İstek Görev itemlerinin herkese lootlanması

birol2003

Üye
Görev itemleri sadece görev oyuncuda var ise kutudan çıkabilmesi konusunda bir çalışma yapılabilir mi ? Sadece bu itemlerin ticareti ile uğraşan bir gurup var, ana karakter üzerinden değil de ikinci bir düşük lvl karakter üzerinden yapıyorlar.

Zbam

Üye
Görev itemleri sadece görev oyuncuda var ise kutudan çıkabilmesi konusunda bir çalışma yapılabilir mi ? Sadece bu itemlerin ticareti ile uğraşan bir gurup var, ana karakter üzerinden değil de ikinci bir düşük lvl karakter üzerinden yapıyorlar.
Yapsınlar niye problem ki bu

Kenny ACK

Üye
milletin bir şeyler elde edip kazanması niye size sorun oldu :d onu anlayamadım.
İsteyen pazardan alır, istemeyen gider düşürür.
Ben şahsen pazardan görev itemi almamış ve satmamış biriyim.

Zbam

Üye
Gb satıcıları için zemin oluşturup imkan sağlıyor. Aslında belli bir seviye altındaki hiç bir karakterin pazar kurmasına/ trade atmasına bile müsade edilmemeli bence
Trade pazar konusu farklıda oyundaki herkes görev itemları için yaratık kesmek zorunda olmamalı özellikler yüksek level görevlerde yan charı mı kasarken görev itemlarını toplamaya uğraşmak istemiyorum açıkçası görev itemını satmak isteyen satsın sonuçta emek verip mob kesiyorlar

birol2003

Üye
milletin bir şeyler elde edip kazanması niye size sorun oldu :d onu anlayamadım.
İsteyen pazardan alır, istemeyen gider düşürür.
Ben şahsen pazardan görev itemi almamış ve satmamış biriyim.
Sen konuyu anladın da anlamamış gibi yapıyorsun :) akarsuyun önünü kapatmak için pek çok önlem var buda onlardan birisi. Benimkisi sadece bir istek, kabul edilir yada edilmez bunu bilemem ama yönetim bir önlem almayıp yapılmasına müsade edecekse bizde sınırlarımızı bilelim bizde yapalım değilmi ? sormadan yapmak istemedim.

feysummer

Üye
görev itemi tek kişiye düşerse yine o adamın işine yarayacak. Hatta daha çok işine yarayacak çünkü görev iteminin değeri artacak. Bu sefer ne olacak biliyor musun her slota bir 65 level bp gelecek ve görev itemi kasacak. Bence senin de böyle bir niyetin var da neyse...

birol2003

Üye
görev itemi tek kişiye düşerse yine o adamın işine yarayacak. Hatta daha çok işine yarayacak çünkü görev iteminin değeri artacak. Bu sefer ne olacak biliyor musun her slota bir 65 level bp gelecek ve görev itemi kasacak. Bence senin de böyle bir niyetin var da neyse...
Görev itemi sadece görevi olana düşerse ve trade edilemezse konu kökten çözülür aslında. 65 için oto atak programını bekliyorum gündüz oynama imkanım yok.

Zbam

Üye
Görev itemi sadece görevi olana düşerse ve trade edilemezse konu kökten çözülür aslında. 65 için oto atak programını bekliyorum gündüz oynama imkanım yok.
Keşke oto gelmesede farklı bir kaç alternatif gelse senin 65 olabilmen için

Kenny ACK

Üye
Oto atak mevzusu nedir
Yetkili biri mi dedi geleceğini yoksa hurafe mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt