oluncesevemezsemseni
Üye
Bence direkt belirli kitleye siz item şansı falan verin bitsin gitsin ne uğraşıyoruz.
Oyun zaten p2w pşdu haberiniz yokmu kazanılan sandıklar satılıyomu evet gb satılıyomu evet oyunda gb satılan siteleri destekliyomu evet oparası olan kutu kırdırarak hiç bişey yapmasa güzelce kumarını oynasa item yapabiliyomu evet emek varmı hayır giden sadece tl hatta tl bile gitmez şansı varsailk 250 sınırı bence az bile suanki sıralamaya göre bu 10 k bp ye eşdeğer bir rakam ediyor ki bunu kasabilmek için 1,2 gün yeterli, bu oyunun amacı karakteri güçlendirip death valleyde battle points kasmaktır farklı bir oyun bakış açınız varsa zaten bu oyun size göre değildir. dungeon gircem diyorsanız gidin new world veya diablo oynayın günlerce dungeon yapabilirsiniz
o zamanda p2w diye ağlardınız
Allah aşkına death valleye bi gün gelip pk atmaya calıssana, 24 saatte 2 veya 3 saat pk dönüyor sonrası boş, olan saatlerdede ırk dengesizliği var.
75 level adam dv çıkmasın bi zahmet , önce bi 85 olmak için uğraşsınBomboş charlar ile zindan girişlerine bende karşıyım ama çözüm bu değil. Millet yaptığı oyuna oyuncu çekmek için uğraşır bunlar kaçırmak için uğraşıyor şuan da yeni başlayan biri 75 levelde nerde bulacak np yi ? dw ye çıksa kafasını çıkarsa ölür. Getirin premium şartı olsun bitsin zindan girecek adamda bi zahmet alsın premium...
Sizlerin en büyük hatası zindana giren adamın milyonlar kazandığını sanmanız.Bomboş charlar ile zindan girişlerine bende karşıyım ama çözüm bu değil. Millet yaptığı oyuna oyuncu çekmek için uğraşır bunlar kaçırmak için uğraşıyor şuan da yeni başlayan biri 75 levelde nerde bulacak np yi ? dw ye çıksa kafasını çıkarsa ölür. Getirin premium şartı olsun bitsin zindan girecek adamda bi zahmet alsın premium...
pk atmayan itemi olmayan arkadaslar expi arttirilmis death mod haric her moda girebiliyor. ayrica her jobun ilk belli bir siralamasinda olanlar death dungeona girebilecek yani asas burda en dezavantajli sinif hemen siteden siralamalara bakip hangi job kac bp ile siralamaya girmis kontrol edebilirsin warriorun 4k priestin 6k ile girdigi siralamaya asasin 10k kasip girmesi gerekiyor suan. ayrica itemin veya clanin olmamasi pk atamiyacagin anlamina gelmiyor.Pk atamayan itemi fazla olmayan yada bp olup klanı olmayanları oyundan soğutup bıraksınlar diyemi bunu getirmeyi planlıyorsunuz bp ile sıralamaya girenlere özel vip zindan yapmayı hangi asas arkadasınız önerdi bilmiyorum ama topuğunuza sıkıyorsunuz bana kalırsa illa o çoklu charlar için önlem arıyorsanız başka bitşey bulun bizim hakkımıza girmeyin ....
yönetim dediğin gibi ''oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajı olması gerekiyor zaten'' kişileri kucağına alıp sevsin özel ilgi göstersin diğer oyuncular da abinin eskisini kullansın. Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Biliyorum çok zorunuza gidiyor sizin gözünüzde ''dönerci'' çarlar drop alınca. Büyük oyunda bunun önemi yok o düşen drop eninde sonunda tl ile item alan oyuncuya gidiyor yani kısacası tl yatıran tl kazansın istiyorsunuz ama iteme fiyatı biçen de sizsiniz yönetim ile ilgisi yok.Bu olaya herkesin neden tepki gösterdiğini anlayamadım. Ya da herkes tepki göstermedi de 20 karakterle zindan girenler aynı şekilde 20 hesaptan yorum mu atıyor acaba bu konuya Çok güzel bir uygulama olur bence hayata geçerse. Zaten sadece en üst seviye zindan için gelecekmiş. Diğer zindanlar eskisi gibi yani. E pk atan pk atarken gerekli olan pot sc vs gibi şeylere para harcayan , kısacası bu oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajının olması gerekiyor zaten. Bir sürü karakterle zindan girip sonra alt f4 çeken tiplerin şu oyuna kuru kalabalıktan başka ne faydası var ki. Faydayı geçtim itemlerin fiyatlarının düşmesine neden oluyorlar sadece. Umarım hayata geçer çok güzel düşünülmüş.
Dostum normalde bu üslupla yazan birine cevap vermem ama bu seferlik istisna olsun. Yukarıda da adam yazmış 20 charla giriyormuş 7-8 saat sürüyormuş. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama 7-8 saat zindan yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya mecali kalmıyordur muhtemelen. Yani tam da dediğim gibi sadece zindana girip alt f4 çeken tipler türemiş bu oyunda. Oyuna hiçbir katkıları yok. Adı üstünde bir oyun bu. Ekmek kapısı değil. Paraya ihtiyacı olan girsin bir işe çalışsın. Burada insanların eğlenmek için girdiği oyunun dinamiklerini bozmasın. ''Farmer'' diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın artık. Oyun bu oyun. Boş vaktine göre günde 2-3-5 saat neyse artık eğlenir çıkarsın. Buradan para kazanmaya çalışmak , gerçek hayatında hiçbir baltaya sap olamamış hiçbir yeteneği bulunmayan bilgisayar başında ömrünü çürüten zombilerin yapacağı bir şey. Ama bu durumdan gocunmuyorsunuz bile çok garip gerçekten. Yönetimin bu durumu bir nebze olsun düzeltmek için yaptığı girişimlere de çoklu hesaplardan girip olumsuz yorum atıp köstek olmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda devreye girer de oyun bir tık daha ''eğlence'' amacına hizmet eder duruma gelir.yönetim dediğin gibi ''oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajı olması gerekiyor zaten'' kişileri kucağına alıp sevsin özel ilgi göstersin diğer oyuncular da abinin eskisini kullansın. Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Biliyorum çok zorunuza gidiyor sizin gözünüzde ''dönerci'' çarlar drop alınca. Büyük oyunda bunun önemi yok o düşen drop eninde sonunda tl ile item alan oyuncuya gidiyor yani kısacası tl yatıran tl kazansın istiyorsunuz ama iteme fiyatı biçen de sizsiniz yönetim ile ilgisi yok.
Oyuna katkıları oyunu indirip giriş yapmaları. Kimse de insanların nasıl oyun oynayacağına da karışamaz. Ekmek kapısı değil diyorsun da kardeşim parayı veren kim ya adam war scy 9 basmış 250bine koymuş siteye 85 bin de teklif var adam da biliyor diyor ki ederi bu. eğlenmek için bu kadar parayı verin sonra farmer diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın de oh be ne güzel sistem sadece pvpciye çalışsın.Dostum normalde bu üslupla yazan birine cevap vermem ama bu seferlik istisna olsun. Yukarıda da adam yazmış 20 charla giriyormuş 7-8 saat sürüyormuş. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama 7-8 saat zindan yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya mecali kalmıyordur muhtemelen. Yani tam da dediğim gibi sadece zindana girip alt f4 çeken tipler türemiş bu oyunda. Oyuna hiçbir katkıları yok. Adı üstünde bir oyun bu. Ekmek kapısı değil. Paraya ihtiyacı olan girsin bir işe çalışsın. Burada insanların eğlenmek için girdiği oyunun dinamiklerini bozmasın. ''Farmer'' diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın artık. Oyun bu oyun. Boş vaktine göre günde 2-3-5 saat neyse artık eğlenir çıkarsın. Buradan para kazanmaya çalışmak , gerçek hayatında hiçbir baltaya sap olamamış hiçbir yeteneği bulunmayan bilgisayar başında ömrünü çürüten zombilerin yapacağı bir şey. Ama bu durumdan gocunmuyorsunuz bile çok garip gerçekten. Yönetimin bu durumu bir nebze olsun düzeltmek için yaptığı girişimlere de çoklu hesaplardan girip olumsuz yorum atıp köstek olmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda devreye girer de oyun bir tık daha ''eğlence'' amacına hizmet eder duruma gelir.
Yönetimdekilerden birinin yan hesabı vibe'ı veren bir yazı, senin tabirinle döner ekmekçi değilim ama kimseye de yaranmaya çalışmam, para yatıranın avantajı olan oyunlara p2w deniyor sen bilmezsin, bu oyun o türden değil, hoş bu oyunun çok tanınan bir admini ks yi kill save demek zannediyor, pek bir farkınız yokBu olaya herkesin neden tepki gösterdiğini anlayamadım. Ya da herkes tepki göstermedi de 20 karakterle zindan girenler aynı şekilde 20 hesaptan yorum mu atıyor acaba bu konuya Çok güzel bir uygulama olur bence hayata geçerse. Zaten sadece en üst seviye zindan için gelecekmiş. Diğer zindanlar eskisi gibi yani. E pk atan pk atarken gerekli olan pot sc vs gibi şeylere para harcayan , kısacası bu oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajının olması gerekiyor zaten. Bir sürü karakterle zindan girip sonra alt f4 çeken tiplerin şu oyuna kuru kalabalıktan başka ne faydası var ki. Faydayı geçtim itemlerin fiyatlarının düşmesine neden oluyorlar sadece. Umarım hayata geçer çok güzel düşünülmüş.
Oyunu ayakta tutan mı ?yönetim dediğin gibi ''oyunu ayakta tutan oyuncuların bir avantajı olması gerekiyor zaten'' kişileri kucağına alıp sevsin özel ilgi göstersin diğer oyuncular da abinin eskisini kullansın. Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Biliyorum çok zorunuza gidiyor sizin gözünüzde ''dönerci'' çarlar drop alınca. Büyük oyunda bunun önemi yok o düşen drop eninde sonunda tl ile item alan oyuncuya gidiyor yani kısacası tl yatıran tl kazansın istiyorsunuz ama iteme fiyatı biçen de sizsiniz yönetim ile ilgisi yok.
Lütfen drop alamıyorsunuz diye drop alan başka birisine yüklenmeyin daha mutlu olursunuz.
Yukarıdaki mesajı sana yazdım yanlışlıkla adamı alıntılamışımDostum normalde bu üslupla yazan birine cevap vermem ama bu seferlik istisna olsun. Yukarıda da adam yazmış 20 charla giriyormuş 7-8 saat sürüyormuş. Sen de onlardan mısın bilmiyorum ama 7-8 saat zindan yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya mecali kalmıyordur muhtemelen. Yani tam da dediğim gibi sadece zindana girip alt f4 çeken tipler türemiş bu oyunda. Oyuna hiçbir katkıları yok. Adı üstünde bir oyun bu. Ekmek kapısı değil. Paraya ihtiyacı olan girsin bir işe çalışsın. Burada insanların eğlenmek için girdiği oyunun dinamiklerini bozmasın. ''Farmer'' diye bir kavramı insanlara kabul ettirmeye çalışmayın artık. Oyun bu oyun. Boş vaktine göre günde 2-3-5 saat neyse artık eğlenir çıkarsın. Buradan para kazanmaya çalışmak , gerçek hayatında hiçbir baltaya sap olamamış hiçbir yeteneği bulunmayan bilgisayar başında ömrünü çürüten zombilerin yapacağı bir şey. Ama bu durumdan gocunmuyorsunuz bile çok garip gerçekten. Yönetimin bu durumu bir nebze olsun düzeltmek için yaptığı girişimlere de çoklu hesaplardan girip olumsuz yorum atıp köstek olmaya çalışmayın. Umarım en kısa zamanda devreye girer de oyun bir tık daha ''eğlence'' amacına hizmet eder duruma gelir.
O zaman oyunu ona göre yapacaklardı baştan belli olacaktı herşey ben pri kasmak yerine asas açardım görünmezlikle itemsiz bp arardım beleşe np kasmak için gezer dururdumKeşke öyle olsa. Sıramaya giren tek girsin. PVP oynayanın bir farkı olsun.
Güzel kardeşim priest BPden ibaret değil demi. İNT dönebilir herkes.O zaman oyunu ona göre yapacaklardı baştan belli olacaktı herşey ben pri kasmak yerine asas açardım görünmezlikle itemsiz bp arardım beleşe np kasmak için gezer dururdum