Görev itemleri sadece görev oyuncuda var ise kutudan çıkabilmesi konusunda bir çalışma yapılabilir mi ? Sadece bu itemlerin ticareti ile uğraşan bir gurup var, ana karakter üzerinden değil de ikinci bir düşük lvl karakter üzerinden yapıyorlar.
Yapsınlar niye problem ki buGörev itemleri sadece görev oyuncuda var ise kutudan çıkabilmesi konusunda bir çalışma yapılabilir mi ? Sadece bu itemlerin ticareti ile uğraşan bir gurup var, ana karakter üzerinden değil de ikinci bir düşük lvl karakter üzerinden yapıyorlar.
Gb satıcıları için zemin oluşturup imkan sağlıyor. Aslında belli bir seviye altındaki hiç bir karakterin pazar kurmasına/ trade atmasına bile müsade edilmemeli benceYapsınlar niye problem ki bu
Trade pazar konusu farklıda oyundaki herkes görev itemları için yaratık kesmek zorunda olmamalı özellikler yüksek level görevlerde yan charı mı kasarken görev itemlarını toplamaya uğraşmak istemiyorum açıkçası görev itemını satmak isteyen satsın sonuçta emek verip mob kesiyorlarGb satıcıları için zemin oluşturup imkan sağlıyor. Aslında belli bir seviye altındaki hiç bir karakterin pazar kurmasına/ trade atmasına bile müsade edilmemeli bence
Sen konuyu anladın da anlamamış gibi yapıyorsunmilletin bir şeyler elde edip kazanması niye size sorun oldu :d onu anlayamadım.
İsteyen pazardan alır, istemeyen gider düşürür.
Ben şahsen pazardan görev itemi almamış ve satmamış biriyim.
Görev itemi sadece görevi olana düşerse ve trade edilemezse konu kökten çözülür aslında. 65 için oto atak programını bekliyorum gündüz oynama imkanım yok.görev itemi tek kişiye düşerse yine o adamın işine yarayacak. Hatta daha çok işine yarayacak çünkü görev iteminin değeri artacak. Bu sefer ne olacak biliyor musun her slota bir 65 level bp gelecek ve görev itemi kasacak. Bence senin de böyle bir niyetin var da neyse...
Keşke oto gelmesede farklı bir kaç alternatif gelse senin 65 olabilmen içinGörev itemi sadece görevi olana düşerse ve trade edilemezse konu kökten çözülür aslında. 65 için oto atak programını bekliyorum gündüz oynama imkanım yok.
Görev sayısı artırılabilir, günlük görevler gelebilir, görev exp artırılabilir gibi gibiKeşke oto gelmesede farklı bir kaç alternatif gelse senin 65 olabilmen için
aynen bunlar çok daha güzel keyifli oyunu çirkinleştirmeyecek şeyler keşke bunlar gelse oto yerineGörev sayısı artırılabilir, günlük görevler gelebilir, görev exp artırılabilir gibi gibi
Oyun yönetim üyeleri yapılan yayınlarda üstünde çalışıldığını ve kısa süre sonra oyuna entegre edileceğini duyurdu.Oto atak mevzusu nedir
Yetkili biri mi dedi geleceğini yoksa hurafe mi ?