Görev itemli 5 TL'lik BP'nin Full Okcudan kutu alması

ANAXIMANROS

Üye
Evet, başlıkta da belirttiğim gibi olan durumdur. Tamamen deneme amaçlı gittiğim slotta karşılaştığım olay.

Dread Cyclops slotunda bilerek KS attım. (12 yıldır okcu oynuyorum)

Oyunun sağlayabileceği max hızda Combo yaparak 3-5 vuruyorum (2 adet 5, 1 adet 3'lü vurduktan sonra ölüyor)

Damagem muhtemelen yetmiyor ve kutu alamıyorum.:ROFLMAO:

Evet, oyun tabii ki p2w olmamalı bunu savunmuyorum ama el insaf, yahu el insaf. :mad:

İtemlerim:

+7 Elite set
+7 Vixen
Epic Takı Set

Ekli dosyalar

• zzzz.png
    zzzz.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 234

karanlik07

Üye
Evet, başlıkta da belirttiğim gibi olan durumdur. Tamamen deneme amaçlı gittiğim slotta karşılaştığım olay.

Dread Cyclops slotunda bilerek KS attım. (12 yıldır okcu oynuyorum)

Oyunun sağlayabileceği max hızda Combo yaparak 3-5 vuruyorum (2 adet 5, 1 adet 3'lü vurduktan sonra ölüyor)

Damagem muhtemelen yetmiyor ve kutu alamıyorum.:ROFLMAO:

Evet, oyun tabii ki p2w olmamalı bunu savunmuyorum ama el insaf, yahu el insaf. :mad:

İtemlerim:

+7 Elite set
+7 Vixen
Epic Takı Set
Kuyuyu benden alamamışsın yanlız o görev silahı değil kral

karanlik07

Üye
Kuyuyu benden alamamışsın yanlız o görev silahı değil kral
+7 epik set yerine bizim gibi +8 görüntüsü iğrenç olan ve defans nerdeyse vermeyen seti giyersen sandık alabilirsin bilgin olsun .. yok ben elit setimden vazgeçmem diyorsan burası ağlama duvarı değil

birol2003

Üye
Farm yapmıyorum, içeriği de okuduysan denemek için gittim. 17 bin TL'lik çardan 5 TL'lik çar kutu alıp bu da sizin için mantıklıysa bir şey diyemem tabii
Kapitalist bir yaklaşımla paraya göre sınıf ayrımı yaparsan olacağı bu. Hep üst segment takı, giysi, silah yapmışsın, sende bir paper set yap o zaman kutu alırmısın verirmisin gör.

Blue

Üye
Sanırım discordda biri senin adına konu açmış gel trolleyelim diye konuştunuz da böyle yazıyorsunuz ikiniz.

Konu sahibine katılıyorum. Elinde bir şey olsun olmasın görev itemi bile olsa full str verip +7 paper set giyen priest herkesten kutuyu alabiliyor. (Kendim de priest oyuncusuyum ordan biliyorum) Priestin atağının düşürülmesi ve skill colldownın artması gerekiyor.

karanlik07

Üye
Sanırım discordda biri senin adına konu açmış gel trolleyelim diye konuştunuz da böyle yazıyorsunuz ikiniz.

Konu sahibine katılıyorum. Elinde bir şey olsun olmasın görev itemi bile olsa full str verip +7 paper set giyen priest herkesten kutuyu alabiliyor. (Kendim de priest oyuncusuyum ordan biliyorum) Priestin atağının düşürülmesi ve skill colldownın artması gerekiyor.
Ya kardeş o zaman sende full dex ver leather set giy bak gör bakalım senden kutu alabiliyolarmı 3-5 kombosu ile .. oyunu bilmiyorsunuz yazıyorsunuz ya he anam bp nörflenmeli hatta şey yapalım görev silahı 50 AP olsun … lan zaten nörf diye diye 121 AP Li silahı nörflettirdiniz oyun yönetiminde sizin gibi bilgisizlere uydu .. bp ile farm çokmu kolay yapılıyor sanıyorsunuz siz .. mana ve hp dengesini bile tutturamazsınız siz bu beceriksizlikle ağlayın

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Full görev itemli bp en az 7-8 atak yapar dread cyxlops a.

Blue

Üye
Ya kardeş o zaman sende full dex ver leather set giy bak gör bakalım senden kutu alabiliyolarmı 3-5 kombosu ile .. oyunu bilmiyorsunuz yazıyorsunuz ya he anam bp nörflenmeli hatta şey yapalım görev silahı 50 AP olsun … lan zaten nörf diye diye 121 AP Li silahı nörflettirdiniz oyun yönetiminde sizin gibi bilgisizlere uydu .. bp ile farm çokmu kolay yapılıyor sanıyorsunuz siz .. mana ve hp dengesini bile tutturamazsınız siz bu beceriksizlikle ağlayın
Sen çok saldırgan bir kardeşimizsin sevmemişler seni hiç sanırım. Yukardaki yorumumda da belirttim ben kendim de priest oyuncusuyum farmını da attım pksını da keza hala da atmaya devam ediyorum. Şu an fazla güçlü yaratıklara karşı. Sen burda yok hp mp dengesi yok defans vesaire diye boşuna çırpınıyorsun bence. Leather set niye giysin ki rogue zaten 2 stat yönelimi var karakterin dex ve hp. Dex HP yaptıgında zaten chitinleri giyebiliyorsun. Bu ve bunun türevleri oyunlar nerden baksan 15-16 senedir oynarım bilgime de güvenirim oyun bilgisinden ayrı olarak sende suçluluk psikolojisi çok fazla var direk ıssırmaya çalışıyorsun. :)

anil1991anil

Üye
Adamın üstündekiler +8 olabilir mi? Elindeki earthshaker olabilir mi? Takıları sağlam olabilir mi? Dışardan bakıp 5 tl diyorsun. GM misin üstündekilerin ne olduğuna karar veriyorsun :)

Blue

Üye
3-5 ok ta cooldown mu var?
Hayır yok fakat casting time var. Yani skilli atarken harcanan süre. Mesela priestinde db ve heal skillerinde casting time çok yüksek. Mage parlamasıyla birlikte el kaldırsan bile novaya tutamıyorsun geç düşüyor çünkü eli.

cebraaa

Üye
bp yım earth shakerli :D göz göre göre yalan söyleme kanka , Bp ile farm çok kolay. Tyrant kesiyorum tek basıma - 2 kişi Grim reaper donuyoruz 3 lü slot :D

HeaveN

Üye
Uzun canı olanlar okçu daha iyi kutu alır canı az mob priest zor kutu almak hızlı çünkü bide güçlüler atak 1900 1800 çıkıyo

cebraaa

Üye
"Üniversite bile okumadım" diye bas bas bağırıyor adamın yorumu. Yolda görsem merhaba efendim diyecek adam burada gardasş falan yazıyor.
:D Kankam üniversite okudum ama uykusuzum o yüzden TDDK ile ortak çalışmayıp çekimlere dikkat etmedim
Selam vermezsen verme kanka ,ammeerihaya satış yapıyorum bu arada :D okuduğum bölümle alakalı hemde

xRaw

Üye
Bir 70 cap'te dengelenir şehir efsanesi dolanıp duruyor da, çözüm basit; tek char BP, tek item drop ArchSword ile yeni sv açın orda polemiksiz -adil- bir yarışa girelim slotlarda.
BP can'ları üzmeyelim; oyuna hatrı sayılır yatırım yapan insanları ti'ye almalarına efor harcayacaklarına ekmeğine baksınlar.

@BEARFACT @SunRise

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt