Oyun işlemciyede çok yük bindiriyoGörev itemleri oyundaki çeşitliliği ve item değerlerini öldürüyor. üzerimize düşen tüm itemleri çöpe yada npc ye atıyoruz. benim fikrim görev itemi olmamalı ve kişi bastığı itemeri degresi farklı olsada giyip işi bittiği itemi pazarda değerinde satmalı.
edit:
arkadaşlar diğer online oyunlardada görev itemi yok ama bu hemen tl getirisi olarak dönmüyor. görev iteminin olmaması size tl kazandırmaz ama çeşitlilik + zevk katar.
ne zamanki oyuna krowaz tarzı hp si olan itemler eklenir ozaman görev itemi mantıklı olur
BAKIN BURASI ÇOKOMELLİ;
edit2: görev itemi olarak bahsettiğimiz üzerinde multi bonus olan sabit itemler! bunlar okadar avantajlı ki aynı itemin +7 setini yapsan yerini doldurmuyor. tabiki diğer oyunlardaki gibi normal itemin + lısını görevde verebilir.
Katılıyorum oyunda item çeşitliliği kalmıyor görev itemleri gerçekten çok üst düzey kalıyor oyunda. Görev itemlerinin bu kadar güçlü olduğu bir ortamda low ve middle class itemlerin anlamı yok. Eski den oynadığım oyunlarda bu oyuna benzediği için örneklendiriyorum iki elimede farklı item takarız takılabiliyordum üzerimde dandik itemler varkende yüksek seviye item varken de bi mix yapıp itemleri kullanabiliyordum. Şuanda tamaman en üst seviye itemleri bulayım sadece onları kullanayım modunda oyun. Oyunun doğasına da aykırı bence. Görev itemleri olmasın demiyorum olsun ama örneklendirmek gerekirse rogue classına verdiği itemlerin üzerinde dex bonus basılı olmasın hp bonus mp bonus basılı olsun defansı çok yüksek olmasın. Oyunda set çeşitliliği artsın diğer türlü piyasada itemler sadece yüksek segmentli kalacak örnek vermek gerekirse 8 cleaverın anlamı olmayacak.Görev itemleri oyundaki çeşitliliği ve item değerlerini öldürüyor. üzerimize düşen tüm itemleri çöpe yada npc ye atıyoruz. benim fikrim görev itemi olmamalı ve kişi bastığı itemeri degresi farklı olsada giyip işi bittiği itemi pazarda değerinde satmalı.
edit:
arkadaşlar diğer online oyunlardada görev itemi yok ama bu hemen tl getirisi olarak dönmüyor. görev iteminin olmaması size tl kazandırmaz ama çeşitlilik + zevk katar.
ne zamanki oyuna krowaz tarzı hp si olan itemler eklenir ozaman görev itemi mantıklı olur
BAKIN BURASI ÇOKOMELLİ;
edit2: görev itemi olarak bahsettiğimiz üzerinde multi bonus olan sabit itemler! bunlar okadar avantajlı ki aynı itemin +7 setini yapsan yerini doldurmuyor. tabiki diğer oyunlardaki gibi normal itemin + lısını görevde verebilir.