Göze batmasa da en büyük zarar POT

Mutchee

Üye
Valla oyun basından beri bir 61 warrior 1 65 bp kastım ikisi içinde oyuna dışarıdan 1 kuruş para koymadım pota gayet yetiyor para sc ve premiumlarımı bile oyundan kastığım parayla alıyorum
Nasi? Adam açık açık söyler hale gelmiş vay arkadaş.

Zbam

Üye
valla ortada kimsenin yapmayıp sadece benim yaptığım birşey yok herkes farkında durumun petimi sc mi pazardan çekebiliyorum ama premium için bu mümkün değil malesef

KhanConqueroR

Üye
Farm atmayın pot gitmesin rise online bunu diyor droplar zaten az gerek yok farm atmaya

Slarent

Üye
valla ortada kimsenin yapmayıp sadece benim yaptığım birşey yok herkes farkında durumun petimi sc mi pazardan çekebiliyorum ama premium için bu mümkün değil malesef
Arkadasım level kasmakla farmın ne alakası var yahu :) exp kasarken bırakta gitmesin zaten pot:) Farmdan bahsediliyor burda

Zbam

Üye
Mana bot çok pahalı 7.950k 1000 alıyom 8m para veriyom hep ucuz diyenler kim ?
Slot 3 saat 3m zor çıkıyo drop atmıyo drop atsa zaten 8m 9m anca ediyo +1 mana hp npc ucuzlasın biraz guncelleme gelmeden önce alıyoduk cok pahali şuan millet diyo bana yetiyo nereye yetiyo yalakalık yapmayın dürüst olun pahalı yalanmı söylüyoz uzerinde gorev kalan mana bot oynuyon bitince napcan ? Ozaman mana hp ucuz diyenleri görcem
insanlar premium potun 1000 lisini pazara 2m den ucuza koyuyor neden npcden alıyosun

Zbam

Üye
Mana bot çok pahalı 7.950k 1000 alıyom 8m para veriyom hep ucuz diyenler kim ?
Slot 3 saat 3m zor çıkıyo drop atmıyo drop atsa zaten 8m 9m anca ediyo +1 mana hp npc ucuzlasın biraz guncelleme gelmeden önce alıyoduk cok pahali şuan millet diyo bana yetiyo nereye yetiyo yalakalık yapmayın dürüst olun pahalı yalanmı söylüyoz uzerinde gorev kalan mana bot oynuyon bitince napcan ? Ozaman mana hp ucuz diyenleri görcem
Neden yalakalık yapalım sen kendi isteğinle pota 4 katından fazla para ödüyorsun sonra bize laf atıyosun

JaxSui

J
Anlaşılan modlara mesajları raporlayacağız. Forumu gezen mod yok belli oldu.

tekpak

Üye
o yuzden herkesin bp si var. bp rahat diye sence sorun yok mu? warrior denesene bi

enokaptan

Üye
Potcudan pot almayın tl ile pot alın diyorlar resmen
Bence olması gereken potcudakş potları ucuzlatıp ağırlıklarını arttırmaları böylece sınırlı sayıda alınabilecek bunla uğraşmak istemeyen gider Cash potunu alır

Zbam

Üye
Potcudan pot almayın tl ile pot alın diyorlar resmen
Bence olması gereken potcudakş potları ucuzlatıp ağırlıklarını arttırmaları böylece sınırlı sayıda alınabilecek bunla uğraşmak istemeyen gider Cash potunu alır
Ya neden tl ile alasın insanlar TL İLE ALIP PAZARA KOYUYOR YA oradan alın

enokaptan

Üye
Potcudaki potun kendine göre avantajı olmalı Cash potun ayrı avantajı olmalı

1.6m den 1000lik Cash potu alınıyorsa potcudan 1000 tane potu 1m ye alınabilmeli ama tek seferde değil tabiki atıyorum en fazla üstümüzde 200 tane alabilecez böylece sürekli potcuya gitmek istemeyen gider Cash potu alır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt