Öneri göz göre göre slota ks atmaları

frozenmaru

Üye
bu adamlar başklaarının slotlarına dadanırken bunun cezası yok mu? yoksa slota dadanmak serbest mi bir de güzel bişey yaparmış gibi yayında paylaşıyorlar

Alkoer

Üye
Dostum bu her oyun için geçerlidir. Slotu almak için atak yaparsın, güçlüysen alırsın.

Ama slotu dağıtma, başka mob çekme, slotu dönen adama trade atma gibi olaylar suçtur. Her oyunda ceza verilir.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
KS atmak oyun kurallarına aykırı bir durum değil.
KS atan kişi slot sıfırlama/çekme slottakileri yatırma yada 3. parti yazılım kullanma gibi bir durumu yok ise KS atmak normal

N3v3N

Üye
Dostum bu her oyun için geçerlidir. Slotu almak için atak yaparsın, güçlüysen alırsın.

Ama slotu dağıtma, başka mob çekme, slotu dönen adama trade atma gibi olaylar suçtur. Her oyunda ceza verilir.
Slottakilere trade, dueallo atma suç değilmiş. Geçen ticket attım da oyun içi bu ozellikleri kapatabilirsiniz dediler. Herif tüm partyi yatırdı. Yanına kar kaldı...

Pr0life

Üye
malesef toksik bir kitle var bu oyunu oynayan. yani ne yaparsan yap, adamlar o şekilde huzur buluyorlar ilginç bir şekilde. bazıları küfür yemekten hoşlanıyor ciddi ciddi.
ben ks gelince alt f4 çekiyorum açıkçası. kimsenin inadı ile uğraşacak halim yok. o yaşları geçtik

_F_G_

Üye
Bu öyle bir konu ki slota gidiyorsun boş adam geliyor rpr gittim üstümü boşalttım bunlara tamam anlıyorum. Ben kahvaltıya gittim, duş aldım geldim, slotta 2 gündür ben vardım vb. çok anlamsız cevaplar alıyoruz. İnsanlar bir yerleri sahiplenmenin peşinde bu belki isim yaptığını zannetmek belki ego bilmiyorum. Ama ks atmaya karşı değilim. ikili ilişkilerinizle karşılıklı saygı ortamı varsa zaten ks atmaya gerek kalmaz yoksa gücün yetiyorsa kutu senin yetmiyorsa elindir.

RickSancheZz

Üye
Bu öyle bir konu ki slota gidiyorsun boş adam geliyor rpr gittim üstümü boşalttım bunlara tamam anlıyorum. Ben kahvaltıya gittim, duş aldım geldim, slotta 2 gündür ben vardım vb. çok anlamsız cevaplar alıyoruz. İnsanlar bir yerleri sahiplenmenin peşinde bu belki isim yaptığını zannetmek belki ego bilmiyorum. Ama ks atmaya karşı değilim. ikili ilişkilerinizle karşılıklı saygı ortamı varsa zaten ks atmaya gerek kalmaz yoksa gücün yetiyorsa kutu senin yetmiyorsa elindir.

Slota gittiğinde slot doluysa doludur boşsa boştur, rpr gittim oraya buraya gittim olmaz, boşsa otururum slota, doluysa suç değil ama yinede ks ye başlamam

Balerion

Üye
Slottakilere trade, dueallo atma suç değilmiş. Geçen ticket attım da oyun içi bu ozellikleri kapatabilirsiniz dediler. Herif tüm partyi yatırdı. Yanına kar kaldı...
Ks gerçekten tat kaçıran bir durum hele bir de trade atanlar daharezil ama çok daha kötüsü var. Ben size en leş en bulaşık ks şeklini anlatayım, ks ötesi ks:

Adam ksye geliyor. Çarları zaten 1-2 gblik çar. Exp/ kutu alamıyor. Edebiyle kuyruğunu kıstırıp gitmek yerine row travel distance/ attack range düşürüyor. 1 veya iki moba vuruyor sadece. Ks yiyen parti mobdan moba koştugu için yetişene kadar kutu kaptıriyor. Güç olarak asla kutu alamayacak olsa bile çarı tek moba sabitleyen ks parti ordan bir iki kutu alabiliyor. Bu şekilde baş edemediği partiyi dağitarak slotu almaya çalişiyor.

Ks suç olmayabilir ama bu yapılanın suç olmaması akıl alır gibi değil. Slota mob çekmek veya mobu slottan çekmekten çok daha zararlı ve kesinlikle ban sebebi olması gerekir

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Çoğu MMORPG oyunda bu sistem var, güçlü olan güçsüzün önüne geçiyor sen de oyunun doğası gereği daha çok güçlenip onları geçmeye çalışıyorsun.
Bu şekilde bakınca hem can sıkıcı hem de zevkli tarafları var.
İllegal bir durum olduğunu düşünüyorsan zaten mutlaka oyun içi destek bileti oluştur, kontrol edilir.

Balerion

Üye
Çoğu MMORPG oyunda bu sistem var, güçlü olan güçsüzün önüne geçiyor sen de oyunun doğası gereği daha çok güçlenip onları geçmeye çalışıyorsun.
Bu şekilde bakınca hem can sıkıcı hem de zevkli tarafları var.
İllegal bir durum olduğunu düşünüyorsan zaten mutlaka oyun içi destek bileti oluştur, kontrol edilir.
Peki güçsüz olup dalavereyle musallat olanlar için ne yapılmalı?

Herkes her yaratığa vurabilirse, slota başka mob çekmek, veya mobu slottan çekmek neden yasak? Oyunun düzenini bozduğu için bunlar yasak ise çarı rowa açıp slottaki 5 mobdan bir veya ikisine sabitlemek neden serbest?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt