Göze batmasa da en büyük zarar POT

Slarent

Üye
Merhabalar. Ben ve benim gibi bir çok emektar farmer var. Ben gold satışı yapmak için kasmıyorum ben milyarlar yatırmadıgım ıcın farm ile char dizmeye calısıyorum.
Ancak 10tl gibi gözüksede 24 saatte giden pot miktarını buraya bırakıyorum. 24 Saate 80 TL'lik pot almışım.
Dread Cyclops'da farm atıyorum. ortalama 5-7 saat arasında alıyorum drobumu.
Eğer cebimden vermesem düşürdügüm itemin parasının yarısı pota gidiyor. 5-7 Saat zamanım cabası. Bana aşırı mantıksız geldi, pot derdi düşünerek farm atmak çok saçma degil mi sizce de?

Ekli dosyalar

• resim_2022-06-03_014853167.png
    resim_2022-06-03_014853167.png
    91.1 KB · Görüntüleme: 311

chenjun

Üye
Bişey vermeden bişey alamazsın hocam. Az manam gitsin yine de farmımı yapayım olmaz malesef. Bu sefer de bi anlamı kalmaz

Adv3NN

Üye
10 kasıyorsan 8i rise vergi olarak cash alıyon işte :D onlarda sana hizmet olarak geri dönüyor adamlar dungeonlar yapti daha ne istiyonuz :D

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Yönetim tam da bunu istediği için maalesef ne desek havada kalacak. Amaç saçma sapan farm videosu yayınlayanlar sayesinde, oyuna para gözüyle bakan kitleyi buraya çekmek ve gold kazandırıp o goldu başkasına satarak mağazadan pot premium binek aldırıp sirkülasyonu devam ettirmek. Bogün rays onlaynda farm atacaz gardaşlar para kasıcaz bağ bögün 30m gastık siteye bakıyoğ 1m 8 tl bögün 240 tl gazandık işde bu gadar golay gardaşlar beyenin abone olun gardaşlar.

Son düzenleme:

Slarent

Üye
Bişey vermeden bişey alamazsın hocam. Az manam gitsin yine de farmımı yapayım olmaz malesef. Bu sefer de bi anlamı kalmaz
Kanka iyi diyosunda ben 1 ay hergün böyle farm atsam ayda 2400TL pot'a para vermiş oluyorum. Malum oyunda puss pahalı diyorlar eyvallah 'da. Burda ne premium ve kostüm giderin var, tek giderin bu kadar devasa pot parası olmamalı. Pot ya altı üstü pot yani.

WoxHades

Üye
Potların tüm yaratıklara ( leveline göre çünkü ezik yaratıklarla pot kasma abuse'u yapılmasın diye ) belli bir yüzdeyle can ya da mana şeklinde eklenmesi mantıklı olabilir.

Alkoer

Üye
Oyun içi altınla satılan pot kurtarsa laf etmem. Ama npc deki potu zamladılar resmen TL ile alınsın diye.

10TL göze az gibi geliyor ama günlük aylık hesaplayınca çok para. Benim gibi gb satmayan adam geride alamıyor bu parayı. Yani TL verip item kasıyorum üstüme giyiyorum.

Pota para verip saatlerce emek verip item kasıcam. Yada hiç emek vermeden siteden gb satın alıp item yapayım.

Her iki seçenekte de TL vermek zorundasınız. Yani premium alıp kendi yağımda kavrulayım yavaş yavaş item yaparım olayı yok. Para yoksa item yok

Bruce_Lee

Üye
Sanki araba kullanıyoruz, günlük 30TL'lik pot yüklemeden char marş basmıyo :D

20. Dungeondanda drop alamadım zaten, bi süre away.

Slarent

Üye
Herkes bu konudan müzdaripmiş gerçekten göz göre göre buna bir çözüm getirmemeleri ve oyun acılmadan önce p2w olmayacak yaklaşımları arasındaki çelişki beni benden aldı. 10 TL pot ucuz ya düşüncesiyle yaklasılıyor istedikleri buymuş sanırım. Ucuz ama uzun vadede ayda +2bin tl pot parası. :D Umarım bu konuyu görür ve buna bir çözüm bulurlar

KAYBERENN

Üye
potun fiyati düşürülmeli bence 50 cash olabilir zaten sürümden kazanırlar

KAYBERENN

Üye
TL vermeye mecbur etmemesi lazım oyunun. Şuan oyun içinde potçudan alışveriş yapma imkanınız dahi yok. O kadar pahalı yaptılarki potu insanlar oyun parasını siteye satıp cash ile pot alıyorlar mecburen.
aslına bakarsen değişen bir durum yok oyun içi parasını zaten oyuna para harcayarak alıcak bu şekilde oyun yönetimi kazanıyor ben fiyatin düşürülmesi taraftarıyım

Alkoer

Üye
aslına bakarsen değişen bir durum yok oyun içi parasını zaten oyuna para harcayarak alıcak bu şekilde oyun yönetimi kazanıyor ben fiyatin düşürülmesi taraftarıyım
Siteye gb satışı illegal dir. Yapımcının illegal yoldan para kazandığını söylemek sizin için de yasal durumlar doğurabilir.

IFIRTINAI

Üye
Siteye gb satışı illegal dir. Yapımcının illegal yoldan para kazandığını söylemek sizin için de yasal durumlar doğurabilir.
Yok hocam arkadaşın demek istediği insanlar illegal de olsa sitelere oyun parası satıyor, ordan gelen parayla yine siteden rise cash alıyor. Yani yine para oyuna gidiyor. Yönetimin bu illegalliğe de dur demesi çok kolay. Sen benim yasakladığım işi yapıyorsun diyerek siteye kod satışını durdurabilir.

Alkoer

Üye
Yok hocam arkadaşın demek istediği insanlar illegal de olsa sitelere oyun parası satıyor, ordan gelen parayla yine siteden rise cash alıyor. Yani yine para oyuna gidiyor. Yönetimin bu illegalliğe de dur demesi çok kolay. Sen benim yasakladığım işi yapıyorsun diyerek siteye kod satışını durdurabilir.
Arkadaşın dediği yönetimin dolaylı yoldan da olsa illegal bir aktivite sonrası para kazandığı. Sonuçta gb alım-satımı onlar yapmasada bu durumdan kazanç sağlıyorlar.

Birçok kişi gb alım-satım durdurulamaz diyor. Ama aslında bal gibi de durdurulur.

melih42

Üye
paper bas sat yazık farm yok drop leş o para edenlerde yakında etmeyecek. paperi hileyle filan basıyolar ben hep yakıyom yada direk basılmışı satıyolar

CasuaLHunteR

Üye
Merhabalar. Ben ve benim gibi bir çok emektar farmer var. Ben gold satışı yapmak için kasmıyorum ben milyarlar yatırmadıgım ıcın farm ile char dizmeye calısıyorum.
Ancak 10tl gibi gözüksede 24 saatte giden pot miktarını buraya bırakıyorum. 24 Saate 80 TL'lik pot almışım.
Dread Cyclops'da farm atıyorum. ortalama 5-7 saat arasında alıyorum drobumu.
Eğer cebimden vermesem düşürdügüm itemin parasının yarısı pota gidiyor. 5-7 Saat zamanım cabası. Bana aşırı mantıksız geldi, pot derdi düşünerek farm atmak çok saçma degil mi sizce de?
Evimin elektiriğini oyundan karşılıyorum pot masrafı çok fazla oyun yönetimi buna bir el atsın

JaxSui

J
BP ile farm atıyorum. Hala görevden gelen potları kullanıyorum. Her 5 mobdan 2 sinden en az mana atıyor. Ben anlamadım neden yetişmiyor pot. Tamam npc de pahalı. Sırf marketten alınsın der gibi ama çok gitmiyor bana göre.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt