Gereksiz

Bigjest

Üye
Alfa aşamasının amacı oyun sunucusunun stres testlerini gerçekleştirmektir.Sunucu'ya üst limit bulunmaksızın oyuncu alımları gerçekleştirilir.Oyuna dahil olan oyuncuların sunucuda yaptığı her eylem ile sunucu eş zamanlı olarak testlere tabi tutulur.Aynı şekilde bu süreç içerisinde olası lag, donma, takılma, crash hataları gibi temel konuların testleride yapılıp, çözüm süreçlerine odaklanılır.Alfa süreci gerçekleşirken yani sizler oyunu test ederken oyunu rahat oynayabilmeniz, sorunsuz bir deneyim yaşamanız için iyi bir sunucu güvenliğine ihtiyaç duyulur.Oyunun gecikmesinin, ertelenmesinin tek sebebi dışarıdan gelecek olan saldırılara karşı bir sorun yaşamamak için yapılan çalışmalar ile bağlantılıdır.Kimse her oyuna girdikten 5 dakika sonra bağlantısının kopmasını, sürekli oyunun kapalı kalmasını istemez.Çalışmalar sizlerin daha rahat bir deneyim geçirmesi için yapılıyor.
Konu oyuncuların Alfa aşamasındaki önemine geliyor.Elbette oyun içerisinde hatalar, sorunlar olacaktır.Test süreçlerinde geri bildirim bırakarak Rise Online'a en çok sizler yardımcı olacaksınız.Aynı şekilde bu test süreçlerinde yapılan geri bildirimler ile yeni bir ivme alınacaktır, yeni öneriler ortaya çıkacaktır.Fakat en başta bahsettiğim konular'ın zayıf, hatalı ve kusurlu olması oyuncuları en büyük etkileyen problem olacaktır.
Rise Online World ekibi'nin tek dileği oyuncusuna kaliteli, sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatmaktır.

Burhan Bey'in bahsettiği gibi "Güzel sonuçlar alıyoruz. Çok yakında görüşmek üzere."

Sevgilerle.

Nazzy

Üye
katılıyorum size aynı fikirdeyiz ama yineliyorum tekrar ben forumdaki 5 konudan 1 tanesinin sözünüzde durmadınız hala bekliyoruz vs gibi olayları için yazıyorum ana temayı kaçırmayın lütfen
Bakın şöyle düşünün birde bir iş için söz veriliyor ama ister istemez olumsuzluklarla karşılaşıyorsunuz pandemi giriyor birçok yasak çıkıyor bunlarıda göz önüne getirerek düşünürsek daha sağlık sohbetler konular olabilir diye düşünüyorum bende

Sis

Üye
İlk izlenim, alfa testi olsa bile çok önemlidir. Daha güvenlik anlaşmaları ve ana sunucular tamamlanmamışken, farmville'da hile yapar gibi CheatEngine'den kendine para eklersen eğer, oyunun adı Dupe Online World olur.

karagülle52

Üye
bence bu oyun yokmuş gibi davranıp alfa tarihi açıklanınca gelmemiz en mantıklısı :D buraya gelip laf dalaşı yapıp geri gidiyoruz :D

Hellraiser

Üye
Oyunun iyileştirilmesi için gereken adımlar ne ise tek tek atılmadı ve aceleye getirilmemeli diye düşünüyorum. Planlama ekibi bu konu hakkında zaten ciddi kafa yoruyordur. Sabırsızlıkla beklemek kalıyor bizlere.

guney

Üye
Yahu adam alfa acilmasin mi demis hepi topu 1 hafta oynanacak ve kapanacak bunun icin bi tarafini yirtanlara elestiri getirmis bu yani. Bu kitleden cok bir sey beklemiyorum ama bari okudugunuzu anlayin.

b2kreal

Üye
Yahu adam alfa acilmasin mi demis hepi topu 1 hafta oynanacak ve kapanacak bunun icin bi tarafini yirtanlara elestiri getirmis bu yani. Bu kitleden cok bir sey beklemiyorum ama bari okudugunuzu anlayin.
şükür kardeşim allaha şükür katılıyorum sana kitle konusunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt