frozenmaru
Üye

bu adamlar başklaarının slotlarına dadanırken bunun cezası yok mu? yoksa slota dadanmak serbest mi bir de güzel bişey yaparmış gibi yayında paylaşıyorlar
Slottakilere trade, dueallo atma suç değilmiş. Geçen ticket attım da oyun içi bu ozellikleri kapatabilirsiniz dediler. Herif tüm partyi yatırdı. Yanına kar kaldı...Dostum bu her oyun için geçerlidir. Slotu almak için atak yaparsın, güçlüysen alırsın.
Ama slotu dağıtma, başka mob çekme, slotu dönen adama trade atma gibi olaylar suçtur. Her oyunda ceza verilir.
Bu öyle bir konu ki slota gidiyorsun boş adam geliyor rpr gittim üstümü boşalttım bunlara tamam anlıyorum. Ben kahvaltıya gittim, duş aldım geldim, slotta 2 gündür ben vardım vb. çok anlamsız cevaplar alıyoruz. İnsanlar bir yerleri sahiplenmenin peşinde bu belki isim yaptığını zannetmek belki ego bilmiyorum. Ama ks atmaya karşı değilim. ikili ilişkilerinizle karşılıklı saygı ortamı varsa zaten ks atmaya gerek kalmaz yoksa gücün yetiyorsa kutu senin yetmiyorsa elindir.
Mesajın alt kısmında 3 nokta var oraya tıkla düzelt yap.teşekkürler bilgi için nereden sileceğim bilmiyorum :S
Ks gerçekten tat kaçıran bir durum hele bir de trade atanlar daharezil ama çok daha kötüsü var. Ben size en leş en bulaşık ks şeklini anlatayım, ks ötesi ks:Slottakilere trade, dueallo atma suç değilmiş. Geçen ticket attım da oyun içi bu ozellikleri kapatabilirsiniz dediler. Herif tüm partyi yatırdı. Yanına kar kaldı...
Peki güçsüz olup dalavereyle musallat olanlar için ne yapılmalı?Çoğu MMORPG oyunda bu sistem var, güçlü olan güçsüzün önüne geçiyor sen de oyunun doğası gereği daha çok güçlenip onları geçmeye çalışıyorsun.
Bu şekilde bakınca hem can sıkıcı hem de zevkli tarafları var.
İllegal bir durum olduğunu düşünüyorsan zaten mutlaka oyun içi destek bileti oluştur, kontrol edilir.