Güncel Pot Fiyatları HK.

Stupendous

Üye
Ya şöyle bir şey var: 1 tane 1000 lik mega mana alacağın fiyat 8.5 mn yi git sitelerde bozdur. Cashle 2 tane 1000'lik mana alabiliyorsun. Üstüne de 2 TL cebine kalıyor :D
GB'nin dönmesi engellendi. Eritme değil şişirme politikası bu. Acil dönülmesi lazım.
Selam

Sevgili Babalarınbabası,

Aman diyeyim, dün ben matematiksel olarak, son güncelleme ile birlikte, asgari olarak belirlenen pot fiyatları ile mevcut gb kuru üzerinden sizinkine benzer bir açıklamada bulundum. Dakika 1, sildiler mesajı. Neymiş efendim, GB satışına teşvik ediyormuşum. Sizi nasıl oldu da kaçırdılar. Latife bir yana, Rönesans dönemindeki İtalya'daki gibi "Karanlık Çağ" erozyonunu yaşıyoruz resmen. Onu yazma, bunu yazma.

Aldıkları kararları aldıktan sonra, güncelleme notlarında yer verdikleri ve oyunu radikal bir şekilde etkileyecek maddeleri sıralarken, yanlarına bu kararı, şu amaçla aldık, bunu hedeflemekteyiz. Uygunluğunu, geri dönüşlerinizle bize, müteallik madde belirterek "Ticket" atarak yazabilirsiniz deseler, çok daha faydalı olacaktır. Karar alınıyor, uygulanıyor, hüsran ki ne hüsran.

D.N=Konudan bağımsız, basılan balık ve scleri, can ve mana göstergesinin altına, minicik koyma kimin fikriyse, bu kadar verimsiz bir uygulama ile karşılaşmamıştım.

Saygılarımla

burak254

Üye
GB eritme politikası nedeniyle bu şekilde bir aksiyon alınması bence yanlış olmuş. Onun yerine shoptan potlar kaldırılıp o şekilde GB silinebilir.
çok mantıklı ama o zaman shoptan gelen kazançları azalacak o sebeple yapılacağını sanmam.

4erc

Üye
oyunun başında yapacağınız işi oyunun en kötü zamanında yaptınız.

ayrıca mana potu 100 kc 8,5
can potu 100 kc 5.5 m olması da ayrı bir inanılmazlık seviyesi..

Jacques

Üye
Sitelere yönelik bi atak bu. Siteler ve bazı büyük pazarcıların pot satması engellendi gb kaynaklarının çoğunu pot satarak elde ediyorlardı. Şimdi oyunculardan elde etmek zorundalar direkt müdahale değil dolaylı yoldan bi müdahale zaten bunca zamandır izin verilmiş olmasını anlayamıyordum tebrik ederim.

RickSancheZz

Üye
Selam

Sevgili Tengrikut,

Denedim yalnız eskisi gibi olmuyor. Ben eksiden olduğu gibi kullanmak istiyorum.

Saygılarımla

balık basıyoruz bitiyor, aklıma bile gelmiyor oraya ufacık yapmışlar çok kötü olmuş.
en azından ayarlara seçenek eklenebilir, isteyen istediği şekilde kullansın

Woxe

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Oyun açıldığından beri en çok para harcanan nesne herkes için pottur. Bir slot keserken iki tane pot basma mekaniği ile tasarlanmış oyunda malasef yaratıktan kazandığınız para en iyi halde yarım pot parası. Özellikle gelen son güncelleme ile şansınız yoksa bir slotun getirisiden çok götürüsü artmıştır. Hayattaki enflasyon yetmez gibi oyundaki enflasyonla da uğraşıyoruz. Rise Cashlerdeki bonus düzeltmeleri, alınan son aksiyonlar hep para kazanma üzerine. Pot alacak parayı denkleştirmek için oynuyoruz oyunu resmen.
Evet pot su gibi gidiyor. Bence yöneticilerde bunun kısa süre içerisinde farkına varıp düzeltecektir.

uG0TServed

Üye
Bende 12500 cash çektiydim hesabıma malum tekrar almak istedim giderlerden dolayı 1 hafta için belirli miktarda cash çekebilirsiniz yazısı cıktı karşıma sonra 1 hesap açtım ona aldım pot depoladım onun kasasına (asıl karakterimin kasası biraz dolu birde trade edilmediği için pot ilk alınca) sonra para ayarladım bi 12500 cash daha çektim başka bir hesabımada ondada pot ve sc gibi şeyler aldım şimdi 1 lvl charlarımda potlar kaldı trade edilmyor ve pazarda kesinlikle satılmıyor o fiyatlara 2000 tl çöp oldu illa kendi hesabım ile pazardan çekmek zorunda kalacağım oda ayrı bir dert nakitin olması gerekiyor sürekli ne yapacağımı bilemez duruma geldim.

Çok büyük bir zevkle güncellemelerle heyecanlı bir şekilde oyunuma devam ederken dünden beri sinir stres oldum bu durumdan.

(Bide potlar trade olmasın ve o hesaptan çıkmayan diyenler var asıl hesapları dolu olup yan hesaplarına pot aktaran insanlar var 1 lvl hesaplarında pot dolu olan insanlar var bunlarıda düşnmek lazım)

Son olarak serbest piyasaya müdahale edildi görüşüne bende katılıyorum ve zaten pus uygun fiyatta olduğu için alışverişlerinde bir sıkıntı yaşandığını zannetmiyorum ben hali vakti yerinde bir insanım ama iyi olmayanlarda kendi kastığı para ile pot alan insanlar vardı onlar için durum sıkıntı oldu biraz.

Yani kısaca benim bu iş canımı çok sıktı itemlerin kitli kalması zaten ayrı bir problemken benim için bide bu olunca oyundan soğumaya başladı sonumuz hayır olsun umarım çekip gitmek zorunda kalmam oyunuda seviyorum...

Balerion

Üye
Bende 12500 cash çektiydim hesabıma malum tekrar almak istedim giderlerden dolayı 1 hafta için belirli miktarda cash çekebilirsiniz yazısı cıktı karşıma sonra 1 hesap açtım ona aldım pot depoladım onun kasasına (asıl karakterimin kasası biraz dolu birde trade edilmediği için pot ilk alınca) sonra para ayarladım bi 12500 cash daha çektim başka bir hesabımada ondada pot ve sc gibi şeyler aldım şimdi 1 lvl charlarımda potlar kaldı trade edilmyor ve pazarda kesinlikle satılmıyor o fiyatlara 2000 tl çöp oldu illa kendi hesabım ile pazardan çekmek zorunda kalacağım oda ayrı bir dert nakitin olması gerekiyor sürekli ne yapacağımı bilemez duruma geldim.

Çok büyük bir zevkle güncellemelerle heyecanlı bir şekilde oyunuma devam ederken dünden beri sinir stres oldum bu durumdan.

(Bide potlar trade olmasın ve o hesaptan çıkmayan diyenler var asıl hesapları dolu olup yan hesaplarına pot aktaran insanlar var 1 lvl hesaplarında pot dolu olan insanlar var bunlarıda düşnmek lazım)

Son olarak serbest piyasaya müdahale edildi görüşüne bende katılıyorum ve zaten pus uygun fiyatta olduğu için alışverişlerinde bir sıkıntı yaşandığını zannetmiyorum ben hali vakti yerinde bir insanım ama iyi olmayanlarda kendi kastığı para ile pot alan insanlar vardı onlar için durum sıkıntı oldu biraz.

Yani kısaca benim bu iş canımı çok sıktı itemlerin kitli kalması zaten ayrı bir problemken benim için bide bu olunca oyundan soğumaya başladı sonumuz hayır olsun umarım çekip gitmek zorunda kalmam oyunuda seviyorum...
Ya hocam bir çarınla online pazar yap diğer çarınla pazardan çek sonra tradeden parayı ver hepsini tek yerde topla işte, ne ziyan olucak şunu yaptıginda 2000 lirada 30-35 tl kaybın olur vergiden dolayı, 10 m gold için bir haftadir her başlıgın altında ağlıyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt