Biraz da konuşabilsen@morganlefay kendinizi fazla ciddiye alıyorsunuz, komik oluyor böyle
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmisBiraz da konuşabilsen
Ben bakım yapılsın diyorum. Şu ilk açıldığı xaman iki saatte bir yaptıkları. Süre uzadıkça lag mobların kesik kesik yürümesi artıyor.beyler güncelleme güncelleme diye tutturup ekibi darlıyosunuz sonra testleri adam akıllı yapılmadan patch geliyor. Sonra bırak yeni şeyler gelmeyi olan şeyler de bozuluyo 3 gün de onun düzelmesini bekliyoruz.
Bırakın adamlar kendi planları doğrultusunda gitsinler her şeyi test edip %100 sorun çıkarmayacağı şeyleri yavaş yavaş getirsinler.
ya düz restartı zaten 2 günde bir atsınlar illa geliştirme gelmesine gerek yok. Lagdan oynanmıyo şuan tüm skiller 1-2 sn gecikmeli basıyor. Ama geliştirme gelsin, o gelsin bu gelsin diye dayatınca adamlar test etmeden getiriyor varolan şeyler bozuluyor.Ben bakım yapılsın diyorum. Şu ilk açıldığı xaman iki saatte bir yaptıkları. Süre uzadıkça lag mobların kesik kesik yürümesi artıyor.
Yapılan testlerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum. Yani günlerce test etmek, süre ne kadar uzun sürerse o kadar amatörleşir. Bu sebeple hızlı ve güvenli şekilde test uzmanları şirkete alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum.beyler güncelleme güncelleme diye tutturup ekibi darlıyosunuz sonra testleri adam akıllı yapılmadan patch geliyor. Sonra bırak yeni şeyler gelmeyi olan şeyler de bozuluyo 3 gün de onun düzelmesini bekliyoruz.
Bırakın adamlar kendi planları doğrultusunda gitsinler her şeyi test edip %100 sorun çıkarmayacağı şeyleri yavaş yavaş getirsinler.
100 fps ortalama ve en yuksek ayarlarda oynarken de ayni sorunlar var, kendi karakterim normal seri hareket ederken yaratiklar titriyerek yuruyor.Gozlerim i yordu valla.en düşük oyun ayarlarında yaratıkların titreyerek yürümesi, gözükmemesi sorunu var. Ortak veya epik ayarlarda bu sorunla karşılaşan varmı?
ping testleri iyi görünüyor
Umarım güncelleme günleri belli bir gün olur insanlar planını ona göre yaparBugüne kadar oynadığım mmorpg oyunlarının tamamında bakımın belirli bir gün ve saati olurdu, yapılan bakıma ve pach sürelerine göre oyun aktif edilirdi malesef bu oyunda böyle bir uygulama yok,