Giriş ekranı bekleme ve girmeme

UnqeRechT

Üye
Burda kalıyor yarım saat beklememe rağmen oyuna girmiyor

Ekli dosyalar

• BD8CE5AB-77D1-4FF1-BCF3-5AEBB8C508ED.jpeg
    BD8CE5AB-77D1-4FF1-BCF3-5AEBB8C508ED.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 41

FeLpa

Üye
Launcher'ın üzerinde yer alan istemci doğrulamayı yaptıktan sonra yönetici olarak çalıştırıp girmeyi dener misiniz ?
Evet bildiğim ve internette bulabildiğim tüm yolları denedim oyun yükleme ekranında čöküyor ve verdiği hata nın ekran görüntüsünü destek sisteminden yolladım internette aynı hatta volorant diye bı oyunun kullanıcılarına alabiliyomuş oyun motoruyla alakalı olduğunu söylüyorlar yabancı forumlarda. Destek sistemine yazdım hata ekranından bildirdim hatayı bilmiyorum ne zaman çözülür

GRANDEKİNOKS

Üye
Evet bildiğim ve internette bulabildiğim tüm yolları denedim oyun yükleme ekranında čöküyor ve verdiği hata nın ekran görüntüsünü destek sisteminden yolladım internette aynı hatta volorant diye bı oyunun kullanıcılarına alabiliyomuş oyun motoruyla alakalı olduğunu söylüyorlar yabancı forumlarda. Destek sistemine yazdım hata ekranından bildirdim hatayı bilmiyorum ne zaman çözülür
Merhaba,

Destek talebi mutlaka dönüş yapacaktır. Oyun yeni açılması sebebiyle yoğunluk yaşanmakta, bu aşamada sabırla beklemelisiniz.

iyi Forumlar.

FeLpa

Üye
Merhaba,

Destek talebi mutlaka dönüş yapacaktır. Oyun yeni açılması sebebiyle yoğunluk yaşanmakta, bu aşamada sabırla beklemelisiniz.

iyi Forumlar.
Destek sistemi cevap verdi bu hatadan haberleri var o konuda gayet iyisiniz ama çözüm inş çabuk gelir bayağıdır bu oyunun açılmasını bekliyorum herkes oynuyo benimde canım çekti

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt