Stupendous
Üye

SelamYa şöyle bir şey var: 1 tane 1000 lik mega mana alacağın fiyat 8.5 mn yi git sitelerde bozdur. Cashle 2 tane 1000'lik mana alabiliyorsun. Üstüne de 2 TL cebine kalıyor
GB'nin dönmesi engellendi. Eritme değil şişirme politikası bu. Acil dönülmesi lazım.
Sevgili Babalarınbabası,
Aman diyeyim, dün ben matematiksel olarak, son güncelleme ile birlikte, asgari olarak belirlenen pot fiyatları ile mevcut gb kuru üzerinden sizinkine benzer bir açıklamada bulundum. Dakika 1, sildiler mesajı. Neymiş efendim, GB satışına teşvik ediyormuşum. Sizi nasıl oldu da kaçırdılar. Latife bir yana, Rönesans dönemindeki İtalya'daki gibi "Karanlık Çağ" erozyonunu yaşıyoruz resmen. Onu yazma, bunu yazma.
Aldıkları kararları aldıktan sonra, güncelleme notlarında yer verdikleri ve oyunu radikal bir şekilde etkileyecek maddeleri sıralarken, yanlarına bu kararı, şu amaçla aldık, bunu hedeflemekteyiz. Uygunluğunu, geri dönüşlerinizle bize, müteallik madde belirterek "Ticket" atarak yazabilirsiniz deseler, çok daha faydalı olacaktır. Karar alınıyor, uygulanıyor, hüsran ki ne hüsran.
D.N=Konudan bağımsız, basılan balık ve scleri, can ve mana göstergesinin altına, minicik koyma kimin fikriyse, bu kadar verimsiz bir uygulama ile karşılaşmamıştım.
Saygılarımla