Merhaba,Burda kalıyor yarım saat beklememe rağmen oyuna girmiyor
Kg aynı sorun bendede var ve hayla devam ediyor dün akşamdan beri giriş yapamiyorumMerhaba,
Sorun devam ediyor mu ?
Launcher'ın üzerinde yer alan istemci doğrulamayı yaptıktan sonra yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz ?Kg aynı sorun bendede var ve hayla devam ediyor dün akşamdan beri giriş yapamiyorum
Evet bildiğim ve internette bulabildiğim tüm yolları denedim oyun yükleme ekranında čöküyor ve verdiği hata nın ekran görüntüsünü destek sisteminden yolladım internette aynı hatta volorant diye bı oyunun kullanıcılarına alabiliyomuş oyun motoruyla alakalı olduğunu söylüyorlar yabancı forumlarda. Destek sistemine yazdım hata ekranından bildirdim hatayı bilmiyorum ne zaman çözülürLauncher'ın üzerinde yer alan istemci doğrulamayı yaptıktan sonra yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz ?
Merhaba,Evet bildiğim ve internette bulabildiğim tüm yolları denedim oyun yükleme ekranında čöküyor ve verdiği hata nın ekran görüntüsünü destek sisteminden yolladım internette aynı hatta volorant diye bı oyunun kullanıcılarına alabiliyomuş oyun motoruyla alakalı olduğunu söylüyorlar yabancı forumlarda. Destek sistemine yazdım hata ekranından bildirdim hatayı bilmiyorum ne zaman çözülür
Destek sistemi cevap verdi bu hatadan haberleri var o konuda gayet iyisiniz ama çözüm inş çabuk gelir bayağıdır bu oyunun açılmasını bekliyorum herkes oynuyo benimde canım çektiMerhaba,
Destek talebi mutlaka dönüş yapacaktır. Oyun yeni açılması sebebiyle yoğunluk yaşanmakta, bu aşamada sabırla beklemelisiniz.
iyi Forumlar.