Gerçekten Zi̇ndanlara Bp İlemi̇ Gi̇ri̇lecek ???

gumuskaya

Üye
ilk 250 sınırı bence az bile suanki sıralamaya göre bu 10 k bp ye eşdeğer bir rakam ediyor ki bunu kasabilmek için 1,2 gün yeterli, bu oyunun amacı karakteri güçlendirip death valleyde battle points kasmaktır farklı bir oyun bakış açınız varsa zaten bu oyun size göre değildir. dungeon gircem diyorsanız gidin new world veya diablo oynayın günlerce dungeon yapabilirsiniz

o zamanda p2w diye ağlardınız

Allah aşkına death valleye bi gün gelip pk atmaya calıssana, 24 saatte 2 veya 3 saat pk dönüyor sonrası boş, olan saatlerdede ırk dengesizliği var.
Oyun zaten p2w pşdu haberiniz yokmu kazanılan sandıklar satılıyomu evet gb satılıyomu evet oyunda gb satılan siteleri destekliyomu evet oparası olan kutu kırdırarak hiç bişey yapmasa güzelce kumarını oynasa item yapabiliyomu evet emek varmı hayır giden sadece tl hatta tl bile gitmez şansı varsa

gumuskaya

Üye
Oyunda yapılması gereken craft yapılan itemin drobu olmucak bostan düşen item zindandan dusmucek sınıflandırılarak ayrılacak en basit hangisiyse ona göre değerleri belirlenecek

Promises

Üye
Bomboş charlar ile zindan girişlerine bende karşıyım ama çözüm bu değil. Millet yaptığı oyuna oyuncu çekmek için uğraşır bunlar kaçırmak için uğraşıyor şuan da yeni başlayan biri 75 levelde nerde bulacak np yi ? dw ye çıksa kafasını çıkarsa ölür. Getirin premium şartı olsun bitsin zindan girecek adamda bi zahmet alsın premium...

PistoleroTR

Üye
Oyunu iyileştirnek yerine neden her güncelleme daha kötü oluyor anlamak mümkün değil. Güzelim oyun biter böyle devam ederse. Üzülüyorum.

Silencer

Üye
Bomboş charlar ile zindan girişlerine bende karşıyım ama çözüm bu değil. Millet yaptığı oyuna oyuncu çekmek için uğraşır bunlar kaçırmak için uğraşıyor şuan da yeni başlayan biri 75 levelde nerde bulacak np yi ? dw ye çıksa kafasını çıkarsa ölür. Getirin premium şartı olsun bitsin zindan girecek adamda bi zahmet alsın premium...
75 level adam dv çıkmasın bi zahmet , önce bi 85 olmak için uğraşsın :)

BLADEM

Üye
Sizlerin en büyük hatası zindana giren adamın milyonlar kazandığını sanmanız.

Şimdi sana son 3 ayda 22 char ile zindanın droplarını anlatayım biraz olayın öyle gördüğün gibi olmadığını anla.

22 char 2 kişi 2 pc giriyoruz ve ortalama 10 char 7 8 saat sürüyor. charların lv ortalaması 70 ila 74 arası.

Haziran ayında 3 gb kastım zindandan inanabiliyormusun ? çünkü düşen itemlerin değeri yoktu ve zaten dropları da iyice kısmışlardı item doğru düzgün düşmüyordu.

Düşenlerde zaten anca 3 gb ediyor. Haziran sonuydu sanırım zindana güncelleme getirdiler ve kastığım 3 gb yi gidip charların üstüne item almak için harcadım.

gelen takı güncellemesi biraz canlandırsa da takıların da piyasası düştü hatta drobu da iyice kısıldı.

Temmuz ayında 2 gb anca kasabildik zindandan Çünkü droplar az pota çok para gidiyor çoğu zaman zindanlar pot parasını bile karşılamıyordu.

Ağustos ayında artık 1 gb oda zorla kasmaya başlandı düşen skilbooklar bile artık para etmiyor. ve zindancıların çoğu artık oyunu bıraktığı için zindana girme süremiz ciddi seviyede artı çünkü girecek adam yok.

zindan öyle düşündüğünüz gibi kolay mı sanıyorsunuz 2 pc günde 10 12 saat zindana vakit ayırıp 2 haftada 1 drop alıp aldığın drobun da para etmemesini bilmiyorsun zaten.

Ha şimdi çıkıp diyeceksin ki piyasa sizin gibiler yüzünden düştü. Alakası bile yok oyuna giren item miktarını biz zindana girenler belirlemiyor. oyuna giren item miktarını oyunun yönetimi belirliyor.

Zindanlardan bol bol 2 3 m edecek droplar düşerken blue dragon ring gibi bir itemin ayda 1 2 defa düşmesini ayarlayabiliyorlar ama diğer itemleri ayarlayamıyorlar mı sanıyorsunuz.

İtemlerin artık para etmemesinin sebebi o itemleri alacak oyuncu olmamasından kaynaklanıyor. Oyuna oyuncu çekmek,oyundaki mevcut karakterleri cazip hale getirmek, farmı artırmak yerine tam tersini yapıyorlar.

Mesala mage uniqe silahları neredeyse artık para etmiyor ? neden etsin ki oyuna koy mage farm slotu bak nasıl piyasası yükseliyor.

Ben günde 11 saat 2 pc gidip çöp slotunda farm atsam ortalama günlük kazancım heralde char başı 30 m civarı olurdu diye düşünüyorum buda en kötü ihtimali diyorum.

Ben kazandığımı çarı dizmeye harcamak isteyen bir oyuncuyum derdim siteye gb satmak değil. ama durum bu iken hala birinin çıkıp zindancıları suçlaması komediden öte bir şey değil.

Oyuna 1 tane necromancer slotu koydular farm için oyunun kaç loncası dw de o slotta farm atmak için uğraşıyor.

Ve bu adamlar farmı bitirin diye discortta formda yazan adamlar. Sadece oyunda pk atan mı para kazansın ? Bir kere bu düşüncenin bir mantıklı tarafı yok ki.

1 oyuncu günde 1.30 saatini tüm zindanlara ayırıp sonra 1.30 saatini pk ya ayırıp sonra 1.30 saatini farm a ayırmasını mı bekliyorsunuz bu adam günde 4.5 5 saat oyun mu oynasın yoksa pk mı atsın ? ha craftı da eklersek 6 7 olur.

farmcı ayrıdır, pvpci ayrıdır,craftcı ayrıdır,zindancı ayrıdır. bir kişi hepsini yapamaz. 2 tanesini yapmak bile ciddi vakit alır.

Halen ısrarla aynı kişinin hepsini yapacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. zaten pk atan adam dw de isterse farm da atabiliyor. kaldı ki son gelen slotta herkesin ağzının suyu akıyorken dönüp oyunun bir zümresinin kazanç elde etmesini istememenin hiç bir haklı tarafı yok.

Ayda 1 pre alıp birazda crash harcıyorsunuz diye herşeyi kazanma hakkını size vermez. Aynısını farmerde yapıyor. zindancıların içinde de yapan vardı.

Yani oyuna katkı sağlamıyorsunuz bahanesini bir kenara koyup oyunun geldiği noktayı görmeniz gerekiyor.

bycix604

Yeni Üye
Günde 7-8 saat bu oyunu oynayan var mı bence çok nadirdir.Çoğumuz yaşı gereği işinde gücünde insanlarız vaktimiz çok kısıtlı.Ben şahsen günde 2 maks 3 saat oyanabiliyorum söylendiği gibi pvp girmek zorunda değilim zaten bu saat süreleriyle çarımı yıllar sonra dvye sokaliriim şu şartlarda.Ben pvp mi atacağım,farm mı yapacağım(ki bitmiş durumda),craft mı yapacağım hangi birine vakit ayırayım tek bir alana yönelmek istiyorum oda farm çünkü ben ondan zevk alıyorum ama dediğim gibi bitmiş durumda.Umarım bu ay farm ve diğer konularda bir iyileştirme yapılır.

bedomazo

Üye
Pk atamayan itemi fazla olmayan yada bp olup klanı olmayanları oyundan soğutup bıraksınlar diyemi bunu getirmeyi planlıyorsunuz bp ile sıralamaya girenlere özel vip zindan yapmayı hangi asas arkadasınız önerdi bilmiyorum ama topuğunuza sıkıyorsunuz bana kalırsa illa o çoklu charlar için önlem arıyorsanız başka bitşey bulun bizim hakkımıza girmeyin ....
pk atmayan itemi olmayan arkadaslar expi arttirilmis death mod haric her moda girebiliyor. ayrica her jobun ilk belli bir siralamasinda olanlar death dungeona girebilecek yani asas burda en dezavantajli sinif hemen siteden siralamalara bakip hangi job kac bp ile siralamaya girmis kontrol edebilirsin warriorun 4k priestin 6k ile girdigi siralamaya asasin 10k kasip girmesi gerekiyor suan. ayrica itemin veya clanin olmamasi pk atamiyacagin anlamina gelmiyor.

Robert

Üye
Bu olaya herkesin neden tepki gösterdiğini anlayamadım. Ya da herkes tepki göstermedi de 20 karakterle zindan girenler aynı şekilde 20 hesaptan yorum mu atıyor acaba bu konuya :) Çok güzel bir uygulama olur bence hayata geçerse. Zaten sadece en üst seviye zindan için gelecekmiş. Diğer zindanlar eskisi gibi yani. E pk atan pk atarken gerekli olan pot sc vs gibi şeylere para harcayan , kısacası bu oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajının olması gerekiyor zaten. Bir sürü karakterle zindan girip sonra alt f4 çeken tiplerin şu oyuna kuru kalabalıktan başka ne faydası var ki. Faydayı geçtim itemlerin fiyatlarının düşmesine neden oluyorlar sadece. Umarım hayata geçer çok güzel düşünülmüş.

Maximiliantr

Üye
Keşke öyle olsa. Sıramaya giren tek girsin. PVP oynayanın bir farkı olsun.

DanielBo2z

Yeni Üye
Bu olaya herkesin neden tepki gösterdiğini anlayamadım. Ya da herkes tepki göstermedi de 20 karakterle zindan girenler aynı şekilde 20 hesaptan yorum mu atıyor acaba bu konuya :) Çok güzel bir uygulama olur bence hayata geçerse. Zaten sadece en üst seviye zindan için gelecekmiş. Diğer zindanlar eskisi gibi yani. E pk atan pk atarken gerekli olan pot sc vs gibi şeylere para harcayan , kısacası bu oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajının olması gerekiyor zaten. Bir sürü karakterle zindan girip sonra alt f4 çeken tiplerin şu oyuna kuru kalabalıktan başka ne faydası var ki. Faydayı geçtim itemlerin fiyatlarının düşmesine neden oluyorlar sadece. Umarım hayata geçer çok güzel düşünülmüş.
yönetim dediğin gibi ''oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajı olması gerekiyor zaten'' kişileri kucağına alıp sevsin özel ilgi göstersin diğer oyuncular da abinin eskisini kullansın. Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Biliyorum çok zorunuza gidiyor sizin gözünüzde ''dönerci'' çarlar drop alınca. Büyük oyunda bunun önemi yok o düşen drop eninde sonunda tl ile item alan oyuncuya gidiyor yani kısacası tl yatıran tl kazansın istiyorsunuz ama iteme fiyatı biçen de sizsiniz yönetim ile ilgisi yok.

Lütfen drop alamıyorsunuz diye drop alan başka birisine yüklenmeyin daha mutlu olursunuz.

Robert

Üye
yönetim dediğin gibi ''oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajı olması gerekiyor zaten'' kişileri kucağına alıp sevsin özel ilgi göstersin diğer oyuncular da abinin eskisini kullansın. Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Biliyorum çok zorunuza gidiyor sizin gözünüzde ''dönerci'' çarlar drop alınca. Büyük oyunda bunun önemi yok o düşen drop eninde sonunda tl ile item alan oyuncuya gidiyor yani kısacası tl yatıran tl kazansın istiyorsunuz ama iteme fiyatı biçen de sizsiniz yönetim ile ilgisi yok.
Dostum normalde bu üslupla yazan birine cevap vermem ama bu seferlik istisna olsun. Yukarıda da adam yazmış 20 charla giriyormuş 7-8 saat sürüyormuş. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama 7-8 saat zindan yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya mecali kalmıyordur muhtemelen. Yani tam da dediğim gibi sadece zindana girip alt f4 çeken tipler türemiş bu oyunda. Oyuna hiçbir katkıları yok. Adı üstünde bir oyun bu. Ekmek kapısı değil. Paraya ihtiyacı olan girsin bir işe çalışsın. Burada insanların eğlenmek için girdiği oyunun dinamiklerini bozmasın. ''Farmer'' diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın artık. Oyun bu oyun. Boş vaktine göre günde 2-3-5 saat neyse artık eğlenir çıkarsın. Buradan para kazanmaya çalışmak , gerçek hayatında hiçbir baltaya sap olamamış hiçbir yeteneği bulunmayan bilgisayar başında ömrünü çürüten zombilerin yapacağı bir şey. Ama bu durumdan gocunmuyorsunuz bile çok garip gerçekten. Yönetimin bu durumu bir nebze olsun düzeltmek için yaptığı girişimlere de çoklu hesaplardan girip olumsuz yorum atıp köstek olmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda devreye girer de oyun bir tık daha ''eğlence'' amacına hizmet eder duruma gelir.

DanielBo2z

Yeni Üye
Dostum normalde bu üslupla yazan birine cevap vermem ama bu seferlik istisna olsun. Yukarıda da adam yazmış 20 charla giriyormuş 7-8 saat sürüyormuş. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama 7-8 saat zindan yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya mecali kalmıyordur muhtemelen. Yani tam da dediğim gibi sadece zindana girip alt f4 çeken tipler türemiş bu oyunda. Oyuna hiçbir katkıları yok. Adı üstünde bir oyun bu. Ekmek kapısı değil. Paraya ihtiyacı olan girsin bir işe çalışsın. Burada insanların eğlenmek için girdiği oyunun dinamiklerini bozmasın. ''Farmer'' diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın artık. Oyun bu oyun. Boş vaktine göre günde 2-3-5 saat neyse artık eğlenir çıkarsın. Buradan para kazanmaya çalışmak , gerçek hayatında hiçbir baltaya sap olamamış hiçbir yeteneği bulunmayan bilgisayar başında ömrünü çürüten zombilerin yapacağı bir şey. Ama bu durumdan gocunmuyorsunuz bile çok garip gerçekten. Yönetimin bu durumu bir nebze olsun düzeltmek için yaptığı girişimlere de çoklu hesaplardan girip olumsuz yorum atıp köstek olmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda devreye girer de oyun bir tık daha ''eğlence'' amacına hizmet eder duruma gelir.
Oyuna katkıları oyunu indirip giriş yapmaları. Kimse de insanların nasıl oyun oynayacağına da karışamaz. Ekmek kapısı değil diyorsun da kardeşim parayı veren kim ya :D adam war scy 9 basmış 250bine koymuş siteye 85 bin de teklif var adam da biliyor diyor ki ederi bu. eğlenmek için bu kadar parayı verin sonra farmer diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın de oh be ne güzel sistem sadece pvpciye çalışsın.

Daha da yazmicam konuda 2li atışmaya dönmesin sen istediğini yazabilirsin iyi günler.

Nevermore

Yeni Üye
Yönetimdekilerden birinin yan hesabı vibe'ı veren bir yazı, senin tabirinle döner ekmekçi değilim ama kimseye de yaranmaya çalışmam, para yatıranın avantajı olan oyunlara p2w deniyor sen bilmezsin, bu oyun o türden değil, hoş bu oyunun çok tanınan bir admini ks yi kill save demek zannediyor, pek bir farkınız yok

BLADEM

Üye

Lütfen drop alamıyorsunuz diye drop alan başka birisine yüklenmeyin daha mutlu olursunuz.
Oyunu ayakta tutan mı ?

Oyuna en çok parayı yatıran demek istiyorsan eğer oyuna en çok parayı verenin en çok söz hakkı olması gibi bir durum istiyorsanız dekontu atıp öyle konuşalım o zaman.

At bakalım kimin oyuna katkısı var görelim.

Saçmalamada seviye üstüne seviye atladınız.

En babanız ayda 1 k para veriyor pre + pus malzemesi olarak. bir çoğunuz da bunu gidip dw de farm atarak yapıyor.

Sana yukarıda bahsettim hala kafaya dank etmemiş heralde bu oyun bana ayda 10 bin tl kazandırsa yine oturup başında günde 10 saat zindan atmam.

Bu biraz keyfi bir mesele sevdiğim için yapıyorum para kazandığım için değil. Zaten ben artık bir işe yaramadığını anlattığım halde sen çıkmış gelir kapısı diyorsun.

Zeka seviyesini sorgulamaya başlamak istemiyorum ama oyundan milyon tl ler kazanılıyor gibi bir algınız hala var. oturup tek tek videosunu mu çekeyim sana 30 gün ne kazandırıyor görmen için inanman için ?

BLADEM

Üye
Yukarıdaki mesajı sana yazdım yanlışlıkla adamı alıntılamışım

Burtto

Üye
Bir an önce gelsin artık şu bp ile dungeon sınırı. çöp tenekeleriyle uğraşıyoruz dungeonda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt