetenlerin yaptığı saçmalıkların aynısı

gumuskaya

Üye
Açık ve net yazıyorum ekonomi batarken çözüm üretmek yerine oyuncuları kısıtlarsanız sonunda ekonomi komple çöker farmcıları bezdirerek asasları kaytarayım derken oyunun içine ettiler bu şekilde kısıtlamalar oyuna fayda sağlamaz tek amacınız gb yi yüksek tutmak baska bir derdiniz yok bu aralar ha bide asasların keseceği farmer + ezikleri cz ye çekmek diktatörlük bi davranış

SonJnoW

Üye
ilk 250 sınırı bence az bile suanki sıralamaya göre bu 10 k bp ye eşdeğer bir rakam ediyor ki bunu kasabilmek için 1,2 gün yeterli, bu oyunun amacı karakteri güçlendirip death valleyde battle points kasmaktır farklı bir oyun bakış açınız varsa zaten bu oyun size göre değildir. dungeon gircem diyorsanız gidin new world veya diablo oynayın günlerce dungeon yapabilirsiniz

o zamanda p2w diye ağlardınız

tamam bende zaten bundan bahsediyorum bu dengesizliği siz sağladınız hala dengesizlikten yanasınız en başından beri ağlaya ağlaya bu hale getirdiniz oyunu idrakın olsa cevabın bu olmazdı benim yazdığıma ıııhhhlaya ıhhlayaa aha bu başka bişi yok

fstab

Üye
tamam bende zaten bundan bahsediyorum bu dengesizliği siz sağladınız hala dengesizlikten yanasınız en başından beri ağlaya ağlaya bu hale getirdiniz oyunu idrakın olsa cevabın bu olmazdı benim yazdığıma ıııhhhlaya ıhhlayaa aha bu başka bişi yok
bizmi sağladık ? , yönetimin elinde veri yokmu kendi görmüyormu ırklar arasındaki dengesizliği, klan binalarını 8 level 9 level yaptık simdi nasılk ırk değiştirelim oyundaki dengesizliği düzeltmek için niye cebimizden 20 30 bin lira para verelim ? açsın bi konu klanlar için ücretsiz ırk değişimi sağlasın geçecek klanları dengeyi ayarlasınlar geçmek isteyenleri geçirsinler cokmu zor bunu yapmak, pkyı canlı kılmak için belli saatlerde acılan cr eventleri yapsınlar atıyorum 20 tane undeath kes 20 tane brataur kes 30 tane kill al karsılıgında bir ödül versin tüm pkyı 2 3 saate sığdırmaya calısıyorlar sonra pk olmayınca, pk yı canlandırmak için daha sert radikal kararlar alıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt