Güncelleme Günleri

hastiL

Üye
Güncelleme günleri belli mi yoksa rasgele hafta içi hafta sonu fark etmeksizin mi atılıyor ?

hastiL

Üye
Belli bir gün olsa 15 güne 1 yama tarzında güzel olur pazara bir şey koyduğumda düşünüyorum aceba bu gece oyun gider mi? PC boşuna çalışır mı diye yatarken aklımı kurcalıyorum

JaxSui

J
Daha o kadar kurumsallaşamadık. Güncelleme gelmeden 30 dk önce haber ederler kimse de anlamaz zaten. Sonra yarım saat derler 16 saat sürer. Takılıyoruz yani başına buyruk.

JaxSui

J
Şu an kesinlikle sunucuya bakım yapılmalı. Lafg desen var Mobların kesik kesik yürümesi desen var... En azından bir CCleaner çalıştırın.

morganlefay

Üye
beyler güncelleme güncelleme diye tutturup ekibi darlıyosunuz sonra testleri adam akıllı yapılmadan patch geliyor. Sonra bırak yeni şeyler gelmeyi olan şeyler de bozuluyo 3 gün de onun düzelmesini bekliyoruz.
Bırakın adamlar kendi planları doğrultusunda gitsinler her şeyi test edip %100 sorun çıkarmayacağı şeyleri yavaş yavaş getirsinler.

JaxSui

J
beyler güncelleme güncelleme diye tutturup ekibi darlıyosunuz sonra testleri adam akıllı yapılmadan patch geliyor. Sonra bırak yeni şeyler gelmeyi olan şeyler de bozuluyo 3 gün de onun düzelmesini bekliyoruz.
Bırakın adamlar kendi planları doğrultusunda gitsinler her şeyi test edip %100 sorun çıkarmayacağı şeyleri yavaş yavaş getirsinler.
Ben bakım yapılsın diyorum. Şu ilk açıldığı xaman iki saatte bir yaptıkları. Süre uzadıkça lag mobların kesik kesik yürümesi artıyor.

morganlefay

Üye
Ben bakım yapılsın diyorum. Şu ilk açıldığı xaman iki saatte bir yaptıkları. Süre uzadıkça lag mobların kesik kesik yürümesi artıyor.
ya düz restartı zaten 2 günde bir atsınlar illa geliştirme gelmesine gerek yok. Lagdan oynanmıyo şuan tüm skiller 1-2 sn gecikmeli basıyor. Ama geliştirme gelsin, o gelsin bu gelsin diye dayatınca adamlar test etmeden getiriyor varolan şeyler bozuluyor.

SvZ

Üye
Yapılan testlerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum. Yani günlerce test etmek, süre ne kadar uzun sürerse o kadar amatörleşir. Bu sebeple hızlı ve güvenli şekilde test uzmanları şirkete alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Colman

Üye
Bugüne kadar oynadığım mmorpg oyunlarının tamamında bakımın belirli bir gün ve saati olurdu, yapılan bakıma ve pach sürelerine göre oyun aktif edilirdi malesef bu oyunda böyle bir uygulama yok,

mygokcek

Üye
en düşük oyun ayarlarında yaratıkların titreyerek yürümesi, gözükmemesi sorunu var. Ortak veya epik ayarlarda bu sorunla karşılaşan varmı?

ping testleri iyi görünüyor
100 fps ortalama ve en yuksek ayarlarda oynarken de ayni sorunlar var, kendi karakterim normal seri hareket ederken yaratiklar titriyerek yuruyor.Gozlerim i yordu valla.

hastiL

Üye
Bugüne kadar oynadığım mmorpg oyunlarının tamamında bakımın belirli bir gün ve saati olurdu, yapılan bakıma ve pach sürelerine göre oyun aktif edilirdi malesef bu oyunda böyle bir uygulama yok,
Umarım güncelleme günleri belli bir gün olur insanlar planını ona göre yapar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt